Över föralltid!

2008-08-31 / 16:11:07

Dagen igår va ju helt oslagbar. Köpte hur mycke thai mat som helst å satt i Kungsparken å åt å bara va anmällt bakis i solen. Kom konstia folk Maria kände som Josse inte gilla pga olika anledningar, iaf så sen åkte vi hem t mig...Va inte alls på G utan ville mest sova å dö typ. Men vi tog tag i oss själva å blev riktigt snygga som vanligt, Jocke kom å hälsa på oss en sväng å min matchmaking funka helt klart.

Natten blev väll inte så lyckad som man kunde ha hoppats på direkt. M va där å va dryg å otrevlig å allting. Har insett att allt bara e spel från hans sida, fattar inte ens varför han ville ta upp kontakten igen om han bara skulle göra det för att sedan såra mig ...igen...men nu e de slut föralltid, jag är så trött på å springa efter han, jag förtjänar fan bättre än nån som inte ens kan hälsa på mig ute när han e me sina kompisar!
Glöm tidigare inlägg...tänkte ju för i helvete leva i celibat å allting för hans skull...tänkte som vanligt ge upp allt för honom. Men nu e de slut me det å hans nr är raderat, kan inte radera minnet tyvärr, men lär ju glömma allt som har me han å göra i Thai =) Känns ändå bra, nu är det avslutat å han kan bara ruttna i helvetet typ de jävla svinet!

Natten fortsatte iaf i tårar hemma hos Maria...Men dom är oxå slut nu, tänker fan inte slösa energi på å gråta över han fan. Inte värt de. Ska gå vidare i mitt liv nu faaaan ja flyttat ju för helvete till Thailand om 10 dagar =D Kan ju knappast få en bättre nystart!

Idag ska ja bara ligga här i min säng å inte göra ett skit!

Ha de helt lovely

- Josse


Innan de balla ur =)

Sjuuukt kul!

2008-08-30 / 14:44:29
Gårdagen blev så jävla klockren!

Festa hemma hos Maria, me hon å Marie. Usch hatar att man tror saker om folk man inte känner. Trodde ju inte ja skulle gilla Marie, men guuud så fel jag hade! En av dom grymmaste tjejerna ja träffat fan och vi hade så sjukt kul ihop vi tre.
Va riktigt duktiga å åkte till å me buss in t stan! Så Push va ganska dött igår, men vi hade så jävla kul endå. I kväll blir de favorit i repris!

E hyffsat död nu, haft trekant i telefonen me M n M,  och nu e de snart dags å röra mig in mot stan å träffa Maria, ska gå å käka thai mat sen köpa godis å åka hem t mig å va fetton ett tag tills vi orkar göra iordning oss å börja om!

Sen så ringde ju Mr M förut me...ska oxå ut idag så kan bli en mycke het natt ;)

Väldigt mycke M kan man ju tycka, Mr M å M n M lixom. Men men min tatuering kommer ha många betydelser helt enkelt. Väldigt konstigt inlägg oxå för den delen kan ja känna, men de e lika bra, får nog sova en stund nu innan stan!

Love ya

- Josse


Mig å älskling!

Äntligen vin dax

2008-08-29 / 19:00:42
Tjoheeej

De e FREDA, för er som inte redan visste detta !

Har sminkat mig å håller på å välja kläder...klänningen ja köpte i veckan blir de imon så måste använda fantasin idag för å inte se lika dan ut, jobbigt. Men tror de blir bra såhär.

Ska röra mig mot Maria snart, måste vänta lite för hennes bussar går ju bara en gång i timman så de e ju bättre å greja hemma än å vänta på Centralen lixom. Dricka lite vin hos henne å sedan åka till Robbans restaurang å ta ett glas där, för att sedan åka in till stan å Pushaaa.

Så är det med det, nu måste ja fortsätta här!

XoXo

- Josse


Jag å min Daniel aka Mr Bitch

Nightmares and Resfeber

2008-08-28 / 10:03:16
Amen oj...fan vad jag hatar när man har sånna drömmar som är så verkliga så när man vaknar fattar man ingenting. Antar att det är resfebern som börjar komma tillbaka sakna men säkert....Drömmde iaf att jag kom fram, vi bodde med massa konstig folk som inte alls hörde till klubb crewet, Jennie å Vicky (tjejerna ja ska bo me) dom frös ut mig å jag hade ingen å vara me, va bara en massa elaka folk överallt å jag hade glömt allt nödvändigt jag skulle ha med mig typ linserna åså hemma. Aaa alltså allt det värsta som kan hända i en dröm. Hoppas inte de blir fler sånna. Drömmar e ju bara drömmar som tur e.

Idag är de då jobb ja, 12 - 21, skönt endå för dagen går fort. Men börjar tröttna på jobbet...funderar på å ta ledigt min sista dag där nästa fredag, har ju så jävla mycke å göra som jag inte gjort och måste ju verkligen börja packa åsånt.

Efter jobbet tänkte jag KANSKE ta ett besök på Axxes akuten å farbror doktorn. Halsen blir helt enkelt inte bättre å öronen dom jävlarna gör ont på nätterna...vill inte flyga så här för de lär göra ännu mer ont. Need mediocin! Så jobbigt å gå dit bara, men de e la dags nu, förhoppningsvis e de inte allt för mycke folk där på kvällen.

Så ser min torsdag ut, tomorrow e de freda = Paaaarty ;)

- Josse


Nyår på Park blire inte i år =)

Kommer leva i celibat, typ.

