Happy nytt year!

2008-12-30 / 22:39:43
Da var det dags att ta ett steg framat . Lagga 2008 bakom sig och forhoppningsvis se ett ljusare ar framfor. Det gor jag, mycke forandringar med tanke pa att jag bor i ett annat land, vilket oxa betyder att de bara kan vara bra forandringar...typ. Just nu star jag vid en vag dar jag inte vet om jag ska ga hoger lr vanster...Maste ta min tid och tanka over det. Berattar mer utforligt om mina val i nasta inlagg. Kanske.

Nu vantar jag pa att Jennie ska bli klar me duschen sa jag kan sminka mig, om 1 timma kommer C och R o hamtar mig. Hoppas pa en bra nyarsafton, men man vet ju aldrig, har absolut inga forvantningar i ar iaf, vilket e lika bra med tanke pa foregaende ar da de oftast slutat i katastroff.

Gott nytt ar pa er alla

- Josie

Koalasarna =D

2008-12-30 / 06:23:21

Hej igen!

Tillbaka hemma i Frankston igen. Haft ett par trevliga dagar i Apollo Bay med Dale, fast helvete vad långt bort det låg, minst 4 timmar me bilen. Men ganska mysit att åka på road trip. Det bästa på hela resan var att jag fick se riktiga koalor som satt i sina träd =D Sjukt söta och jag hade hellre stannat med dom än i Apollo Bay. Var väll trevligt, massa alkohol dock, och lite jobbigt eftersom de inte va vi som hyrde huset utan de andra, kände la sig lite i vägen kanske lr vad man ska säga. Men skönt att komma bort. Sparka boll å frisbee på stranden, killarna bada och tro mig, de va fan kallare i vattnet än i Sverige. På söndagen tog jag och D en trip med bilen, skulle åka å kolla på de 12 apostlarna (stora stenar i havet) men efter 1 timma i bilen regna de så mycke så vi vände, stanna å åt på ett café mitt ute i ingenstans och åkte tbax. Igår va de stranden igen en stund innan vi begav oss hemåt igen. Stanna till i Torquay och kolla i affärer och köpte lite vykort.

På vägen hem stanna vi oxå och kolla lite på Cricket i den största arenan i Australien som såklart ligger här i Mel, så de va ganska coolt, under kanske 2 timmar på vägen hem förklara han alla regler å grejer i cricket så nu fattar jag det me, vilket gör de lite roligar e å kolla på =)

Långt samtal igår me D, tänker inte skriva om de här dock för de e ingen som skulle förstå, räcker att jag gör det, vi e inte pojkvän och flickvän, vi tar det som det kommer, och om det är meningen att vi ska vara tillsammans så kommer det bli de i slutet med. Vi har det iaf bra som vi har det nu, inte direkt stor skillnad från ett förhållande men endå. Jag måste börja tänka lite på mig själv och kanske börja fundera på å göra mina farm månader så jag får stanna ett år till.

Idag har jag gjort mina naglar på världens sämsta ställe, nu ska jag bara greja lite här, packa om och imon kommer Carly å Ryan å hämtar mig, ska åka till Inverloch där Dale redan är nu för att fira nyår. Hoppas verkligen de blir kul, jag och Carly ska dricka massa Malibu / Pineapple och Vodka Mudshakes!

Förövrigt så e jag både trött och sjuk, så ska lägga mig tidigt så jag orkar morgondagen. Efter imon e de ett nytt liv igen som startar, berättar mer om de nästa gång.

Love

-Josie


Melbourne - Utsickt från The Deck nightclub


Carly, Jackie and jag


Julgranen


Julmiddag hemma


Såg inte lika gott ut när de låg i toan dan efter. . .


Liiite fulla på julafton


Skååål

Apollo Bay

2008-12-26 / 22:26:51
Good Morning bitches and babes!

Sa min kara D ar inte lika dum som jag tyckte igar, eftrsom han ringde mig lite senare och fraga om jag ville folja med han. Bast for han, han sa att han inte bara kunde bjuda me mej eftersom de inte va hans hus och han ringde och fraga. Men smart kille, fraga forst nasta gang!

Jaja killar e ju inte direkt kanda for att tanka ett steg framat. Snart e de sisa jobb dagen...fan vad sjukt haha de gick fort, jobbat 2 veckor sedan va de heeej daaaa. Skit assa, men men blir till att leva snalt som fan. Tycker de e mest trakigt for att pa den korta tiden har man lixom lart kanna och tycka om de andra som jobbar dar ganska bra, men vi ska festa ihop massa i sommar hoppas jag!

Sa efter jobbet hamtar han mig och jag e nog tillbaka pa manda, onsdag aker vi ivag igen, till ehm natt stalle dar vi ska fira nyar ihop me nagra kompisar till D och Carly o Ryan ska oxa med !!! Blir nog kul, ska inte dricka mycke alls och eftersom jag e arbetslos blire till att ateranvanda forra arets klanning haha men de e lika bra, spara ju iaf typ 500 pa de.

Det var vall det, vi hors snart igen

- Josie

Aussie Jul

2008-12-26 / 09:22:54

Ojojoj...Igår var det jul här i Australien. Vakade 7.00 och kände att det inte stog helt rätt till...efter ett tag låg jag och spydde som aldrig förr och kunde bara ligga i sängen och gråta typ. Dale som skulle komma å hämta mej tidigt fick ta å vänta, kom vid 2.30, då kände jag mig lite bättre och kunde iaf gå ut till bilen, men den fick vi stanna på vägen haha, var inte alls en kul början på julen. La mig oh vilade hemma hos han, fick mediocin av hans mormor som stoppa kräkningarna vilket hjälpte och sen ble de bättre.

