Mr Bitch

2008-10-30 / 06:01:20
Igår så gick som sagt alla tjejer ut å festa utan Josse som fick ligga inne, själv å  sjuk. Kände mig kanske just då ensamast i världen, men vad ska man göra...Man kan inte alltid ligga på top. 

Kom på något jag saknar så sjukt mycke, 3 små killar i mitt liv, min älskade Mr.Bitch Daniel, Underbara Robban å negativa Alexis. Saknar att ha både mina tjej och killkompisar å prata med, ibland behöver man olika syn på sakr å ting. Killar är så mycke rakare å ärligare och vet lite bättre hur killar funkar än vad tjejer gör...

Saknar å ringa Daniel å han svarar: Hiiiiiiiiiiii Princesssss, me sin bögigaste röst. Som vanligt e jag säkert i affären å frågar om jag ska köpa chips, då ger han mig alltid sitt bästa tips: Ingen vill ligga me en tjock tjej. SAKNA!

Robban som bara e den underbaraste killen jag känner på alla sätt som går, och Alexis som e bra å ha även om han nog e sveriges negativaste människa =P

Nej, ni ska komma t Melbourne å hälsa på , de har ja bestämmt för er =)

Idag blire sko shopping, för som vanligt så öser regnet ner, men sko affären ligger bara runt hörnet så dit kan vi nog ta oss iaf. Nu blir det McDelivery aaa för som sagt det öööös regnar!!!

- Josse 


Home sweet Patong!

2008-10-29 / 13:47:25
Trodde nog aldrig att jag skulle sakna Patong så mycket som jag faktiskt gjort det senaste dygnet.
 
Min lilla "semester" till Phi Phi öarna kan beskrivas kortfattat. Båt - hotell - resurang - strand ca 5 min - hotellrummet och där fick jag stanna. Japp, sjukare än nånsin fick Jennie leda mig till rummet, där låg jag och sov från ca 13.30 igår till kl 9 i morse. Underbar semester lr vad ska man kalla det, Rehab? För jag mår ju faktiskt mycke bättre idag, även fast näsan kunde vart lite mer otäppt så har jag lyckats hålla mig vaken och faktiskt sett Hotell - resturangen (samma) - Piren aaa åså på båt jäveln igen. Nej, usch å fy för Phi Phi öarna, sjukt överskattat och vattnet va grönare men fan lika smuttsigt som de vi har här...hemma i kära Patong. Det här var nog ett av de längsta dynen i mitt liv. Väll hemma i Patong, gick vi till Lime och firade hemkomsten me Oxfilé och klyftpotatis. Det var vi värda efter den hemska resan.

Kan omöjligt komma på vad det är folk tycker är så bra me Phi Phi och varför varenda liten turist åker dit? Nej men usch, nu har man vart där å sett de man skulle se...va de nu va... Idag har vi ännu en lugn kväll framför oss då morgondagen troligtvis består av Pellefant ridning. Tjolahopp va kul de ska bli...förhoppningsvis.

Föresten, Jennie e bäst i världen och vi har redan boende i Melbourne! Ska iof dela på ett rum alla tre, men de kostar bara 700 aussie dollar i månaden, och vi kör på de tills vi har jobb osv.

Får la va hemma hos D då, men asså kuuul å komma hem till hans föräldrar 2 veckor efter han dumpat sin tjej. Eh får la spela dum svensk å låtstas som ja inte fatter engelska lr nått. Lr bara vara bäst å så mycke trevligare än den lilla slynan, det blir nog bättre, ska ta hela Melbourne med storm helt enkelt!

Fullspäckad vecka nu, 7 dagar till vi åker å de ska shoppas lite mer, vaxas lite här å där, solas en jävla massa (solen verkar dock va slut) men ja, sen e de dags för de roligaste (gång nr 5 ?) Packa, fy faaaan, jag hatar å packa! Hur ska ja få me alla skor ? Nej de blir ett dilemma, får ta tag i det snart, när jag orkar.
 
