Ring, ring

2010-01-30 / 00:35:24
Interjuv nr 3 gick bra igar, eller iaf tror jag det sa sket i ost jobb o allt och sattsa allt pa detta jobbet. Reception i en bowlighall, en stor en med Laserdome o allt, skit snyggt och verkar ju as kul! De soker enda 5 receptionister sa snaalllaaaa ring mig idag!!!

Annars e det inte ens ost jossan utan tillbaka pa ruta 1.

Gick inte ut igar for de os regna, ut idag dock me hela hostelet. Spelade 7an till kl 3 pa natten ist och at o at o at.

Pa mandag e det den 1a da borjar stenhard diet. Pa alvar denna gangen, e skit radd for vad vagen kommer saga, men maste "face reallity" av att jag en an gang gatt upp svin mycke.

Annars e de en trevlig helg hoppas vi !

Interview nr 3

2010-01-28 / 23:48:20
Jobb sokande gar ovantat bra maste jag saga. Idag har jag min 3dje interjuv denna veckan. Eller ah, gick aldrig pa den igar for jag fick en "bad feeling" angrar mig skit mycke att jag inte gick dock...hade vart rik om jag hade fatt det jobbet...men men, i slut andan ar pengar inte allt.

Eftermiddagen spenderades med att prov jobba, i en Italiensk Ostaffar...svin trakigt, men gott. Fick jobbet...men har en 3dje interjuv som sagt idag for ett jobb i reception, det jobbet vill jag helst ha sa fingers crossed!

Annars blire Ost Jossan tills jag hittar nagot battre, de e pengar iaf.

Det ar vall allt som hander, alltid sann stress nar man letar jobb, psykisk stress och var helt forkrossad for att jag valde att inte ens ga pa interjuven igar...inget att gora nagot at nu dock, och som vanligt vet vi ju att allt sker med en mening!

Idag har jag faktiskt en dejt, men min alskade van Leene! En skype dejt :D Ska bli himla kul, saknar henne mest av allt!!! Sa ser forst fram emot kl 1 da jag har interjuv och sedan kl 6 da jag har dejt, sen blire nog paaaarty ikvall, e ju fredag o allt.

Love u long time


Aussie Day

Maria n her loved once

Massa folk i Darling Harbour o fyrverkeri!

Woohoo

2010-01-27 / 02:31:22
Yeayyyy idag har jag min forsta jobb interjuv i en osssst affar, imon har jag min andra jobb interjuv...ehm...haller det jobbet hemligt ett tag till.
Sa iaf, vet inte om jobbet imon men det betalar sa himla bra och jag alskar ju pengar :) Kanske berattar om jag far det och om jag tar det.

Annars vart det en galen Australia Day. Borjade dricka kl 3 och slutade kl 3. Kul kvall iaf nastan finare fyrverkerier an pa nyar nere i Darling Harbour. Festa lite dar, sedan vart vi sa hungriga sa vi orka inte mer, leta oss fram till en Subway sen akte vi hem o fortsatte festa har!

Sa idag ja, bara gora mig redo for min interjuv senare och forbereda for den imon.

X

Aussie Day!

2010-01-26 / 00:39:28
Happy Australia Day!

Oturen fortsatter, igar skulle Maria flyga till NZ och fick inte lamna landet...de e inte klokt, sa nu maste hon till ambassaden har pa onsda och prata o se om det gar o gora som hon planerat.

Idag e det Australia Day och min underbara Jennies B-day, Massa grattis t dej ♥

Annars sa festa vi igar och traffa upp alla mina Sydney kompisar! Grymt kul, avsluta hos Joey med att grilla Kangaroo som vi aldrig atit och det var sjuuukt gott. Grilla aven lammbi, fissssk o annat gott. Basta kvallen hittils!

Idag fortsatter festen eftersom man tydligen maste festa idag. Ska ga till en park me hostelet om ett par timmar och spela spel och dricka massa. Utgang ikvall, osv!