Sedan va de paket öppning för mig, som fick mest klappar i hans familj...pinsamt! Jag hade ju inget till dom, lr ja gav hans mamma o pappa 2 vinflaskor, och Carly en chokladask...ännu pinsamare, av C fick jag en Guess plånbok och av hans föräldrar fick jag en adidas tröja, massa choklad och en Melbourne kalender av hans mosters familj och av D fick jag, shorts, pyjamas shorts, en övernattnings väska en rosa aussie fotboll och underkläder =D

Åkte sedan till hans morbor å kusiner å hela tjocka släkten för middag, va väll inte socialast i världen i början då ja mest kände för å dö, men blev lite bättre när ja fick lite mat. Jätte trevlig jul verkligen, och jag som hade tänkt å åka hem nästa om jag stannar två år, men de vette fan nu haha.

Jag hade tur som träffa D och hans familj, dom e helt underbara och får mig verkligen att känna mig som hemma med dom. Helt underbara, helt enkelt.

Idag va de jobb och första rea dagen, sjuuukt mycke folk, men när man får över 250:-/ timmen så ska man inte klaga! Imon e de sista jobb dagen, sedan står jag här i australien, arbetslös igen! Men med mer konakter och en erfarenhet rikare så håll tummarna att de går fortare än 1 månad denna gången.

Bajs Dale åker bort och lämnar mig imon, kommer inte hem förren på månda, tycker han e dum när han bara lämnar mig så där, men förstår om han vill åka iväg me sina vänner, de jag blir sur på han för e när han säger att jag endå inte skulle tycka de e kul för de vet han ingenting om. Idiot...men en underbar idiot e han väll endååå.

- Josie

Fyllebloggen

2008-12-24 / 09:52:15
Tjenaaaaa

Då blev julaftonen precis som jag ville endå...me liiite ljug bara för Carly. Jag kan inte dumpa min bästa vän för Ds syrra lixom, plus att jag verklgien inte ville umgås med han och hans kompisar idag. Han skulle ha killkväll och jag å jennie våran kväll, och så ble de oxå. Första kvällen vi går skillda vägar, haha han lät inte liiite orolig idag i telefon, sa: behave and dont drink to much, Im coming to pick u up in the morning. typ 3 ggr, Jaaaajaaaa, ska bara dricka liiite, klockan e la 7 snart och nu står middagen snartt på bordet, har en kille som e kock här, massa god mat =D resten spelar guitarr hero å jennie pratar me mammsen i telefon.

Ikväll blire Davys där typ alla från jobbet e, lite därför jag ville stanna hemma å gå dit me, man blir allti tajtare efter en fest ihop haha. Ska bli sjukt kul ikväll! Bilder kommer imon, lr nej imon e de ju jul här.

Jul frukost och öppning här me killarna, sen kommer D och hämtar mig, då blire ... a vad dom än gör på jul =) Sjukt glad nu när ångesten e över och jag gör det jag verkligen ville på julafton, våran jul afton. Inne på öl 4 och de börjar bli kuligare, solen skiner och de e jättevarmt ute. Kan de bli en bättre jul ? förutom om man vart hemma då.

Ds klappar ble inte som ja ville dock, ger han häst riding, en skiva och en as cool smirnoff black flaska me shaker...skulle gett han e tshisrt me men fan...hade inte tid så blev nödlösning. Ger hans mamma å pappa 2 flaskor vin och choklad de får räcka...nu e jag fattiiiiig igen!

Nej, jättegod jul på er alla, älskar och saknar er massam dags å va social!

- Josie

Då va de...jul igen...

2008-12-23 / 22:52:49

Japp, som vanligt så flyger tiden förbi, känns inte alls som de va längesedan förra julen va. Saknar min familj! Vill oxå äta köttbullar, prinskorv, lax å allt annat gott man äter. Ist så e min julafton fuckad, dubbelbokat mej råkade jag göra...jävla alkohol!!!
Så jag lovade både Jennie och Carly att vi skulle gå ut. Igår när C ringde och fråga om jag kom efter jobbet och berätta planen för kvällen, kunde jag inte säga nej...så nu sitter jag här denna julaftons morgon med världens ångest och vet inte vad jag ska säga till Jennie som e min bästa vän och syster, som jag verkligen såg fram emot att spendera kvällen med. Vill inte alls åka hem till Dale och gå till samma ställe som han, de skulle vara min å jennies kväll....men nu har jag förstört de me. Jag e dumast i världen. =( ååångest.

Eftersom jag nu måste åka dit, och missar middagen killarna ska ha hemma hos oss så blire la Donken för min del...woohoo...Jaja, man får stå för sina handlingar och jag får skylla mig själv att jag har så stor käft när jag e full.

Ska la fortsätta å göra mig iordning, måste åka till frankston innan jobbet och göra de sista grejerna, snacka om å vara ute i sista minuten...typiskt mej de meee, fan kan jag inte lära mig att tänka ett enda litet steg framåt?!

Imon e de jul här, då blire umgås med Ds familj, snällt av dem att låta mig komma iaf. Ska bli kul att se hur man firar jul här. Fredagen ser jag inte fram emot. Jobba först, sedan ta bussen till resturangen, provjobba till typ 11 på kvällen och sedan försöka ta sig hem för att jobba på lördag. De e inteeee okej!!!

GOD JUL

- Josie

Från två till noll

2008-12-23 / 12:55:13
Då var det så att jag är tillbaks på ruta ett igen...unemployed...