2008-08-27 / 23:12:34
E de redan kväll igen? Jag hänger ínte med vissa dagar...tiden bara försvinner...

Har ju vart en super intressant dag, jobbat 12 - 21 å samma imon så behöver ju typ inte ens skriva igentligen. Händer ju absolut ingenting. Men snart bli de ändring, torsdagen kommer ju försvinna å sen så e de fredag!

Tänker ibland för mycke på M för vi inte hörts något sen i fredags, sammtidigt som det känns bra att vi inte hörs, för ju mindre gånger vi hinner ses innan jag drar, ju mindre kommer min hjärna bli fuckt up. Han är ju allt och verkligen den enda, men tror de e bättre å ta upp det när jag kommer tillbaka.

Har dock bestämmt mig för att inte vara med någon annan under min resa, inte för att M bett mig lr ens sagt något om det, utan för att det känns rätt för MIG. Jag vet att M är den enda jag vill ha och den enda jag vill vara med, bara att ha han i mitt liv igen gör det helt meningslöst att ens tänka på å va me nån annan. Ballar det ur nu så kommer de aldrig att bli något med han i framtiden, å det är den jag måste tänka på, jag vet att det är för tidigt för att de ska kunna bli någonting nu, det jag gjort är ingenting man kommer över fort, och att bygga upp tillit till någon tar tid! Men tid har jag och att resa bort under en del av den å ge han tid att tänka på hur allt känns för han tror jag är det bästa jag kan göra.

Blablabla, men de e min blogg å mina tankar, e du inte intresserad så ge fan i å läsa!

- Josse


Glass krig me favvo Robban !

Bowling Mästare

2008-08-27 / 00:19:44
Go kväll får man väll säga nu då.

Vilken perfekt dag det blev.
Naglarna ble skit bra, hoppas bara dom håller lite annar får ja fixa dom dagen innan ja åker men de känns ju lite onödigt när de e billigare i thai. Sedan träffades vi alla i stan, shoppa lite, blev en skit het klänning t på lördag...så nu ska ja bara komma på vad ja ska ha på mig på freda...dessa klädproblem vi tjejer har...helt galet. Iaf efter shopping blev de thai mat....äter lite för mycke sånt kanske me tanke på att ja faktiskt ska bo i Thailand i ett halv år. Men va fan de e gott å nyttigt så skit samma.
Efter maten gick vi upp t DD å hälsa på Marias kompis, sedan så blev de boooowling...guess who won ? Yes...Josse....första gången i mitt liv å bara me typ 2 poäng men endå. Hur mysig dag som helst har de vart, sånna måste vi ha oftare när ja kommer hem.
Väntan på bussen gick oxå fort då vi hade först klassig underhållning av stans fullaste alkis...gud vet vad han syssla med me alla sina väskor å sladdar, jävligt kul va de iaf.

De är nu ögonen bränns...va ska jag göra utan er?!

Sedan fattar jag inte hur i helvete man kan va så falsk å pinsam som vissa personer e. Hur kan man bara gå förbi tre personer man vart så bra kompis med, utan att ens ha bråkat me nån av dom?!
Jo jag vet, Man har snackat skit om alla tre, till allihop, bakom ryggen på alla, om ni förstår va jag menar. Och man har insett att dom tre personerna är bättre vänner me varandra än man trodde å de betyder att alla vet om de. Då e man körd å då insåg man kanske att man va körd så de va lättare å bah kolla ner i marken. Pinsamt? Japp, för henne. Har bara en sak å säga dej - What goes around, comes around. Så enkelt e de, tänk på de i framtiden.

Go natt bejbs

- Josse


Lite vardags hångel me min älsk kommer ja sakna =)

Utkast: Gooood morgon ...

2008-08-26 / 11:03:55
Gooood morgon gott folk

Japp då va de första lediga dagen på 2 veckor. Schemat e verkligen fullt för dagen, ska strax iväg å fixa naglarna, sedan in t stan å träffa alla, Leene, Maria å Hanna. Antagligen sista gången innan ja drar så de e lite tråkigt. Men iaf blir de liiite shopping även fast ja typ inte har några pengar, så måååste jag faktiskt ha nått nytt å ha på mig sista helgen här lixom. Japp, lönen e i stort sätt redan slut fast de va löning...igår... Beroende på hur man ser de då. Tänkte ju ha lite pengar i thai me.

Det börjar ju dra ihop sig...enligt alla andra. Får ständigt höra att de e så snart jag åker, medans i min hjärna e de jättelångt kvar. Har ju inte ens gjort ett skit här hemma inför å dra. Får ta tag i de nästa vecka, då kanske de känns närmare. Har föresten boende där nere nu, ska dela rum me Jennie som redan är där och har blivit topp säljare. Tur att jag ska bo med henne så hon kan lära mig, bli min mentor typ. Är så skönt att höra från henne att det är BÄTTRE än hon förväntat sig. Klockrent.

Min hals e därimot helt fuckt up, går verkligen inte över, men som vanligt finns de ingen tid att gå t någon läkare, men måste ju verkligen göra de nästa vecka om de inte e bättre för jag vill inte åka sjuk typ.

Intressant, intressant... iaf så nu va data tiden slut me. Denna eviga stress...

- Josse


I thai kommer ingen tycka ja e konsti för ja bor i mina brills iaf =D

Arbetsnarkoman

2008-08-24 / 09:22:36
Antar att man kan kalla mig för det, jobbar verkligen mer än man kan igentligen. Natten igår gick faktiskt hyffsat fort, idag är de 13 timmars passet och man har ju inte sovit allt för många timmar. Men de gäller å tänka positivt, de är kul folk som jobbar och eftersom jag ska stå halva dagen i cafet å halva på golvet tror jag det ska flyta på rätt bra.
Det är ju bara 13 timmar lixom och imon är de en dag närmare Thai.