Det gar bra nu...haha om jag far ett jobb snart! Sokte massa igar sa fingers crossed :)

X

Tappat det!

2010-01-24 / 04:17:45
Alla har tappat det totalt! Utan jag o Maria...vi har tappat de fullstandigt!

Ojojoj igar var vi ute, ooooh jag traffa min kanda pojkvan med en annan tjej...fan haha men det gor inget. Killen har pa hostelet har tappat det totalt o tror att vi e gifta, han hade tydligen tjej han dumpa efter o ha vart med mej 1 dag...de e inte okej...men igar vart jag ju full o da fick han veta mina riktiga kanslor...hmm...lite elak va jag kanske, men han maste ju veta sanningen. Mysa osa kan vi gora men inte halla handen pa stranden!

Imon maste jag borja soka jobb...e FATTIG, fast det visste ni ju redan

Hitta en Thai resturang som smaka precis som i thailand. Dar ska jag ata varje dag!

Love u all!

Looovin it!

2010-01-22 / 07:50:43
Igar gick hela hostelet ut o festa, hur kul som helst. Alskar detta hostelet ar bara 34 pers har och vi kande ju oss hemma sa fort vi gick inn genom dorren. Kanns som vi bott har hur lange som helst, alla ar hur goa som helst och jag ska aldrig flytta!

Fast e sjuuuukt sugen pa o dra t thai ett tag...sjuuukt sugen....

Iaf fick jag (saklart) killen jag ville ha, nu vill jag inte ha han mer och han ar upp over oronen kar i mig...saklart...han har ju tappat det totalt! Men han e enda het lixom sa e ju mysig o ha nogon o kramas med. Men orka halla pa o kyssas sa fort han lamnar mig o sola o halla mig i handen...heeela tiden.

Japp, stranden idag men jag har typ brannskador sa nu kan jag inte va i solen pa ett tag...maste kanske till o me ga till en hudlakare. Ser hemskt ut sa jag hoppas det gar bort.

At varldens goaste sushi idag med...for flera 100 kronor...inte rad med.

Nu e vi pa diet med, sa ikvall blire tuna and beans!!! Mmmmm...

Sjukt motiverade e vi iaf och igar at vi mango till middag och Ingen nattamat.

So far, so goood

Very goooood :)

Unlucky!

2010-01-21 / 04:46:49
Assa herregud, ni forstar inte att allt som kan ga i mot oss, gar imot oss. Verkligen, det ar fan inte sant! Inte nog med att vi redan ar fattiga, lyssna pa detta: Bokade flyget dagen da vi blev utslangda fran Partille Justin Svanslos...sjalvklart bokade jag FEL dag, sa hade bokat Tue 19th ist for Thu 21st, sa det var bara o bita ihop och kopa nya biljetter...helt sinnes.

Idag kom vi iaf ivag med planet, men saklart skulle vi ga ut igar, aven om vi var tvungna att vara pa flygplatsen kl 5 pa morgonen. Nej, men ut skulle vi ju enda och hade en skit kvall som var helt vardelos. Melbourne SUX!

Sitter enda pa planet o vaskorna vagde inte for mycke eller nanting. Tur. Men sa ska jag stanga av mobilen...da har jag saklart glomt den i Melbourne...skamta inte. Jag maste ju ha gjort nagot hemskt i livet som gud straffar mig for...

Efter manga om o men med taxi chaffisar sa kom vi fram till Hostelt som e typ perfekt. Thank God for that! Och tva as heta killar jobbar har och vi har paxat varsin och ikvall ska vi ga ut med dom. Wooohoo

Sa slutet gott, allting gott...so far. Not gonna jinx it!

Fattigare an dom pa gatan ar jag dock sa jobb maste hittas, ASAP!

Fingers crosses.

Lots of love


Out and about again!



Pen 15 klubben

Vi motte tva andra Josie and Maria!