Vilken underbar julklapp jag fick på jobbet, inte sparken lr så, nej dom behöver bara inte jul personalen mer. Tack, för att man fick veta det liiite innan iaf. Nej, sista skiftet e på lördag och måndag går jag tillbaka till att söka jobb ist. K U L J U L.!

Fattar inte att jag har sådan otur, hur länge har jag jobbat? 2 veckor typ, de va ju braaa. Supré har jag ju skitit i och inte ens kunat svara för jag jobbat, inte heller ringa tillbaka för de e för dyrt å ladda på mobilen. Så jag gick från två till noll jobb, lika fort som jag fick dom.

På fredag ska jag åka å provjobba på en resturang, ligger oxå två timmar bort med buss, men nära D. Vill dock inte sova där jämt och hålla på å bother him hela tiden. Nej, men jag ska test jobba, och se vad som händer. Det löser sig väll förr lr senare, men pengarna håller på å försvinna så tiden e knapp. Får jag de så tar jag resturang jobbet så länge, de e ju mycke bättre än inget.

Så ligger det till, imon e det jul, dock inte här här e de ju jul på torsdag. Killarna har middag här hemma imon, ska bli trevligt, antar att de blir utgång efter det.

Go natt

- Josie


Så här känner jag mig nu =(

Barbeque

2008-12-23 / 04:06:42

Igår hade D julfest för alla sina 3 arbetskamrater med familjer. Hade det hur trevligt som helst, åt ost å kex, grillat och drack Corona på deras altan, på kvällen bada killarna i jacuzzin och jag servera öl haha, skit trevlig kväll. Trevligast va endå att prata med min syster och hennes barn som jag inte gjort på över 3 månader. Ringde till min älskade Maria me, så jävla skönt å höra hennes röst, och Maries me =D Kändes som vanligt när man låg hemma och vi tre hade trekant i telefon...vilka tider...haha

Åkte hem ganska tidigt i morse för killarna skulle endå iväg och spela paintball och dricka mer öl. Jag o Jennie gick å handla lite sprit vi ska ge våra kära killar här hemma i julklapp. Vi har oxå köpt t-shirts till dom, en till Brad som de står Mr one night stand på å till Matt Mr Rehab och en keps till Mike.
Har kommit på att jag måste köpa nått till Ds föräldrar me när jag får komma till dom jul åså e ju de de minsta jag kan göra...och lönen som kom igår på 2500 e väll i stort sätt slut efter de. Men behöver iaf inte vänta längre än till nästa tisdag på nya pengar =D Älska aussies lönesystem!

Jaja ska la ta mig till jobbet nu, jobba 3 - 8, sedan fixa en liiiiten till present till D och en till Jennie. Köpa mascara e ett måste, och sedan hem, kanske baka om vi orkar, lär vi nog inte gö men endå...

Imon e de jul ?!

- Josie

1000 trappsteg

2008-12-21 / 11:47:28
Go kväll, lr morgon, beroende på var i världen ni befinner er

I fredags så hände de inte allt för mycke i mitt liv, var ute och åt middag med D och hans familj, åkte och shoppa me Carly och Ryan. Julklapp till Jennie, och en parfym till mej. Beckhams nya, godaste jag luktat på länge =)
Sedan var klockan midnatt och de var dags å sova. Fattar ni Chadstone, de största köpcentret här, har öppet dygnet runt nu vissa dagar under jul, tur att man inte fick jobb där haha.

Igår var de en mysig dag och första sommar dagen, äntligen! På morgonen åkte vi till Dandenong bergen där de finns en låååång trappa genom den tropiska skogen som e runt 1000 trappsteg. Vägen till trappan va dock jobbigare än själva trappan, men sjukt bra träning. Så gick den, träna lite efter typ armhävningar å grejer i solen me min bejbi, sedan hem till han för frukost. Trodde inte jag skulle klara trappan, men de gjorde jag, jobbigt som fan va de dock, men sjukt skönt efter. Sedan hade hans lag softball match, söt som han e gav han mig pengar till öl och mat och solen sken ju så de va inga problem ligga i gräset, läsa en bok å dricka öl =) Utgång i stan på kvällen, the Deck, jätte mysigt ställe. Umgicks mer me Carly och hennes vänner än D och hans, hade skit kul drack massa öl och vi hade vip toa haha, man ska alltid flörta med vakterna, kom ihåg de små barn!

Idag har jag och jennie jobbat ihop, 12 - 5, va ganska kul idag me faktiskt, jobbade bland killkläderna idag, så sjukt mycke lättare och roligare å jobba me killarna. Nu ligger hela familjen här och kollar på film. Ganska mysigt har vi det faktiskt ibland.

Jaja imon e de jobb, sedan hem till D som har lite avsluts fest för sina jobbar kompisar (3st) och deras familjer. Ska bli trevligt och kul å träffa dessa folk han pratar om hela tiden.

Snart e de jul, första julen hemifrån =/ Prata me min mami i fredas kväll, så skönt å höra hennes röst, saknar henne sjukt mycke!!! Imon ska jag ringa min syster å prata me alla mina älskade sykon barn som jag saknar enoooormt mycke.

Så va de me deee

- Josie


Förra julen, tomten, syrran och 3 av mina favoriter


Älska mest av allt!