Ingen alkohol iaf på ett par dar å blir inte de på ytterliggare ett par. Alkohol = flörtar, vilket jag inte känner för överhuvudtaget, jag ska ju till min man snart för fan. Vill inte ha någon annan i hela världen =D Alla andra ska som vanligt ut och Josse blir ensam kvar, önska en viss C va här som inte heller orkade festa jämt... Jaja, vad är en fest i Patong ? Ingenting, same as always. Vill bara till D, NUUU!

Kan ju även tillägga att genom att sova en hel dag på hotellet gav mig ca 20 myggbett, varav 4 i fejjan och resten på ena armen. É inte livet underbart. Ajust de såg nått mer än mygger å hotellrummet, de va japaner, heaps of japaner, herregud, såg mer japaner på Phi Phi än när ja bodde i fucking japan. Då e de mycke japaner! 
 
Orkar vara mer bitter...era fitter. Herrå ;)
 
- Josse


Turisternas turister =D


Phi Phi... ser ni den STRÅLANDE solen? =D


Vanlig iste ist för en Long Island. mindre kalorier!

Sjuk

2008-10-27 / 12:38:07

Då har man gått å blivit sjuk me. De var ju intressant! Skyller på regn å ac, regn å ac e ingen bra kombination ska ni veta.

Som ni kanske vet så när man e sjuk händer det inte mega mycke grejer, men jag e ganska bra på å tjöta om allt å ingenting endå har jag märkt. I förr går började man kanske känna av att nått va fel så efter en snabb drink på 2 för 1 och ca 1 timma på Seduction, kände jag att det var dags å gå hem.
Väll hemma hitta man Jon Kon i sängen me Dintube. Hade Basshunter maraton och kolla sjuka klipp, var nog fan den roligaste kvällen på länge ska ni veta, ibland gör lite väldigt mycke.

Igår hände det inte heller gör mycke, men vi vaknade ganska sent och då var det dags för shopping! Tog en taxi till Phuket town och Central Festival. Hittade en Zara affär där så köpte en kofta och en tröja, så man har lite normala kläder nu när man ska flytta till ett civilicerat land. Köpte en till tröja och en sån kjol man har i midjan på en annan affär som liknade Gina. Kul hade vi när vi fick shoppa lite iaf, men så skulle vi gå å äta på ett ställe som såg jätte bra ut...Jennie tog Kyckling sallad och jag tog Lax sallad, vänta la på maten i 30 min, de e inte okej,  så bittra, trötta å hungria kommer tillsist maten...mat å mat, min lax va en torr liten sönderstekt sak med seriöst ett stort berg BARA  isbergsallad. Jennies va exakt samma men me en rosa äklig kyckling bit som stank röv typ. Inte nog me de så var de nog de dyraste jag ätit i thailand.


Jaja sedan funka inte nätet igår så blev ett avsnitt heroes sedan somna jag, men har vaknat minst 300 ggr i natt, kan inte andas i min hals, feber, ont i öronen å allt e skit. Men de måste va bättre imon för imon ska jag, jennie å mia åka till Phi Phi! Äntligen, men orka va sjuk å grinig lixom.

Ser ni, nu tar jag det lugnt, känner att de har blivit för mycke alkohol. Men de e de ändring på kära vänner. Ska inte ens till Lime ikväll, men de beror på mycke andra saker oxå. Blir la Lime på Halloween, men sen så räcker det nog me lime för mig, börjar bli lite surt.

På Dale fronten gåre bara bra, förutom att jag dööööör av längtan, vill bara va me han NU. 9 dagar kvar. Får la stå ut... vi har massa planer va vi ska göra när vi ses. Men sen så e de ju de att vi måste ta de lite försiktigt å sånt, pga massa saker, men tror faktiskt inte vi kommer bry oss när vi väll ses. Kommer bli så braaa, Dale, Dale, Dale =)

Idag har ja la typ bara legat å kramats me min bästa vän, datan, helt ensam, vilket e ottroligt skönt ibland ska ni veta. Ska la försöka gå me de andra å käka sen å se om man orkar lite shopping, men de brukar ju inte vara några problem även om man e halv död.