Ångesten börjar kännas, kan tänka på vissa människor i mitt liv och det börjar brännas i ögonen...Det är så svårt att säga hej då...men att spendera vintern i paradiset är något jag drömt om att göra länge. De vet alla som känner mig. Mina vänner finns kvar när ja kommer tillbaka det vet jag, sedan om den andra finns kvar det märker jag, skulle aldrig ge upp detta för någon. Kommer antagligen bli den bästa tiden i mitt liv, men de kommer bli många svåra dagar oxå, de känner jag redan nu.

Bla bla bla, jävla massa tjöt i bloggen på sista tiden, men de e mycke som snurrar runt i min hjärna, och det är därför ja har min blogg för å skriva av mig å kunna tänka klarare, vilket jag tycker den e hur bra som helst till, sen att de e folk som läser skiten varje dag förstår jag inte haha ;)

XoXo

- The one, the only, the Josse


*snyft*...kommer sakna så ja kommer dö =(

Kommer jag kanske dö?

2008-08-23 / 16:13:41

Lördag då, min första lediga dag på 10 dagar...neeej, de kunde ja glömma lika fort. Jobbet ringde igår igen så de blir jobb från 18 - 02.15 i kväll. Fuck...imon börjar ja 11 på morgonen å jobbar ju t halv 1 på natten. På måndag kommer jag i stort sätt vara död, men de blir jobb även då såklart. Tisdag ska jag fan va ledig! Fixa naglar å träffa Leene så då blir de inget jävla jobb.

Men men e sista helgen nu å de hände inget roligare i kväll så ska inte klaga för mycke, blir ju goa pengar. Och efter i natt å imorse mår man ju perfekt...sånt sex kan man nog bara ha med en person, och de e fan den man ska hålla sig till!

Har verkligen kommit över å ligga me obetydelse fulla personer, sånt som bara ger ångest, nej jag håller mig t M nu. Allt känns jätte bra, meeen jag hoppas inte, jag önskar inget och jag har inga drömmar om framtiden. Det är iaf planen till att inte bli sårad. Inte analysera, inte tänka på de för mycke, bara ta en dag i taget och må bra över det som är!

Tycker de e hel rätt inställning, thank you very much!

- Josse


HAHA hem från usa, ser ni vilket fetto ja va?! å kakan i högsta hugg, blir annorlunda denna resan fan!

De kommer aldrig bli så de va

2008-08-23 / 10:52:42
Ja, idag har man väll en del å blogga om.

Jobbade ju dagen igår, så deckade typ de första ja gjorde när jag kom hem. Vid 21 tiden ringer M å väcker mig. Fråga om ja vill komma hem t han å se på film, eftersom ja endå sovit hela dagen så åkte jag dit såklart.

Hade en väldigt trevlig kväll med han. Drack vin å kolla lite på film, men pratade mest om både de ena å de andra. Jag vet att jag har en del vänner som inte tycker det är bra att han och jag ses igen. Men vad ni måste förstå e att förra gången vi träffades, så var allt bara helt fel. Han behandlade mig fel å jag gjorde de samma tillbaka. Han ville en sak, jag något annat, något som jag inte ens var redo för då och allt blev bara så fel det kunde bli.

Det har snart gått två år sedan vi träffade för första gången...i 9 månader vet jag inte ens vad vi höll på med. Tiden har gått och jag har lärt mig av det som hände och jag kommer aldrig låta det hända igen. Jag sjönk så lågt man kan sjunka, jag gjorde det värsta man kan göra mot en person man tycker om, och han har förlåtit mig för det. Det måste betyda nånting. Vi har inte pratat på ett år och nu vill han umgås med mig igen. För mig betyder det allt...Ni vet att han betyder allt för mig. MEN, även om han gör det så kommer det inte bli som förra gången. Jag kommer aldrig leva mitt liv efter hans igen. Jag kommer inte tillåta att det blir så, jag kommer aldrig låta han få mig må så dåligt som jag gjorde då. Jag kommer inte gråta över han igen.

Nu åker jag snart iväg ett halv år, vill han fortsätta ses när jag kommer hem får vi ta det därifrån. Jag har för mycke annat å tänka på förtillfället. Nu är jag faktiskt bara glad att vi ses igen, nånstans har jag alltid vetat att han är den enda för mig, blir det vi så e det meningen men e de inte det så är det ingenting jag tänker ligga här å gråta över igen. Men det är något speciellt det måste det vara, om man gått igenom det vi gjort och nu hittat tillbaka.

Nu tänker jag radera den gammla bloggen helt. Minnena där i är för många dåliga. De e nya tider nu när de gäller allt. Det är inte och det kommer aldrig bli som de va förr. Jag är starkare än så, jag är starkare än jag var då. Är så otroligt glad att jag faktiskt har en vän och prata med som förstår mig, en som inte blir arg på mig. Det betyder väldigt mycke att ha någon som lyssnar och förstår, utan att kritisera. Men jag förstår er andra oxå...men som sagt, jag kommer aldrig låta det bli så igen och jag tror inte att han vill de heller. Helt ärligt så var jag sjukt omogen och var typ helt sjuk i huvvet.

Det var helt enkelt inte bra då, men nu har vi gått igenom det och lagt det bakom oss. Nu får jag ta den chansen jag får och göra det bästa av den helt enkelt.