Min mamma ♥ å min favorit tröja som snart skickas hit =D

Simply Brazilian

2008-12-18 / 12:06:10
Vilket schysst ställe! 10 min så va de klart, inte alls svärtsamt...typ haha, skit trevlig tjej men kändes lite konstigt att han en 18åring waxa mig. Men de blir till att gå dit en gång i månaden. Kostar bara 200:- vilket lätt e värt de. Så ska fixa naglarna i nästa vecka me, vilket kostar ungefär samma, de e fan billigt och något måste man göra bara för sig själv,för att må liiite bättre varje månad =)

Julklapps shopping till Jennie gick inte som jag tänkt mig dock, får ta tag i det i helgen, tvärimot till D så finns det så mycke olika grejer jag vill ge henne så jag måste komma fram till viket av de ja ska köpa.
Köpte 2 skivor till D, AC/DCs nya som e hans favortier och Kings of Leon, som typ e största bandet i Aus, dom har inte kommit till swe ännu va ? Tror inte det, men sjukt bra e dom iaf! Tror jag ska köpa ett vitt skärp till han me, hitta ett som jag tror skulle passa och de behöver han verkligen. Sedan så hoppas jag han blir glad =) Undra vad han hittat på till mig =) Spännande haha, han sa att han hade några ideér, men de enda jag pratar om e skor å de tror jag inte han köper. Kan ni fatta att han sa till mig här om dagen: Du behöver inte slösa pengar på mer skor, för jag märker endå ingen skillnad. ???

Jobbet idag va faktiskt kul, nu börjar man få sina favoriter bland tjejerna och dagarna går fortare. Ska inte klaga, tjänar ju 2000:- i veckan på att jobba 25 timmar. Men jag vill endå jobba mer, ha mer pengar, massa pengar så jag kan spara! E ju ganska grym på att spara men för att spara så måste man tjäna så mycke så man kan spara =)

Prova en kjol idag på jobbet, skulle jag inte gjort, blev kär då den påminde lite om Lenitas jeans kjol som jag hade en mindre romans med i Thai...kommer aldrig glömma den kjolen =(  Iaf, de va oxå en ganska mörk jeans me hög midja...men för dyr för mig just nu och vi har bara en kvar...men endå, finns ingen som kan ersätta Lenita kjolen =(

Nu babblar jag på, ska kanske greja lite me designen, men borde inte det, det jag borde göra e att börja leta upp massa bilder som jag ska mejla min syrra som hon kan visa min världens bästa mamma.på jul =) Men nu kom Jennie och Mike hem så vette fan om jag gör nått av de haha

- Josie

En gång till...

2008-12-18 / 02:13:48
Så börjar jag hålla på me den jävla designen...som sagt har jag inte en aning om hur man gör lr nånting, men försöka går ju alltid, tycker inte de e snyggt me svart bakgrund, ser förjävla deppigt ut, nu börjar jag gillar färgerna så ska bara jag klura ut resen me =)

Dags att röra sig mot jobbet, 1 - 6 idag som sagt och massa tid att döda innan waxningen 7.20. Börjar få en idé om vad jag ska ge min älskade nya lilla syster/ mamma Jennie. Till D blire hästridning, 2 cd skivor och kanske något mer om jag känner mig generös nog =) Dags att börja betala lite för att bo här me, nu när vi jobbar får vi la dra vårat strå till stacken...snark...måste jobba mer än 25 timmar i veckan!

Iaf så ska D på Michaels begravning idag...inte ens en vecka sedan han dog. Går de så fort i sverige me ? Skönt för han iaf, han vill verkligen få ett riktigt avslut så hoppas han känner att han får de idag.

Annars så har jag faktiskt tvättat kläder *stolt* och dödat en spindel =D Fattar inte ens det själv, men men som sagt (de me) börjar väll bli gammal helt enkelt...

Ytte pytte sol idag me...wooohooo

- Josie


Typ andra kvällen i Thai, underbara tider, SAKNA!

De går framåt

2008-12-17 / 10:50:18

Måndag, tisdag, onsdag...

Japp, mid-week då, nu e de bara jobb imon sen e de ledighet freda och lördag, jobb igen söndag vilket inte gör så mycke för de e mer pengar än vanligt!

Idag gick jobbet ovanligt fort faktiskt, och efter de va de handla lite mat, sen fastna man här vid datan som vanligt. Jaja vad ska man göra, pratat me min man lite i telefonen på lördag ska vi på hans bästa tjej kompis avskeds fest, kan bli kul får ta det lugnt bara eftersom de e jobb på söndag, palla jobba bakis.
Bakis e något jag blir väldigt mycke här, de e inte okej...jag börjar bli gammal helt enkelt.
 
Imon e de jobb 1 - 6, sedan ska jag la handla en julklapp till lilla Jennie, och något litet mer till D, kanske fixa naglarna om jag hinner, har nämligen en Brazilian bokad 7.20 så har lite tid att döda.

- Josie


Ds pappa, mamma och syster Carly


Carly å Josie


Ryan, Pappa Mark och lilla Dale...


Häst ridning

2008-12-16 / 10:41:40

Måndag, tisdag...

Japp, känns redan som de va evigheter sedan det var söndag ju, fan, livet i en klädaffär e inte det roligaste...I helgen ska jag lämna in min CV i en resturang, Ds moster kände ägaren och jag ringde och prata me han förut. Får se vad lönen ligger på bara, men av erarenhet vet jag att tiden flyger om man jobbar i resturang. Jag klarar seriöst inte av att bara stå och glo, räkna minuter...de e fan plåga även om de e bra betalt.

Är lite roligare nu när man börjar snacka mer med resterande personal på Oz, men så fort man gör de kommer manager nr 2 och säger, "get back to work girls" och det enda den lilla fittan på 19 bast gör e och stå å tjata me vissa andra som jobbar. Då e de okej! Så sjukt dåligt, hon får la föregå med gott exempel om hon inte vill att vi ska prata... Men man kanske blir sån som manager när man e 19, för mycke makt stiger än nog åt huvet, detta skulle iaf aldrig ske i sverige. Finns de nån som har hört talas om 19åriga managers i swe lixom?! Skulle inte tro de!