Så intressant e mitt "spännande" liv i thailand haha. Nej klagar gör jag inte, de e bättre än sverige iaf! Fast om Maria hade kunnat vara här oxå så hade de vart så mycke bättre! Jag kan inte säga de för mycke - Saknar dej så jag dör!

Nej nu sjunger Jon Bsb å ja tror jag måste försöka gå på toa omjag inte ska kissa i sängen.

- Josse


Första bilden på mej å Dale ihop =) Pina Colada i 2 för 1 baren!


Black Magic shottar på Seduction


Turisterna själva !


Värre mat får man fan leta efter

Gay Party!

2008-10-25 / 15:36:02
Kära bloggen...och ni som läser

Hej

Ni ska veta att just nu så regnar de HELA tiden, jag blir fan galen snart. Vi hade planerat att åka till Phi Phi men fan ska man gö där i regnet?! Skulle rida pelefant, men nej, de går inte heller i regnet. Så idag är det dag 2 i sängen med datan.
Kanske oxå för att jag kom hem 10 i morse, men eh ja.

Igår då va det Freedom party på Lime, bög fest kan man oxå kalla det. Skit fint dekorerat såg ut som en annan klubb. Ganska lite folk, vilket va bra för då fick vi la typ 6 vodka flaskor av Larsa så att vi skulle stanna haha, men festen va bra endå, Dragqueen show å hela köret. 

Tror inte vi va på Sedution förens vid 3 tiden, in och ut bara pga av vissa folk. Vidare till Boat Bar, 3dje dagen i rad. Nu e jag fan trött på jävla Boat bar för i helvete. Alla bara drog hem men Josse skulle såklart stanna kvar, så va där tills de stängde, mer behöver ni inte veta sååååååå de såååååååååå. 

Våga aldrig

Nej, inte den bästa kvällen i mitt liv, kan inte ens skriva här va som hände för det va INTE okej... Iaf så ringde Dale, och han e underbarast i hela världen, 11 dagar kvaaaaar!!!

Iaf ikväll blire Seduction och 2 för 1 baren...IGEN...så e livet här. Fatta att jag inte orkar mer...ska bli så sjukt skönt å komma till Melbourne, jag längtar så jag dör. Fast då ska man upp i den jävla luften igen, det tar fan 14 jävla timmar att åka dit =/ Hel sjukt! Fast de e inkluderat me å vänta typ 8 timmar i Sydney men vi har varandra! Fatta hur kul vi kommer ha, just nu ligger jennie å söker massa lägenheter, åååhhhhhh. Dale Dale Dale...

Iaf, lite mongo inlägg idag men de e för jag inte orkar tänka rent... 

- Josse




Melbourne nästa!!!

Josse vann!!! (såklart)

2008-10-24 / 10:18:30

Hej å hallå på er

Då ligger man ännu en gång här, helt död från igår. Jävla öppen bar e allt jag säger, och dumma alldeles för snälla ägare på Boat Bar. Heaps of alcohol!

Ja, i förrgår va de ju Denise födelsedag, då va de middag igen på East och denna gång fick vi världens största drink. Han ger oss alltid något extra när vi komer dit, alldeles för snäll, nu ska vi få VIP kort där me, typ iaf, låter ju lite coolare å kalla de VIP kort än rabatt kort me 20%, vilket e lika med = för god mat till för bra pris. Inget som rör mig endå, men endå. Nu vet ni de.

Efter de så skulle vi jobba, men vi gick som vanligt till 2 för 1 baren och drack Long Island, seriöst så räckte de med en sen va ja å Jennie wasted, gick tillbaka ut för å försöka jobba, det kan man la säga gick sådär bra, snacka me 3 aussies, prata om någon pool så säger jag till dom "plask plask" på svenska och Jennie kommer efter å säger "spunk spunk" vi bröt ihop å bara as garva medans J skulle förklara vem Pippi e å aaa det va sjukt kul då iaf. Ni fattar ju endå inte =P
Sedan blev de en hel del smirnoffar på gatan, sedan så får man ju 2 gratis drinkar på Seduction så vi gick dit å drog dom, ja, mimmisen och J... Efter de Boat Bar där vi träffa våra bästa bög vänner ever!!! Blir allti så jävla mycke alkohol där men de e ju faktiskt lika bra...gratis e ju godast!