- Josse


Bara en som har en egen M kan förstå =)

Ångra mig?

2008-08-21 / 10:44:20
Börjar kanske ångra lite att jag har köpt en retur biljett oxå...fan...Läser om hur de e där nere nu å vette fan om man vill åka hem när vi bokat hem resa...men sammtidigt kanske de räcker å vara borta 6 månader. Jag vet faktiskt inte, har mejlat hon som har hand om våra bokningar å frågat om man kan göra något åt det nu, tror dock inte det, men fråga går ju alltid =)

Förövrigt så e de en seg å ointressant vecka. Somnade vid sex tiden igår för ja mådde skit, kan inte prata för de gör så ont i mina öron då...aaa inte halsen utan öronen...finns inte en chans att ja har tid å gå till en läkare heller så de får vara så länge. Måste jobba endå lixom, idag hela dagen 12 - 21 så denna dagen går ju fort iaf. Men har ju en liten ledig dag på lördag...woohoo, första lediga dagen på 10 dagar. Men de blir en lugn lördagen för sen e de jobb 12 timmar på söndag haha... Nästa vecka kommer därimot gå fortare, har ca 100 saker å göra, sammtidigt som de ska jobbas, kommer flyga förbi tror jag =) Iaf kan de ju tilläggas att denna söndag blir min sista helgdag å jobba på, sen e de paaaaarty me miss M, resterande helgdagar, å då flyger tiden verkligen!

Jag som dock inte alls gillar å flyga, blev ju inte mer lugn av att det var ett SAS plan som störtade igår...Fy fan...men de e bara å försöka å inte tänka på de å dricka mycke vin på planet så ska de nog ordna sig.

Får la ta å sminka mig å dra å jobba då...

- Josse


Tjooohoo, inte alls för mycke alkohol ;)

Vill åka NU!

2008-08-19 / 13:43:15
Här ligger man då, sjuk som ett as...kan precis som Maria inte svälja typ, har galet ont i öronen å feber. Klaga, klaga, klaga...men bättre nu än i Thailand! Sedan så måste jag ju gå till jobbet hela veckan endå, e inte ledig förren på lördag och nu orkar ja verklgien inte träffa någon. Vill bara ligga här å dö typ.

Lite "good news" iaf, snacka med en tjej som nu är framme i Thailand. Det är hur bra som helst säger hon, klubben e jätte fin, 32 grader å 28 i vattnet. Längtar verkligen ännu mer nu! Men dagarna går fort, lite av de roliga å ha något å se fram emot oxå.

Annars händer de ju som vanligt inget annat, de e tisdag, hur kul kan de va lixom. Lipa igår på jobbet, va trött å hade feber, gick 220 kr back, jag å en kille skulle sluta 1, men eftersom han bara va extra så fick han gå kl 00 å få betalt till 1 då klara ja inte mer, för ja mådde skit å de visste dom, men endå va ja tvungen å stanna. SKIT HELVETE! Men nu e de bara 3 veckor kvar så fuck you dumma bingon!

Färdig klagat för idag, får la gå å ta en dusch kanske.

- Josse


Josse å en _ _ _ _ _ fot hahahahaha

Visum klart, men mycke stress

2008-08-18 / 16:33:25
Jävlar asså, va ju tvungen å jobba kvällen igår så hemma vid 1 tiden, upp vid 8 å in till ambassaden å hämtade våra visum. De gick bra iaf, sedan va de bara å åka hem igen och vänta, sedan in till stan igen, träffa Jennie i 5 min för å lämna hennes visum, sedan hem igen för å laga mat å käka, så nu om 30 min är det dags att åka tillbaka till stan IGEN, tredje gången idag...för å jobba till klockan 1 i natt....helvete. Kommer vara döööd imon. Ja och som om inte detta vore nog så har jag fått sjukt ont i halsen å typ feber så vill bara sovaaa. =(

Har panik oxå över å träffa alla, kommer aldrig gå, Leene å ja har fått boka in tisda nästa vecka för de finns ingen tid =S Alla jobbar så olika. Sen har ja ju min party prinsessa som ja planerat de 2 sista helgerna me, de e ju typ de viktigaste haha Pussshaaa, och ut över detta är de jobb å annat folk man ska hinna se. Löser la sig de me. De viktiga personerna hinner man alltid me.

Världens bästa ninja Robban kom å hälsa på mig på jobbet igår, de va kul, han e ju helt klart en favorit =)

Jaaajaaa... ni vet va som gäller...jobb =(

Love u all

- Josse


Yes fler kvällar som denna blir de verklien innan ja åker!

Tre veckors trim

2008-08-17 / 13:40:05

Det är vad det måste bli nu innan Thailand. Blivit så jävla slapp denna veckan bara, inte vart på gymmet en enda gång, men tänkte faktiskt ta mig dit nu. Träna lite nu dessa sista veckorna innan Thailand så man inte behöver ha för dåligt samvete när man åker. Både Jennie å Vicky gillar å träna, å de gör la säkert dom andra me, är inga fula personer som åker till Thailand kan jag ju lova er!

Igår på jobbet var vi sjukt överbemannade så jag valde att bunta brickor hela mitt arbetspass, så tiden gick faktiskt väldigt fort, va soft å sitta ensam, lyssna på musik och tänka över fredagen. Behövde kanske de, känner mig lugnare inför allting nu.

Idag skulle jag vart ledig, men hann knappt vakna innan dom ringde in mig, så får la ta å jobba mellan 17 å 00, vilket e lika bra eftersom ja gick hem förra söndagen. Hade endå inga direkta planer idag så varför inte göra lite nytta.