Så är det med det, jobba hit å jobba dit, jag vill ha en rik kille så jag slipper jobba, de e lixom inte min grej helt enkelt!!! Lenita, snälla kan inte jag få ärva M av dej ? =D

Jobba e de enda som hänt mig idag, skulle jobbat på Supré efter mitt jobb. Alltså ta tåget och åka 2 timmar för att jobba 5 till och komma hem 12. Nej tack, jag kände mig väldigt sjuk i morse när jag gömde mig på toan på jobbet å ringde in haha. Tror inte de blir mycke mer jobb där, fick ju bara 10 timmar denna veckan och båda passen krocka me Oz. Bajs på dom.

Ska la laga lite mat till Jennie och Mike nu...haha, kött och spagetti...mmm =D

Föresten, tror de blir häst ridning till D i julklapp. I söndags när vi kolla tv va dom och gjorde de på ett program och han blev helt galen och ville oxå...lite löjlig present kanske ? Men det verkar ju vara något han verkligen vill lixom, så tycker ni de blir bra ?

- Josie


På Softball, med allt man behöver för att ta sig igenom en match


Såhär kul va de efter en massa öl =D


Boring game...but hot coach

R.I.P

2008-12-15 / 02:58:43

Då var det måndag, än en gång...

Veckorna bara flyger förbi ju mer man kommer in i vardagen och saker och ting bara flyter på utan att man tänker speciellt mycke på det.
Helgen har vart mycke blandade känslor, men mestadels som vanligt väldigt bra. Jobbade ju i lördags och fy fan vad sakta tiden gick. D kom och hämtade mej, som tur var, för det ÖS regnade, ist för att köra hem till han så åkte vi til ett hotell. Älska överaskningar =D Hans mamma och pappa bodde i ett rum, Carly och Ryan i ett annat. Va 50års kalas på en klub i närheten för en av deras familje vänner, så hade en jätte trevlig lördag kväll.

Söndagen. Efter vi kom hem till han så funderade vi länge och väll på om vi skulle åka me hans föräldrar och käka lunch på en typ pub ca 10 min bort. Efter som vi precis kommit hem och jag tatt på mig myskläder å inte duschat, kände jag inte för de, men blev övertalad av en hungrig Dale och min mage. Duscha fort och åkte en stund efter de andra. Kommer dit och ser ut genom förster att det står massa ungdomar runt ett träd fullt av blommor typ i mitten av vägen. Så sjukt. D bara står och stirrar typ och säger att hans kompis Michael måste veta något om detta, för han bodde i närheten. Försöker då ringa Michael som inte svarar. Dagen går och han försöker ringa några fler ggr. Kommer hem igen, lagar mat och bakar kaka me hans familj, äter och sätter oss och kollar på Batman, the dark knight lr va den heter. Efter filmen så säger D att han bara måste kolla en grej på datan innan vi lägger oss. Letar fram tidnings artikeln som säger att 21 årig man dödad i olyckan. Han går in på Michaels FB och bara ser hela hans wall full av R.I.P meddelanden. Bryter ihop totalt...han bara grät och grät och grät. En vän kom och hämta han och dom åkte till olycksplatsen. Så sjukt svårt, visste inte vad jag skulle säga eller göra lr nånting. Grät oxå bara för att han grät. De krossa mitt hjärta att se han så ledsen.Låg och väntade till han kom hem, sedan har vi legat havla natten och han har pratat och jag har lyssnat. Är inte så  mycket annat jag kan göra. Träffade Michael ett par ggr min första veckor här, helt sjukt snäll kille...
Sedan kunde ingen sova såklart, då hade vi sex, blev förvånad när han fråga om vi kunde ha de, trodde de skulle bli första gången vi inte hade sex  =/ Men de blev de inte och det hjälpte, såklart, sex hjälper mot allt!

Nu kan bara tiden visa vad som händer. Han är en mycket smart kille iaf och åkte till jobbet för at hålla sig syssel satt ist för att sitta hemma och deppa ihop som många säkert hade gjort. Jag kan inte skriva det nog tyvärr, men han e helt underbar.!!!

Idag är de jobb som gäller, snark. 5 timmar på Ozmosis känns som 10...minst. Blir de hela veckan, Supré kanske, fick bara 2 tider som inte riktigt passa mitt Oz schema så tror jag hoppar de även om de e lite roligare. Tjänar både tid å pengar me på å slippa åka in till stan.

Det är väll det som händer å har hänt

- Josie

R.I.P

Michael Van Der Akker

Migrän

2008-12-12 / 10:08:17
Hatar att ha migrän! Det är nog fan det värsta som finns...började igår kväll efter jobbet. Kan tänka mig att de e för jag knapt har tid för att verken äta lr dricka när jag jobbar. Kunde inte sova på typ hela natten, ävn fast jag sov hos D. I morse fick ja mediocin av han, men inte hjälpte de. Till råga på allt fick jag stå i dörren på jobbet vilket innebär att man kollar ut i ljuset och in i mörkret om vart annat...haft migrän nångång så vet ni hur de känns. Som blixtar rakt in i tinningen på den sidan man har ont. Sedan 2 timmar resa hem...Inte okej...jaja slut klagat!

Annars ska jag inte klaga som sagt. Förutom på vädret oxå...nu ska jag sluta...lovar.