Fissssssk igen =D

And this is why we r fat :)

Wealthymen.com

2010-01-19 / 14:43:56

Sa efter att glott pa alla serier som e se varda pa TV, har denna vardelosa dagen gett mig ett framtida hopp. Folk som kanner mej vet ju lixom att det ar meningen jag ska gifta mig rikt o bo i LA. De e bara sa att jag vetat detta i stort sett sedan jag foddes och det ar vall lite av ett livsmal. Patetiskt, typ, men jag vet iaf vad jag vill tillskillnad fran andra.

Sjalvklart kolla vi pa The real housewifes of New Jersey, dar en av tanterna dejta genom denna underbara sida Wealthymen.com, sa planen e ju att under nasta ar dra till USA, da ska jag bli medlem i denna sida och dejta massa tills jag hittar en som jag vill ha och som vill ha mig och sa lever vi lyckliga i alla vara dagar...Seriost, deta kan vara den basta planen jag haft pa lange!

Annars som sagt en onodig dag...sov till halv 3, at o at o at. Sedan gjorde vi pankokor o drack ol o ja, glott pa TV hela dagen. Men jag e faktiskt sjuk sa skyller pa det, har haft ont i halsen i 3 veckor, nu maste ja fan bli frisk!

Torsda bar det av t Sydney, finally!!! Wooohooo

X


Dream team, vi och mamma anneli i mitten <3

Cheese!!!

2010-01-18 / 10:23:23

Computergeeks.com

Osssst kvall!

Karlek till er fran fettona!

Bitchslaping!

2010-01-18 / 07:20:04
Fattigast i australien, men fan vad kul vi har!

Boendet loste vi och nu bor vi hos Marias kompis Anneli me hon o hennes kille. Har det hur mysigt som helst! Ater e det enda vi gor...ater o super o...ah det ar vall det.

Igar gick vi ut pa nya aventyr, skulle traffa en sa javla het kille. Vilket jag gjorde...satt o hangla i ett horn pa en klubb da hans flickvan kommer och smaller till mig, han vill enda inte ha henne langre da han ska ga med i the army, ber mig om ursackt ist for henne och e hur kall som helst mot henne. Hell yeees! 1 - 0 to Josie och dom e inte lange In a relationship pa facebook, Moahahahahaha

Iaf sa blev vi for fulla, drack vin ur en PET flaska inne pa klubben, ramla omkring och sen akte vi hem...glom aldrig att vi bad taxin kora Mc Drive dar vi kopte i stort satt allt vi kunde...

Ater seriost, hur mycke som helst och snart kommer ja inte i mina klader langre, men vi har sagt att vi ater har och nar vi kommer t sydney blire bantning pa hog niva, plus att vi inte kommer ha rad att ata nar vi maste betala hyra igen !

Maria ska nog stanna har och jag e sa glad sa jag tror jag dooor!!!!!

Ikvall e de Kyckling och Osssssst natt nr 2 pa 3 dagar, mmmm....ossssssst!

Xssssss och ssssss

Hahhahaha

Partille Justin Svanslos

hahhahahaha

Varan nya favorit club heter The Saint dar varan favvo bartender Ethan jobbar, sa himla bra, kopte ett glas vin men fick gratis pafyllning hela kvallen, glom aldrig att de e dar jag traffat bada mina hetaste killar nansin. Pa onsdag e det fett Good Bye to Melbourne =(

Lots of Love!


Goin oit last night

The fatsos strike again! KFC

Me and babe at Partille Justins place

Fisssssssk

Historien om Justin Svanslos

2010-01-16 / 02:06:08
www.nattstad.se/chaosmaria

Dar maste ni alla ga in och lasa om varan galna natt och se bilder pa Justin Svanslos i egen hog person, feat. gul trojan!