Annars händer inte så mycke, ska ta å fixa mig inför gymmet nu.

- Josse


Jag å min "mother to be" kompis Carro, för en massa år sen

Oväntat...

2008-08-16 / 15:06:58
So yesterday...

Förfest hemma hos James, som fick världens panik typ när Maria sparkade ut en öl på hans golv haha, men alltid kul å se killar krypa omkring på golvet å städa typ. Drack la kanske lite mycke vin bara men men de e så de ska vara. Vinglade bokstavligen ner t Push, å in kom vi iaf, tur att Maria e stammis! Första  gången i världshistorien jag va fullare än Maria å hon tog så bra hand om mig, fick inte dricka mina drinkar så hon gjorde de för mig haha så de tog inte lång tid innan hon va lååångt inne i dimman hon me.

Så vi står i baren å ja ser M såklart, en kort stund senare råkar nån knuffa till mig och vem stog inte där då om inte han. Pratar lite, han beställde shotar, till sig å Maria då för Daniel vägra å servera mig haha men lika bra det. Jag å Maria går iväg en sväng men sedan hitta ja tbax till M då...Helt blind blir jag av han, så va me han å tappa bort Maria.

M...som jag dejta i 9 månader utan å träffa hans vänner lr nått. Igår presentera han mig för alla i hans sällskap, gick å höll mig i handen å va bara väldigt gullig. Hmm....Slutade ju hemma hos han men gick tidigt, innan han vaknade för jag orkar inte gå igenom allt de där igen. Men så ringer han...pratar lite...så ringer han igen å vi prata lite längre.... kanske går hem till han innan jobbet idag men vette fan om ja orkar. Grejen e att nu känns de bra, känns inte som förrut då jag va så kär i han så hela min värld kretsade runt han. Har för mycke annat å tänka på helt enkelt å flyttar i väg snart! Men han var den första och enda personen jag verkligen vart kär i vilket så klart gör han väldigt speciell,men kan vi hålla allt på rätt nivå å båda e på samma sida så kan de nog gå bra. Han e ju utan tvekan den bästa ja haft sex me i hela mitt liv så varför inte passa på å ha bra sex för engångs skull?!

Jaja, vi har lagt de som hände bakom oss iaf å våran deal vi har nu e inget ja tänker berätta för er om men den e bra ;)

Och tack Maria, för att du är den enda som förstår mig, du e helt fantastisk!

- Josse



Party bejbi

2008-08-15 / 19:45:42
God afton gott folk

Det är fredag igen, fredag = fest!
Måste ju faktiskt värma upp nu, inte för att jag tror de går å jämföra att festa här å i thailand.

Fille beskrev känslan perfekt nu när man väntar, man känner sig som ett litet barn på julaftonsmorgon. Som å leva i en dröm me, och de här e bara början! Så jävla skönt gäng som ska åka asså så de e sjukt bra!

Idag ser det ut att bli förfest i Örgryte me hot boys, sedan ska vi puuushaaaa. Jag å Maria, å Jossan å dom ska ju oxå komma dit hoppas vi =D Kommer bli en kul kväll.

Imon e de jobbet, fy fan va tråkigt, jobba natt, sedan ska ja sova hela söndagen så de blir måndag å ny vecka fort !

Paradise Hotel - Patong Edition - Barnförbjudet!

- Josse


En hel dag me min leene blir de på The Day!

Sagt upp mig!

2008-08-14 / 23:19:04
Gårdagen va lätt den trevligast kvällen på länge. Satt me Jossan, Vickan å två andra tjejer på Vasastan å bara tjöta å drack vin, precis lagom. Ska vi verklgien göra om innan ja drar!

Idag har jag ju haft "blind dejt" me Jennie å Vicky på centralen. Gick å skulle ta kort å ha till visumet, körde alla tre på samma pengar så blev ju sådär snygga kort, men de va skit kul. Kändes verklgien som vi klickade direkt. Gick till ambassaden där världens suraste thai tant jobbade, blev skit rädda att vi inte skulle få visum, lr mest att Jennie inte skulle få de eftersom hon åker på tisdag. Men de orda sig så på måndag ska jag å hon gå å hämta dom. Efter ambassaden så va vi hungriga, och hallåååå, enda rätta va ju å inviga våran nya vänskap å resa med å äta thaimat såklart!

Så sjukt kul, vi vill verkligen samma saker me resan, vi ska bo ihop iaf å eftersom Jennie åker först så får hon i uppgift å försöka hitta boende haha, sedan har vi la så mycke planer så ni skulle inte orka läsa om ja skrev allt, tar de som de kommer.

Japp så sa man ju upp sig idag då, tårarna va nära, men när folk bara säger att de jag gör e så rätt så blir jag glad för de känns rätt till 1 miljon procent. Å jag fick mejl adress så ja ska mejla i Februari så hon vet att jag kan jobba next sommar för då har ja jobb å de känns ju bra de med. Allt e ju så perfekt just nu.

Alla frågar om jag ska åka själv. Det ska jag ju, men alla dessa folk jag håller på å lär känna, känns som vi känt varran hur länge som helst. Så de känns inte som jag åker själv alls. Just nu planerar ja me några av killarna, vi ska se om vi kan hitta ett hus å hyra så ska hela gänget bo där. Fatta hur kul vi kommer haaaa!

Ne nu ska vi snacka vidare me folket e typ 10 pers i konversationen nu så måste hänga me haah

Ciao bellas

- Josse

Visum dejt imon!