Igår va de jobb på dagen, gick inte alls, mens värk och mitt öga bara svullna upp igen, de e inte okej, nått e hel fel men får ta tag i de senare i livet. Gick hem och då ringde Dale...

Han har förövrigt gjort slut me sin fula flickvän... 2 - 0 and shes OUT! Han e jätteglad att jag kommer till Melbourne och vi ska träffas och lära känna varandra på riktigt, så får vi helt enkelt se vad som händer. Känns så sjukt underbart så jag kan inte förklara för er, men efter vi la på igår kunde jag bara inte sluta le och de gör jag fortfarande, mitt hjärta slår typ 7 extra slag och jag blir helt varm av å tänka på han.

Ja, nu vet ni att vi har bestämmt oss för Melbourne. Och vi har fått en bonus...Miss Mia is åker med oss!!! Kast me liten Miaaa!!! Så jävla kul att hon åker me, hon har sin kille(ar) i Mel, Jennie har sin där å jag har min. Tror de kommer bli sjukt bra, allt känns så jävla bra nu är så glad att vi bestämmt oss och att vi verklgien åker. Visumet tog ju 10 min å få, biljetten e så gott som bokad, väntar bara på att mia ska komma hem, så från och med den 7de november bor jag i Australien!!!

A nu kom jag av mig lite ju, men de hände kanske inte massa intressant igår, Lime festen sög typ, fast jag å Jennie gjorde 13 biljetter på 2 timmar, vilket va skönt för vi hade inte jobbat nått innan, orka lixom. Iaf så va de Boat Bar efter, hade dejt me våra bögar, umgicks me dom å drack vodka redbull tills de spruta ur öronen. Va la lite där för å promota dagens fest på Lime som e samarbete me Boat Bar, får la gå dit en sväng sen me våra bögar och kolla läget. Pinsamt dock om de inte e bra drag, för man vill faktiskt inte göra ägaren t Boat bar ledsen han e typ världens underbaraste.

Japp, idag är det ligga i sängen, kolla gossip girl och äta chips som e min plan. Orkar inte röra mig 1 meter. Åh nu kom jag ju på att ja kanske måste ikväll då e de e inte okej, fast aaa måste va me våra bögar, våra bögar hit å vara bögar dit =D

Föresten någon vänlig själ som vet om man skulle kunna skicka kläder från hemma till Aus? Inte lika varmt som här och vi har inget å ha på oss =/ De e lixom inte okej, ge mig kläder för fan!!!

- Josse


Lilla Denise 19 år!


Middag på East


Världens största drink

White Moon

2008-10-15 / 09:24:20
Ja i måndas var det After Beach Party = 2 timmar öppen bar...Igår var de White Moon = 4 timmar öppen bar...Idag är jag död.

Måndagens fest, mycke alkohol, mycke djupa samtal, ännu mer alkohol och sen vart Mimmi för full och de blev nudlar utanför Subway.

Igår va de massa jobb och jag och J lyckades sälja bäst även denna fest. Mycke tack vare Dale och hans gäng.
Sjukt mycke alkohol och de va den bästa festen på länge eftersom Dale va där...Sov hos oss, 3dje gången...sista natten me nu...Han e helt underbar och nu åker han hem om 1 timma =(

Men men, han har ju som sagt flickvän hemma i Melbourne...Kanske inte de bästa förhållandet och vi ska hålla kontakten, vem vet vad som händer, kanske åker me Jennie dit i Januari och de kan kanske bli bra, vem vet, vi tycker om varan iaf och aaa...ne...vilken kille. Så jävla typiskt...

Jessicas mamma har vart här me från sverige, lämnat massa godis och sånt äkligt...hehe...ne men de va ju trevligt när man vakna bakis och hela köksbordet e fullt me godis å ostbågar...

Nått fel på mitt öga me, de kliar och bara svullnar upp så jag knappt kan se, gick t pharmacy igår å köpte nån dyr jävla kräm, när vi kommer hem så står de "använd ej runt ögonen"...jävla dumma thailändare!