De har e latt den roligaste dagen i mitt liv aven fall vi inte sovit o slapar runt pa vara resvaskor o alla hostel e fullbokade sa vi e verkligen hemlosa. Hoppas vi kan bo hos Marias kompis Anneli annars e de kort. Vi branner varan jatte frukost genom o skratta oss igenom denna dagen.

X

Homeless uteliggare

2010-01-15 / 21:46:42
Ojojoj da vart vi utslangda fran han vi bodde hos och sitter pa internet cafet kl 8 pa morgonen o har inget liv for vi vantar pa att bli inslapta i lagenheten o fa vara grejer. Men javla Partille Justin e ute o pundar o vagrar komma hem o slappa in oss sa sova far vi inte gora och sjuk som ett helt sjukthus e jag oxa...Sa ingen stans o bo, sjuka o fattiga for vi har kopt lite for mycke klanningar o nagra sushi rullar for mycke...

Men vi har iaf varandra ♥ och det ar det som i slutendan raknas.

Over n out

Maria e har!!!

2010-01-13 / 02:46:22
Ah herregud, akte till flygplatsen me skumpan o motte up min alskling maria! Sa himla overkligt att hon e har, nu sitter hon har mitt emot mig oooh fatta de e helt sjukt!

Igar hade vi en hel galen forsta natt o utnyttja massa fula killar o drack gratis haha sa himla bra o ha miss madness har...sa himla underbart! Hon hangla me dom o sa koper de drinkar til mej me =D

Lyckligast i varlden e jag.

Nu e vi pa McD med min nya data och den e underbart o sa himla fin oh allt e sa sjukt bra. Johno e har me o han e sa sot, en bra van.

Min panna ser ut som skrynklig plast sa blir la inga ragg ikvall haha

Ikvall fortsatter galenskapen...woop woop!

X

45 grader super sol!

2010-01-11 / 09:12:44
Oh e sa himla glad, flytta ut fran hostelet och hem till en kompis kompis (Justin) sa javla skont att slippa betal hyra da som ni vet, pengarna rinner ut i sanden. Forsatter o ata ute o dricka o hej o ha denna manaden kommer satta mig pa fattig huset, men fan vad vart det de kommer vara!

Maria smsa precis, hon e pa flygplatsen o vantar pa planet aaahhhh, sa himla kul!!! Imon sa e de enda ja ska gora ga o kopa vin sa de e kallt nar hon kommer sa vi kan dra ut me en gang! 21.40 imon...de gar inte ens o forklara denna kanslan, e bara det basta som har hant nagonsin typ.

Annars ser jag ut som en gris, 45 grader idag, stanna 30min i solen sen trodde ja jag skulle do sa da gick ja hem, sedan sushi, glass o ol med Marika o Nora. Mysigt! Pizza med Justin ikvall o ta de lugnt, maste vila upp mig for imon =D

Nagon som vill ha en trasig data ? Annars blir de nog soptunnan for den! Ah frakta den t swe kostar runt 700 o de e den inte ens vard. Imon kommer min nya rosa mini data me vita blommor =D

Imon, imon, imon e basta tisdagen ever, planeraat massa jag o maria ska gora osa skrivit en hel lista pa australienska saker vi ska ata...mmmhh...

Love u loads!

Hej da o hej!

2010-01-10 / 00:32:01
Helgen kom o gick fortare an jag ville. Fredag kvall var helt underbar med min kara Jennie, insane kvall nr 2 pa 1 vecka haha blev lite mycke Tequila bara o mestadels av lordagen spenderades med huvvet i olika toaletter o plast pasar. Nyarloft nr 1: ALDRIG mer Tequila!
Sa igar var man inte 100 % pa o festa igen, men det var typ ingen annan heller sa blev en trevlig middag och tidig hemgang. Nu har vi dock inte sagt hej da, utan vi ses snart. Jennie kommer ju tbax hit i Oct for o ga pa brollop, sedan har vi storslagna planer for nasta ar ;)
Fick det finaste jag nagonsin fatt av nagon...ett kort som jag inte kan lasa utan att fa tarar i ogonen, Jennie du e min syster for alltid och det kommer inte vara samma sak att vara har utan dej.