2008-08-13 / 18:01:34
Tjooohoooo

Fy fan vad de här e spännande, nu är resan betald gick på lite mindre än 10.000, tur å retur, hade tagit enkel biljett men de kostade 6500, så de va lika bra å betalt båda vägarna. typ.  Blire problem lr nått så ordnar det sig alltid.

Åh de e så sjukt kul, har pratat massa idag me två tjejer som oxå ska ner, en i från Lidköping å en från Växsjö, och imorgon så kommer båda två hit, ska möta dom på centralen 9.30 så ska vi alla tre gå ihop å fixa visumen! Ska bli svin kul å träffa dom, för de e ju typ mina framtida bästa vänner, verkar vara personer som e som mig me, vi alla lämnar ju bara allt för å åka t andra sidan jorden å jobba lixom, vi har samma syn på hur livet ska levas om man säger så.

Ni kan inte fatta hur det här känns, e helt underbart!

Nån som känner för å anmäla sig som frivillig å köra mig till flygplatsen den 10/9 runt kl 18.00 så hade detta vart helt underbart de me å belöning från Thailand väntas. Planet går 21.10 men jag gillar å vara i tid tack haha.

Jag å Jon (min kära rese kamrat) har även en plan på hur vi ska tjäna lite extra pengar(hans plan från början såklart haha), men de kan ja inte berätta här. Åh nej, vi ska inte sälja mig ;)

ThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailand

- Josse


Herrejävlar va jag kommer sakna er!

28 dagar utan sömn?

2008-08-13 / 11:52:34
Hej bloggen å folket som läser bloggen!

Mitt liv vänder just nu i helt rätt riktning, 28 dagar kvar sedan drar jag härifrån! Lämnar er i regn å rusk å snö å allt sånt äkel som kommer alldeles strax här i sverige.
Tänkte på de igår när ja prata me en person i msn, kom fram till att nu när de e dags å börja köpa allt man behöver inför höst å vinter, typ en jacka bara för å hålla sig varm här i sverige går ju på lika mycke som hela min resa!

Är hur glad som helst, kan verkligen inte sluta tänka på de, så mycke sömn får man inte nu, somnade la runt 4 tiden i natt å gick upp halv 9, har hur mycke som helst å fixa nu. Ska börja med att gå å betala resan haha kan ju vara en bra, ta en bild till visumet och imon innan jobbet blire ambassadenå fixa visumet.

Har hittat 3 tjejer å 3 killar som oxå ska ner dit å jobba på samma jobb, skiiiit trevligt folk. Kommer ju få de hur bra som helst, vi har redan planerat att vi ska dela lägenhet (Bungalow)? Åh viilka sjuka fester å bara hur sjukt kul vi kommer ha!

Yes ladies and gentlemen, efter mycke velande me australien åså, tar jag och börjar mitt äventyr i Phuket, Thailand. 10 september - 10 Mars! Vad som händer efter det är det ingen som vet...

 Today is where my book begins and bejbs the rest is still unwritten

- Josse

Destination Unknown

2008-08-11 / 13:09:39
Ja gårdagen gick inte alls jätte bra. Men efter samtal me Maria så förstår jag varför jag mådde som jag gjorde. Tydligen hade vi druckit typ 1 liter vin var på våran lilla förfest, det kanske är lite för mycke för man slutar ju inte direkt när man e ute på krogen, så ja för mycke vin helt enkelt. Kvällen var endå lyckad, tror jag, kommer väll inte ihåg allt för mycke haha.

Idag är det måndag, en måndag som kan förändra mitt liv. Jag är hur rädd som helst, men gör jag inte det här kommer jag ångra mig för resten av mitt liv. Precis sånt här jag vill göra, det är så här jag vill leva mitt liv, kan inte låta räddslan av att inte ha allt det säkra runt omkring mig vinna. Jag vill vara personen som gör sånt här som ni andra inte vågar. Men rädd, jo det är jag, väldigt, men nu e det dags att möta den räddslan och säga hej då till Sverige.

Är sjukt glad, för nu händer det på riktigt. Även om planen är lite annorlunda å de blir ett annat land så känns de hel rätt. Blir perfekt å göra detta nu ett halv år så kan man ta Australien nästa vinter lr direkt efter får se på de då.

Nu ska ja fortsätta planeraaa, kan inte ens gå å träna för ja e så aaa vet inte vad jag e men måste planera mera! Ber till någon gud att Hanna oxå vill vara me. Hade vart de bästa å dela detta med min bästa vän. Det är nu eller aldrig känner jag helt enkelt!

- Josse


Här tänker jag spendera min vinter iaf =D

Shopping addicted

2008-08-08 / 23:38:26

Nu e de natten...sjukt trött. Tar på krafterna å shoppa å fika juh.

Blev ett par sjukt snygga jeans från Zara, älskar dom! Inte ofta man hittar jeans som sitter så bra, åså kosta dom ju inget heller. Perfekt, men aa nu får ja vänta me skorna tills nästa lön. Måååste sluta shoppa så jävla mycke, börjar väll känna mig lite beroende. Var väldigt trevligt å umgås lite med min Hanna, även om hon e lite dåligt inflytande för alla mina dieter =P ne klart hon inte e, men blir alltid en glass lr två när vi ses haha, jaja sen så lever man ju bara en gång oxå, ibland får man tänka på de me. Nu ska ja ta mig en morot å tänka på att den gången jag lever vill ja fan vara snygg me!