Vart på möte nu , skit tråkigt, våga aldrig få oss å festa hela natten och sen dra upp oss på möte...ne usch...Nu e ju planen för högsäsongen att vi ska jobba 6 dagar i veckan, skit kul, inte, kommer lacka på jävla Lime å dra vidare. Våga aldrig tro att vi ska jobba så mycke...

Eh, idag har ja å Jennie tatt ledigt på dagen, jobba i kväll ist, funkar endå bättre. Sedan ska vi ta en massage och sen ska ja sova å gråta över att Dale har åkt hem ... fan va ja saknar han redan, jävla kille!!!!!!!

Jaja livet i Patong går vidare...

- Josse


Jennies kille (nr 2 i samma gäng) i gult, den andra e Dale, världens sötaste!

Fetto me fet ångest

2008-10-13 / 11:15:23
Jaha...

Eh, vad fan ska jag skriva...e bara fet och tjock och hatar mig själv, att jag inte skäms för å gå ut typ. Klarar verkligen inte av att höra att jag e tjock å har gått upp, men tack endååå alla som motiverar mig till att gå ner! Nu blir de bantning.

Har inte hänt nånting, fest fest fest och mera fest. Orka. Träffa därimot en söt kille... men han har flickvän hemma, men vem bryr sig, allti kul å ha någon att kramas me =) Han tyckte inte jag va tjock iaf, tur de. Men men...vissa av er där hemma vet om min vikt ångest. Måste ta tag i de här, men jobbar ju jämt å åååååh va roligt!!!

Jag har iaf sjukt kul så de så.

Idag mår Jennie dåligt å vi har inte jobbat, då mår jag dåligt för vi inte har jobbat oxå, alltid allt på en gång. Ska gå me Stina å Mimmi ikväll, vill ju inte gå själv ju =)

Jaja får väll se om man ska supa bort sina sorger idag lr inte...kanske träffa Dale ikväll me...ne nu ska ja å mimmi gå ut å powerwalka ! =)

- Josse

Öppen bar e inte alltid okej

2008-10-10 / 08:52:27
Då ligger man här igen, helt död efter gårdagens öppna bar. Det är livet...kanske inte. Man blir iaf inte så bakis här vilket e en jävla tur, hade de vart som hemma så hade man ju inte kunnat resa sig på ett par dagar.

Igår då var de jobb hela dagen. Runt 14 så träffa vi ett gäng australienare, gick me dom till Aussie bar, 4 öl, 3 shotar och en drink senare, kände vi att de kanske va dags att fortsätta jobba. Så vi åkte me dom t deras hotell, dom bytte om, sedan bjöd dom oss på middag och vi fick sålt lite biljetter. Perfekt.

Sedan simmade vi hem i ösregnet, tog en öl och gjorde oss i ordning. Som tur va sluta de regna tills vi skulle ut och jobba igen, hittade ytterligare ett gäng med killar som vi fick med till festen, slutade på 29 biljetter ihop jag och Jennie. Bäst denna fest isf, och nästa gång kör vi ännu hårdare.

Festen igår va sjukt bra, dansa typ till fötterna blödde, jävla hets från våran manager om å dansa på baren, men när vi väll skulle de kom Security, så de sket sig, lika bra, hade säkert ramlat ner endå. Man blir nämligen lite full när man ska dricka så mycke man kan på 2 timmar. Efter Lime, blev de Tiger, sedan var jag för hungrig och gick me Jennie å hennes ragg hem, köpte massa spett på vägen, sjukt gott ska ni veta, sedan kokade jag nudlar som jag fick äta helt ensam nu när inte Carro e här...tänkte på henne då, och tänkte på att om hon vart där hade vi gjort popcorn oxå... =( Kom tbax!

Nej, idag e de lugn dag, ska antagligen åka till någon reggea bar i Karon lr Kata lr vart de nu e?  Kanske om vi orkar, de vet man aldrig. Nu ska vi iaf bara ligga här i sängen hos My och Stina å data nörda!