Att aka tillbaka hit o ut till Frankston e jag iaf glad att jag gjorde. Vet till 110% att mitt beslut att starta ett liv i Sydney e helt ratt. Men det kan bli svarare an jag tror och har bestammt mig for att ge det en manad...sa har jag inte jobb i Mars blir det anntingen farm jobb eller sverige. Det aterstar att se.

Nu e de bara 2 hela dagar o sedan e Maria har...ojojoj...sa himla sjuuukt o vi kommer ha den basta tiden nagonsin ihop de vet jag ! Oh med henne kommer ju datan sa da kan jag kanske uppdatera mera vad vi gor under varan manad ihop .....

Usch langtar hem idag, helt plotsligt sa kanner jag mig valdigt ensam. Har kanske inte vart med J pa 9 manader men hon har enda alltid varit den som funnits dar for mig, som jag kunnat ringa nar jag vart lessen vilken tid som helst pa dygnet, nu har jag ingen langre och det far mig att fundera over om ja verkligen ska stanna har...

X

Virus!

2010-01-08 / 02:22:46
Assa, fan, jag har ett virus typ pa mitt minneskort sa kan inte radera bilder o inte se dom i datan, men jag kan ladda upp dom pa fb?! Fattar nada, in deep need of computer geek!

Iaf sa hade jag o Jennie de absoult basta Sunday Session ever! San helt sjukt natt sa det gar inte ens o skriva om. Fy fan vad jag saknat henne, sa underbart att umgas igen. Snart ska jag aka ut till Frankston och traffa henne, ga o ata liten lunch pa Sofias dar vi brukade jobba, dricka lite vin, aka hem till J o fixa oss for en till hel galen kvall me henne jobbarkompisar. Imon blir det avskedsmiddagen med alla fran frankston o forr i tiden. En grym helg o se fram emot! Sedan blire rehab i ah...1 dag innan miss madness Maria kommer!!!!!!

Oh video chatta nastan me Maria igar, sag o horde henne men hon horde inte mej, men de e skit samma, va ju underbart anda!!! Oh om 5 sma dagar e hon har o de e helt insane!!!!

E grymt nojd med livet som det ar nu och ser fram emot att se vart det nya aret tar mig :)

Lots of love!

Sunday Session!

2010-01-03 / 01:39:53

9 manader sedan sist, nu e det bara 2 timmar kvar sedan traffar jag Jennie igen!!!!! Heeeeelt sjukt oooo jag langtar sa himla mycket, ska bli sa javla kul!

Buss resan hit var hemsk, och nar Maria e har ska vi FLYGA till Sydney vilket bara tar 1 timma tillskillnad fran 12 hemska timmar pa en buss.

Annars hander inte mycke, sov en timma, duscha och nu sa haller ja pa o tvatta, kul tider!

Ohhh lalalalaaaa

9 dagar!!!!!

Melbourne!

2010-01-02 / 08:14:15
Dags att lamna Sydney for denna gangen. 12 h pa en buss fan igen. 3 veckor i Melbourne sen tillbaka hit igen och da ska jag aldrig lamna igen! Langtar redan...har ont i magen for jag ska aka harifran :( Men fyfaaaan vad jag ser fram emot o fa traffa min kara syster J igen.!!! Helt galet att inom loppet av 10 dagar kommer jag traffa de 2 personerna som betyder mest for mig. Lycka!

Nyar va underbart. Kul o traffa Ben igen men alla kanslor vart som bortblasta. Ska ta min kara systers rad och lagga mannen pa hyllan ett tag.

Att se fyrverkeriarna over Harbour Bridge ar absolut det basta jag nansin gjort. Bast nyar hittils och hoppas det bli det basta aret hittils med.

10 dagar!!!