Imon ska vi ha så jävla kul! Förfesta hemma hos Maria, sen ut å göra stan osäker. Testa på push ska vi ju iaf gö, men e ju bara inbjudningar imon eftersom Pharell e där, men vi jobbar för fullt på alla kontakter vi har, men blir de inte Push så blir de ju iaf Park å de funkar ju det me. Kommer iaf bli ballt imon.

Aja får la sova nu, för de blir ingen fest utan å jobba lite först. Börja 9 imon e inte så jävla intressant men utan kneg blire ingen deg, typ haha...ne e alldeles för trött nu.

Until tomorrow honeys n bunneys

- Josse

Ångra mig

2008-08-08 / 10:18:19
Ja...dumt å skriva så om sin mamma juh, hon e ju trotts allt min mamma å jag måste väll älska henne då da =) Så bort me de dumma inlägget om henne, får ju hur dåligt samvete som helst.

Fredag redan, ska inte göra något speciellt, åka å jobba nu e de la tänkt, innan de ska ja lämna in ett par skor på klackning å sola lite. Efter jobbet så blir de en sväng i stan me Hanna och ikväll blir de lugnt, jobba tidigt till morgonen.

De e de som händer lixom = ingenting! Kanske händer nått intressant mycke snart, men eftersom de inte e något som e säkert tänker ja inte berätta de ännu.

Grattis till Leene å Nico som ÄNTLIGEN fått sig en lägenhet i Linné. Japp, gött, ska bli eran inneboende ;) Längtar redan till inflyttningsfesten, kommer ju bli grymt. Tänk va stora ni e nu =P

Jaja då har man suttit här alldeles för länge å har grymt brottom, bye bye...

- Josse

As days goes by

2008-08-07 / 12:37:07
Då va de torsdag igen, och  busskorts inköps dag, de är så man känner att månaderna går alldeles för fort, känns som man köper nytt buss kort jääämt. Ne å nästa månad e ju de ju höst IGEN. Spetember, känns inte alls roligt, den lilla sommar som va flög förbi fortare än någon kunde förstår.

Det är dags att ta tag i Australien ordentligt, gör jag det inte nu, gör jag det aldrig helt enkelt. Kan fan inte sitta här i de här tråkiga landet å regna bort.

Gårdagen gick för fort nästan. Shoppa lite me Carro då, hitta ett par stövlar jag måste köpa idag innan jobbet, sjukt snygga å de e fan dags för vinter skor, fryser ju ihjäl i mina ballerina i ös regnet. Iaf så fixade ja naglarna, nya nagel tanten va väldigt bra så de blir å börja gå till henne fast hon bodde långt bort åt helvete men de e de värt. Sedan träffa jag Hanna å Millan å fikade lite med dom på Dali. Nostalgi. Där spenderade men en hel del 14is kvällar haha. Sedan kom Robban å kvällen spenderades med han, Ärtan, Daniel å nån mer å såg på film. En väldigt lyckad ledig dag kan man ju kalla de, hann me massa grejer.

Inte lika ledig idag men lite, börjar ju inte jobba förren 17.45 så ska ju hinna med lite träning nu hade jag tänkt. Sedan som ja nämde innan köpa mina stövlar. Förresten blev jag ganska besviken igår när ja åkte hem, såg en tjej som hade PCD tröjan, den finns ju för fan inte här, dumma henne, åså va hon punkare å den passa inte på henne alls juh, lr så e ja bara avundsjuk på att hon hade en haha, men ne den va inte så fin som ja trodde iaf.

Nu vet ni de...ååå Josse vill gå på Pharells efterfest på lörda på push...vill!!!

- Josse


Min sko, fast ja ska ha svart såklart =D

I väg med mig!

2008-08-06 / 11:28:17
Då var det morgon då å man ska försöka ta sig ner till gymmet, har bytt om å allting så  e ju bara å gå, ska bara slita mej från den här jävla datan.
Efter gymmet så ska ja stressa in till stan å träffa Carro, shoppa lite e aldrig fel juh, sedan ikväll så ska jag till en ny nagel tant å fixa naglarna, ska bli helt underbart känns ju inte ens som om ja har händer utan mina naglar. Ja mycke mer intressant blir de väll inte idag antar jag.

De e la så läget ligger till, nu måste jag verkligen ner till gymmet om ja ska hinna va i stan kl 14.

Ciao

- Josse

Helt värdelösa dagar

2008-08-05 / 23:21:42
Då va de kvällen igen. Så ännu en tråkig dag har gått ja, jobbet gick fort iaf å va sjukt sugen på å göra något efter, men de va ingen annan haha... så har legat här i min säng å msnar lite me Mr Sthlm... de e väll de roligaste man gjort idag. Fan jag klarar verkligen inte av å ta mig till gymmet efter ja har kommit hem från jobbet. Skit. Men nu e ja ledig imon å börjar sent på torsda så nu jävlar blir de gymmet iaf, äntligen!

Imon ja, ska gymma, ska ringa vårdcentralen... riktigt orolig för en del grejer =/ känns som ja har hudcanser å ist för å sitta hemma å undra så e de lika bra å kolla upp skiten me en gång. Fast ja hatar verkligen å ringa dit men hoppas ja får tummen ur, e ju ganska allvarligt om de nu skulle va så.
Sen ska ja laga en hel del mat hade ja tänkt, frysa in lite åså så att man har dagar man inte orkar laga mat. Måste även göra nått socialt me känner ja, får panik annars typ.

Kan inte glömma ed hardy tröjan heller, känns som äkta kärlek mellan oss. haha. Men finns bara i XS å de står att dom e små i storlekarna... kan va å slösa massa pengar...lr bara vara helt perfekt. Fan ilandsproblem, verkligen. Får fundera en da till, å en till...enda tills den inte finns mer typ.