Blir flytt inom en snar framtid me, har inte råd att bo kvar i takvåningen nu när folk åkt så den ska sägas upp idag. Men Larsa har antagligen hittat gamla peronal rum på ett 5 stjärnigt hotell vi kanske får hyra för 10.000 bath i månaden, vilket e bra om man delar 2. De bästa e att i så fall kommer vi ha POOL!!! De e de enda vi vill typ, så trött på all sand som finns på stranden =)

Nej, nu har vi ju internät här så håller er uppdaterade !

- Josse






Så lite bilder me, de första e från andra dagen därav en vit mej, sista bilden e från förra veckan därav en brun mej =D

Värme och jobb

2008-10-08 / 12:25:58

Varmt, varmare, Thailand

Igår kväll var det ju avskedsmiddagen på Lime, inte bäst service i Patong på de stället, folk fick varmrätter före förrätterna och vänta typ 1 timma och 30 min på maten. Fullsatt resturang och en kock e inte okej! Men det hoppas vi blir bättre, älskar ju och äta på Lime, de e ju som hemma lixom.
Efter middan, letade jag och Carro efter en fruktvagn i halva Patong. Köpte lite ananas och melon, hem och lagade nudlar och popcorn...som vanligt....ja, jag vet, vi gjorde det efter middagen...jag har hittat min soulmate för i helvete och nu ska hon åka hem =( Måste göra Jennie till ett fetto nu, lr nej...vi ska sattsa på å börja träna och äta frukt hela dagarna ist för jävla popcorn och nudlar å skit.

Ni som sa att man går ner i vikt i Thailand...eh...ni hade fel!!! Varför tror ni ja ska flytta t sthlm? kan ju inte visa mig som ett fetto i gbg ;) Får bli skärpning med matvanor och kanske speciellt alkohol vanorna...

Mer vi gjorde igår, vi såg på en film om nån begravning, Martin kom förbi en sväng, han va tråkig och sa typ inte ett ord, sedan kom party folket förbi lägenheten och då blev man ju sugen på å dra me, men nej, stannade hemma och såg på Step Up 2 med Carro och Vicky. Lika bra det, jobb idag. Inga folk ute för de regna i morse och då stannar dom vid poolen. Ska snart ut på Bangla och jobba hela kvällen, köra sten hårt! Lugnt ikväll med, fest imon!

- Josse


As good as it gets

Avskedsmiddag

2008-10-07 / 12:47:15
Hello Sweden

Japp, här har vi det la iaf över 30 grader och a lika varmt i vattnet. Hörde ryktet om att ni har det ungefär lika varmt hemma ? Inte...nja hörde något om minus grader, och längtar inte hem för fem öre ;)

Gud, hade skrivit ett lååångt inlägg som försvann och nu orkar jag inte riktigt rabbla upp allting igen, händer iof inte så mycke men endå.

Igår va de fest här på Lime igen, lika galet som vanligt. Första gången vi kollade på klockan va den 21.50, då hade de gått 50 min på öppen bar och vi var redan inne på drink nr 5. Japp, ni kan ju förstå själva att hela kvällen bara var, helt fuckad. Men sjukt kul har vi alltid! Jennie dansade bugg, vi skrek sönder: Vaaaa gör vi, Nu kööör vi!!!!!, för mycke tequila, för lite vatten. En del lessna miner för nu åker dom imon ....sista festen igår. Iaf så efter Lime drog vi typ 10 pers i en tuk tuk, sjöng "för vi har tagit studenten" och bara flippa helt, in på Rock City, lr jag och Fille satte oss utanför och strejkade, RC e ju våra konkurenter lixom. Aja till sist gav vi upp och gick in å drack Sambucca me de andra.

Träffade ju en kille här om dagen, en jag typ känner ifrån Göteborg. Så sjukt va de, jag och Jennie jobbade på Bangla och helt plötsligt ser man någon man känner igen hemifrån. Helt sjukt. Han kom iaf och va me oss på Lime igår, Martin heter han såklart. Efter RC gick vi vidare till Tiger en stund, sedan gick jag och Martin hem.

Förövrigt så innan festen igår hade vi 3 hela nyktra dagar! Rekord, och fan va skönt det var. Ska hålla det till att dricka på måndagar och torsdagar då vi har öppenbar här, det får fan räcka. Pengarna kanske håller längre då me.