Iaf så ska jag ligga här me min migrän, i vardags rummet där killarna ska festa...woohooo....jag ska iaf försöka sova, sedan e de jobba på Oz imon kl 11 - 4, hem till min man, vi ska gå på någon vän till hans familj 50 års kalas...kul...kanske...sedan så har vi en hel söndag ihop, kanske zooet, vem vet, får se =)

Nej ja klara inte denna strålning kära vänner. Ha de bra

- Josie

Getting somewhere...

2008-12-10 / 13:56:48
Designa hit å designa dit....fastnar i skiten gör man, utan att komma särskilt långt...e väll inte smartast på denna jord men börjar kankse förstå lite grann. Inte klar än, men på bättrings vägen, deffenitivt!

- Josie

Jag överlevde!!!

2008-12-10 / 11:59:53
Första dagen både på Supré och Ozmosis...Supré igår, första intrycket va att jag mötes av världens största bitch, ville börja gråta och springa därifrån. Men tog mitt förnufft till fånga och såg dollar tecken framför ögonen...Så va äkel trevlig mot henne, hon gav mig en section and I actually think I kicked ass. Resten av tjejerna och alla bög killarna va trevliga och när dagen va slut kändes det endå bra. Liiite lång tråkigt att jobba me kläder, plocka hit å dit, ordna i färger, leta reda på vart saker som hänger fel ska vara...de e alltså ingen liten affär jag jobbar i, en av de största Supré butikerna som finns...inte lätt att hitta alltså när allt ser typ likadant ut. Jaja, idag va de första dan på Oz, gick oxå bra, men va mycke tråkigare...mindre affär, inte kläder jag gillar typ, men oxå jätte trevlig personal. Mer killar som jobbar där me och på nått sätt är det alltid lättare att prata me dom. Tiden gick...men helvete vad saktaaaa, första 2 timmarna hade jag hand om Havaianas och Kids grejer....resterande 3 timmar stog jag i dörren och hälsa på alla och gav dom kataloger, snacka om trist...men än en gång...dollar tecken....

Sov hos min världens bästa Dale igår och Carly körde mej till bussen i morse, försökte få henne att hjälpa mej me julklapp men hon hade inte heller en aning...tack än en gång L, tror absolut nån upplevelse grej e bäst för han har typ allt...han vill väldigt gärna rida på hästar....fråga inte varför...men kanske ska hitta nått sånt =/ usch tiden går för fort, måste de va jul snart.

Annars så e det bara sjuuuuk kallt här och jag har suttit utelåst i 2 timmar....as ballt! Åh så måste ja berätta att ja lånat en bok av Ds mamma som e sjukt bra, In my skin lr nått heter den en sann historia om en tjej som blir eroin missbrukare.
Fikat själv på Starbucks har jag oxå gjort, och idag fika ja själv och läste min bok haha...saknar att ha massa vänner man kan göra saker me...men de kommer de me =D

Ha de helt underbart, snart helg igen!!!

- Josie

Hjälp!!!

2008-12-09 / 02:42:33
Vad ska jag ge D i julklapp??? Skulle gett han konsertbiljetter men den e helt utsåld, så nu står jag här me 2 veckor kvar till jul och inte en aning om vad jag ge han, vill gärna ge han något fint för han gör så mycke ´för mig ....

Hjälp mig, nån?

Åka till jobbet för första gången snart, ska bli kul men e nervös... Slutar 9, får inte ta tåget hem för D eftersom jag inte bor i den bästa förorten, så ska åka till en annan där han hämtar mig så ska sova hos han idag =) Mysigt!!! Skulle shoppat me hans syrra imon men måste åka å jobba 3 timmar på Ozmosis...Onödigt, men måste få in en fot där me...Vill ha mer timmar!!!

Sånt e livet...

- Josie



Pumpa pizza

2008-12-08 / 08:16:19
Har som vanligt haft en underbar helg me min D. =)

Lördagen va jag på introt på Supré... Gick bra, va som på Ozmosis, fylla i papper å grejer..skulle även läsa massa högt, men sa att jag inte va så bra på att läsa engelska haha...så då slapp jag de iaf.  Är bara extra jobb, men får iaf schema där för varje vecka. Dock inte speciellt många timmar, idag har jag vart där igen för alla skulle hälsa på chefen, fick då reda på att alla småglina hade mer timmar än mej...antgligen för dom e billigare. Imon e de min först arbetsdag, jag måste stå ut ut mängden och helt enkelt prestera bäst!
Det ordnar sig säkert de me tillslut, hade tur denna veckan för jobbar tis, tor o fre på Supré och Ozmosis behövde mig på onsda. Snälla kan inte alla veckor gå så bra ihop!

Ganska nervös för imon endå, men måste bara glömma det och bara va självsäker. Är sjukt många som jobbar i min butik, varav 5 st e heltid...för att få heltid gäller det att glänsa och inte beblanda sig med fel folk...sa chefen iaf...som e 24. Jag e fan seriöst svin gammal gämfört me resten av de som jobbar där...kul.

Jobb hit o jobb dit...allt som cirkulerar i min hjärna för tillfället.