Jävla tjat på mej, nu ska ja fortsätta kolla på So u think u can dance å va avundsjuk för ja inte e lika smal å inte kan dansa ens i närheten av hur dom dansar.

XoXo

- Josse

Dags å beställa igen!

2008-08-05 / 00:11:24
Nu har ja ju haft en sån där tråkig inne dag, å gjort de jag gör bäst, letar kläder på nätet. Eftersom min Ed Hardy inte finns kvar i min storlek har jag blivit kär i en annan tröja.
Nämligen denna, PCD tröjan, vit som de står me svart text på luvan: Dont cha wish your girlfriend was hot like me. Vågar bara inte beställa ifall ja gör fel så ska hem t Alex nån da så får han hjälpa mig om du nu ens skickar t sverige, men hoppas, för den e sjukt het!

- Josse


Josse likes a lot

Nätdejting?

2008-08-04 / 22:57:20
Jag undrar om det verkligen funkar?
Klart de gör för vissa iaf, se bara på min syster hon träffade sin nuvarande kille på nätet å dom har ju precis fått en bebis. Så går det gör det, den rätta frågan är väll kanske om det funkar för mig haha...
Anmälde mig iaf på nån sånn sida...hitta en trevlig kille de första jag gjorde, en sthlmare, tänkte att de va dags å vidga mina vyer lite, göteborgs killar e ju ganka uttjatade. Iaf så har vi pratat i msn hela kvälle både igår å idag. Kul faktiskt. Men a vi får väll se vad som händer med det.

Förövrigt är jag riktigt upprörd och arg, min nagelteknolog svarar inte när jag ringer å jag har inte en enda nagel kvar. Ni som inte är vana vid att ha manikyr förstår inte hur de känns, men jag mår fan psykiskt dåligt av att inte ha dom. Nej får panik så svara hon inte imon är det väll dags att byta till nån annan antar jag, utan mina naglar känner jag mig inte som mig själv.

Idag har de bara vart jobb, sen legat inne, orkar faktiskt inte gå t gymmet i öööös regnet, så hoppas de e bättre imon! Igår va ja iaf ute å på powerwalk i 60 min å sen körde ja me mina hantlar så de e back on track iaf!

Ska snart ta å säga go natt t Mr sthlm å sova, upp å jobba imon igen såklart!

Puss på er bitches and bejbs!

- Josse



In me magen för fan!

Sovaaa

2008-08-03 / 16:10:33

Oj, idag är jag helt död. Har ju faktiskt vart en hård vecka, jobbat tidiga dagar å vart hemma sent på natten, sen va de utgång i fredas å igår jobbade jag ju till halv 3, så idag har jag sovit till halv tre. Kändes som om de behövdes iaf.

Nu sitter jag väll mest å funderar på om jag ska gå till gymmet lr om jag ska gå ut å gå å köra hemma med mina hantlar. Får nog bli gymmet iaf, lika bra å ta tag i de igen eftersom de nu har gått en vecka sedan ja va där sist. Som sagt, ångest.

Ja nu har ja fastnat framför tv:n, skit oxå. Men gymmet e ju öppet ett par timmar till så jag hoppas jag kommer iväg. Så ikväll så ska vi på bio, vet inte vilken film men hoppas de andra vill på Arkiv X för ja ska inte gå på Zohan igen som dom föreslog, skit film verkligen .

- Josse



Så här glad e ja nu, för vi e vänner igen ;)

Pushing it to the limit

2008-08-02 / 15:54:49
Hola gott folk

Ojojoj vad gårdagen blev grymt bra!

Började med en liten shopping tur på stan efter jobbet, en ny klänning, sedan hem till Jimmy på middag. Helt sjukt god mat hade han lagat, lätt det goaste jag ätit på lääänge. Sedan blev de åka in till stan för å möta honey, hamnade på Push, där vi aldrig varit innan, men dit vi alltid ska gå i framtiden typ haha. Hade så sjukt kul där! Åh bara massa snygga killar överallt juh, visste fan inte vart jag skulle kolla =) Som vanligt är dock hela göteborg på samma ställe, iaf samma folk som de e överallt, men vad gör de, vi hade ju hur kul som helst. Blir bättre när man inte e ute så ofta faktiskt.

Min lediga helg. Is not gonna happen lixom. Nej så fort ja kom hem igår ringde dom å fråga om jag kunde jobba i natt å pengakåt som man e så varför inte, va ju endå ute igår så de e lika bra å jobba idag.

Sedan är jag iaf ledig imon, då har jag å Jossan planer för killarna, så då blir de umgås me dom å göra nått som e perfekt en söndag.

Har nu inte tränat på en vecka, ÅNGEST, bara ätit massa hemska saker oxå vilket gör ångesten djupare. Typ idag har ja ju vräkt i mej en hel påse med ostbågar, de känns ju sådär bra lixom, men de va de enda jag va sugen på tyvärr. Jaja imon e de direkt t gymmet när dom öppnar å nu blir de skärpning å tillbaks till de nyttiga livet med ett litet inslag av alkohol ;)

Tycker de va kul å träffa Maria ute igår me å prata lite, även om de va massa fylle snack så känns de endå bra. Tycker de e tråkigt när man förlorar sina vänner såklart å hoppas att vi kan bli vänner igen framöver.

Japp thats the way life goes, bitches and hoes! ;) Time to work!

- Josse


J n J at Star bowling