Iaf, efter grejen i lördags åkte jag ut till D och softballen. Regna som fan och jag blev dränkt. Värsta pausen och trodde aldrig den jävla matchen skulle ta slut. Tur att Ryan va där så jag hade nån att prata me. Matchen tog slut bara för Ds lag förlorade så fett så dom inte fick fortsätta haha bra kämpat lixom...
Efter de åkte vi å hämta Daniel, körde sedan Ds föräldrar in till city, där vi stannade för att gå ut å äta. Jag, D å Dani haha jaja inte alla tjejer som får gå ut me 2 killar lixom. Åt pizza på ett finare pizza ställe. Min va me pumpa och feta ost, skoja inte att de va sjukt gott!!!..Sen åkte vi till ett annat ställe och åt Caramel Mousse Cake och Lemon Maräng. På vägen hem körde vi runt och kollade på massa jul dekorerade hus, super mysigt =)

Igår gjorde vi nog ingenting alls typ, va me Ds päron o köpte aircon, sedan köpte vi lunch och åkte hem till han där stanna vi och kolla tv me Carly o Ryan hela dan. Tur att han inte orka köra mig hem så jag stannade där och åkte därifrån till city imorse. Hade en sjukt mysig kväll...som alla kvällar vi e me varran iof.

Är så sjukt glad, i början kan jag erkäna att jag kanske tvivlade liiite, men nu gillar jag han verkligen mer och mer och mer för varje gång vi är med varandra. Han e helt enkelt de bästa som hänt mig i hela mitt liv, utan tvekan.

Så som sagt, vart på Supré å hälsat på min 24 åriga chef, köpt ett par fula små jeans shorts...för de måste man ha o jobba i...och ett jätte gulligt linne som man fick gratis. Får en grej gratis varje månad man måste ha på sig, grymt bra. Sen e de grym personal rabatt på typ 50% så kostar nada. Shoppa ihjäl mig, men får bara köpa 10 grejer i mån, vilket iof e lika bra =) Jaja hinner inte me mycke mer för tar 2 timmar varje väg till å från jobbet...=,( måste verklgien flytta närmare!

Oj, blev lite långt...hehe

- Josie

Softball

2008-12-05 / 09:17:47
Hej hopp, ge mej snopp

Gardagens Intro pa Ozmosis gick bra, kommer tjana ca 115 svenska kr i timmen vilken e helt okej me mej, ca 15 mer an jag gjorde hemma, sa tack tack. Tycker lite synd om Jennie bara for hon e 19 tjanar hon en hel del mindre, men snart fyller hon 20 a da blire battre =D
De vi gjorde i 3 timmar va att fylla i heaps of papper och lyssna massa, sjukt intressand och ja e fett redo att borja jobb. Verkar sjukt kul, hoppas bara jag kan jobba dar...far se va dom sager pa Supre imon.

Sedan blev de hem till D, kaka middag, Jennie fick oxa testa hans mormors speciall Chicken Puffs..yummie...Snall som han e och han visste att vi skulle ha trakigt sa packade han en hel lada med ol til oss, kex,  tog me stolar och en filt. All set to watch the game. Kul ? nej tack, tror inte de. Men jo de va la kul enda, mysigt om inte annat, kandes som vi va pa camping semester. Hans mamma o mormor kom me, och Daniel och Ryan, De forsokte forklara for oss, vi fatta de iaf...typ =) Jaja forlorade gjrode de iaf, vi gav kanske otur, men de gor inget for hade inte tank att ga igen nangang snart.

Kanke maste ga imon dock kom ja pa...fan.

Idag har vi fatt vara har fixade av Carly, alskar Jennies, de blev skit snyggt, blonda slingor osv. Mitt blev morkare ? kanske ljusare enligt idioterna vi bor me iaf, men vad vet dom. Very snygga e vi nu iaf, inte byta frisor igen...hoppas ja. Efter de skutsa hon J till sin intro pa gymmet och jag fick mysa me min man =)

Hemma nu iaf for han skulle ut och jag ska upp tidigt och aka till Supre inne i stan. Sen ska jag va me D resten av helgen. Synd att han har Softball match imon igen...zzzzz... men men ska ga in for de imon och verkligen lara mig...om jag orkar.

Jaja ska dra me J ner till Coles sa vi kan kopa nagot gott att mysa me till en film lr natt...usch nej, en avocado far de blir...rullaaar snart fram for fan =)  

- Josie

Vilken Come Back

2008-12-04 / 00:43:49
Jag kan lyckligt meddela att depritionen e ÖVER!

Tack gode gud...Men den behövde ett riktigt slut, vilket innebar ett stort bråk mellan mej och Jennie för att jag skulle vakna upp och inse att saker och ting inte var så hemska som jag tyckte. Fatta inte vad det var med mig, har aldrig känt så som jag gjorde, i ca 2 dagar gick jag bara omkring eller låg, ville inte prata med nån, inte äta, inte nånting...Jag var sjukt nere....tills telefonen ringde och de var Ozmosis som sa att både jag och Jennie har fått sommar jobb i deras butik här i Frankston. Mådde lite bättre då men de va efter de vi hade vårat stora bråk, tänker inte ens skriva varför, bara jag som e seriöst störd i huvvet....ibland. Men nu har jag vaknat upp och blivit mig själv igen, kanske till och med en bättre mig, för som man bör, så har jag lärt mig av mina misstag!

Igår åkte vi tidigt till gymmet och träna, hem igen för att duscha...det är då telefonen ringer igen...och helt plötsligt har jag gått från 0 till 2 jobb på två dagar. Andra jobbet är på Supré som jag berättat om innan, dom bad om ursäckt för de tog så lång tid att ringa tillbaka...mmm 1 vecka för sent, men en glad överaskning.

Så nu har jag två jobb och Jennie två...hon ska även jobba i receptionen på ett gym. Jag vet därimot inte om Supré e heltid lr inte, men e det de kan jag nog bara behålla det. Ozmisis är en surf och kläd affär, säljer typ mycke Roxy och Quicksilver, lite mognare butik och personal där. Ska bli kul att testa två olika, efter lördag vet jag lite mer.

Idag ska vi på introduktions kurs på Ozmosis i 3 timmar, efter det ska vi åka hem mot D, men han får fan hämta oss nånstans, ska seda kolla på när hans softboll lag spelar...e ju tjejer så måste hålla koll så att dom inte rör de dom inte bör haha, men de tror ja inte, föresten hur snygga kan softboll spelande tjejer va =S. Efter softbollen ska vi hem till han, Jennie ska oxå sova där idag...men fan inte i samma rum som oss haha...Till morgonen ska hans syrra fixa våra hår, hur bra e inte de att hon e hår frisörska?! Ska klippa och färga oss för ca 250 :-, kan inte bli bättre.

Lördagen e de intro på Supré de e efter det jag vet om jag ska behålla båda eller ett eller vad som händer. Jobb sökande e officiellt ÖVER de me =)

Lenita du e la världens underbaraste helt enkelt, tack så mycke. Det kan vara bra att söka hemifrån, tex Supré sökte vi på deras hemsida, men då ringer dom ju upp...De andra interjuver osv vi vart på är bara av att lämna in i affärerna. Det är de absolut bästa som allti, vi har ju vart kräsna oxå, inte sökt café osv, sånna jobb finns ju allti. Sedan har du ju oss här nu me massa jobb som säkert kommer kunna hjälpa dej =D

Förövrigt igår så firade vi med att baka negerbollar och äta Red Rooster. Efter vi hade bakat såg hela köket ut som om ett gäng 5 åringar vart på besök, kul va de iaf....

Kanske dags att sätta igång me grejer, har en lång dag framför oss, kan ju börja med att försöka väcka den döda Jennie...Idag har vi vart här en månad me, har gått sjukt fort...
Designen e inte klar...usch...orka ta tag i de bara....Carro hur gör man ? Din e sjukt fin =)

Thats it from Down Under

- Josse


Smitty och Mike på våran Taco Kväll


Smiley the possum, tror de e en pungråtta ? Fångad e han iaf =D


Jag, Jennie och Mikes bil hos mekanikern


Min nya favorit kjol...


Åh mina nya skor...älska ännu mer =D Finns de nått snyggare än höga gladiator?!


Choklad bollar...

Vilken svacka

2008-12-01 / 08:28:46
Ja ni, efter en bra helg blire deppritions vecka pa hog niva...

Lordagens fest va la inte direkt vad vi hade hoppats pa, borja som sagt hos D och hans syster Carlys julfest. Tjata me hans familj, drack ol och at alldeles for mycke av allt C hade bakat. Akte in till stallet vi skulle till...va typ tomt och kallt. Allti kul att traffa fotbolls killarna men sedan sa va aven Ds X 2 basta vanner dar...javla idioter...aja halsa la pa dom, sedan stog de bara o kolla snett och viskade om oss som om de va nagot javla hogstadie disko. Aja dom insag la bara att ja va sa sjukt mycke hetare an hans fula X...me risk for att lata liiite egenkar...hehe...Iaf sa sket vi i festen efter ett tag och akte hem till D igen och at mer godis ist.

Igar sa akte jag, D, C och hennes kille Ryan upp till deras moster och hennes man ute pa landet. D och R korde traktor och motorcykel o va som tva sma barn...Vi kolla lite pa alla deras djur, drack ur ett glas som vi senare insag de va fagelbajs i och a umgicks lite.
Sedan gick vi och at meat pies och sausage rolls pa ett bageri...inte jatte gott kanske...hem till D o C. Killarna bytte om och sa akte vi och titta pa nar dom spela Indoor Footy. Intresant, men jag och C snacka mest skit om ett fetto olite annt folk runt omkring. Efter de gick vi och at midda pa en pasta stalle, sen hem...

De va da deppritionen kom och nu gnallet kommer for er o lasa haha.
Hem ? till min madrass... i ett vardagsrum...bor fortf i min resvaska efter en manad...jag vill flytta!!! Kanner mig utanfor och ovalkommen. Inget me folken har att gora, de e bara sjalva grejen som far mig at kanna sa. Och den javla madrassen som man kanner varenda fjader i, och ett is kallt rum...sa somn finns ju inte mycke forutom hos D. Igar ville jag bara stanga in mig och sova sa fort jag kom hem, men da sitter alla o kollar tv. Kan ju inte direkt saga nagot, far ju trotts allt bo gratis i deras hus. Men de jag fick gora va att ga ut i kylan for att bara fa va sjalv och tanka lite.

Jobben har alla 3 gatt kappratt at helvete sa e tbax pa ruta ett...Kanns hopplost...vill bara lagga mig ner och grata...men maste ga och fixa naglarna i hur manga timmar som helst. Inte alls kul.
Jennie har nog fatt ett jobb...forsoka va glad for henne...men de gar inte sa bra tyvarr, ja vet ja e hemsk, men de e inte sa latt. Kanner mig vardelos. Utan D i mitt liv hade ja vart hemma och tbax pa bingon nasta vecka. Han tror pa mig och fortsatter va positiv nar jag e som mest negativ.
Idag har han fixat sa jag har ringt en av hans vanner som jobbar pa rekruterings foretag me att hitta jobb till folk. Skickat min Cv osv till han sa jag hoppas, hoppas verkligen han kan hjalpa mig.

Imon ska ja in till Frankston och borja om mitt sokande...dags o ta tag i cafeer och allt...jag var tydligen inte tillrakligt bra for ett jobb i en kladaffar =(

Thats all from Down Under

- Josie