Ikväll e de avskedsmiddag för tjejerna som åker hem =( Skit tråkigt, helt plötsligt e det halva gänget som åker hem lr någon annanstans. Problem med lägenheten och allt så vi får hoppas att de löser sig snart, kanske får flytta lr något för vi måste bo 9 för att ha råd. Men allt ordnar sig, e bara lessen för att dom åker. Kommer bli tomt, men tur e att jag har Jennie. Näst nästa helg ska vi på minisemester till Phi Phi öarna, bo på hotell och ha de hur mysigt som helst bara vi två. Komma bort från alla kan vara skönt ibland, inte alltid lätt å bo i kollektiv ska ni veta. Träfa en kille som jobbade på en bar ute på Phi Phi me så ska la se hur de ser ut där me. Längta!

Jaja, nog tjatat för en dag. Pratar med Maria i msn = lycka! Saknar henne mer änord kan beskriva.

- Josse

Sorg och tarar

2008-10-02 / 12:43:41
Vad hander har i patong igentligen?

Livet ar underbart MEN...det finns alltid ett men tyvarr...jag antar att jag berattat om at  jobbet e segt som fan nu underlagsesongen, till kvallens fest har jag och jennie bara salt 5 biljetter ihop, det ar LITE och inte okej lixom. Tillraga pa allt sa har Carro och Lenita bestammt sig for att aka hem...det ar sorg och tarar kan jag ju lova er...inte sa, men har gratit mer over det idag an jag grat innan jag akte hemifran...vi har verkligen kommit varandra nara har nere, och det ar jobbig jobbigare och jobbigast att dom aker hem. Som tur e har jag Jennie kvar, the J team ! Hoppas inte hon drar t Australien snart bara for da vet jag faktiskt inte vad jag gor...Aker med henne dit lr drar t sverige lr sa stannar jag till Mars har i Patong.

Vi har ju vara konkurenter Rock City har, deras promoters e gammla gubbar som e hel galna, igar mordhota dom Lenita och Carro pa gatan, vilket antagligen fick bagaren att rinna over och att de bestammde sig for att dra...hoppas inte detta fortsatter for da kommer jag absolut att aka hem oxa. Men jag hoppas pa att allt loser sig och forsoker se de positiva....vilket inte e mycke for tillfallet :(

Allt beror pa hur forsaljningen kommer ga under hogsesonegn...det ar bara att sta ut och vanta och se. For er som inte vet sa kommer jag inte tillbaka till goteborg iaf..men tror jag redan skrivit det. Kanns som jag har mer vanner i sthlm an i gbg nu och darfor kanns det hel ratt. Jag, jennie, carro och lenita ska alla flytta ihop i mars sa darfor hade det enda vart perfet att sta ut tills dess och sedan dra direkt t sthlm. Inget har e skrivet i sten darimot sa vi far helt enkelt se vad som hander, men de ar planen iaf.

Har om dagen traffa vi en svensk som agde en svensk resturang har, sa dit gick vi en kvall och det var nog den goaste maten jag atit pa sa lange jag kan minnas, spagetti och kottbullar, fatt vad man uppskattar det man inte har. Sjukt gott oso bjod han pa riktig cappuccino efter, helt underbart va det. Detta var i mandags for sen var det fest pa klubben. Tisdag va vi som vanligt lediga och hangde pa stranden och tog det lugnt med film pa kvallen, igar jobbade vi och tog ett par drinkar, jag och Carro gick hem tidigt och kolla pa the grudge. Mysigt...fuck...kommer sakna dom sa jag kommer typ do :(

Idag har vi jobbat och nu sitter vi har jag och Jennie, ska forsoka rora oss hemat snart sa vi kan gora oss fina for ikvall och festen. Kommer dock inte bli en grym fest ikvall eftersom de inte finns sa mycke folk att salja t och sa men vi far la se till att gora de bra enda...

Menar absolut inte att jag inte saknar och alskar er alla dar hemma for det gor jag hur mycke som halst. Men ni vet oxa att jag alltid velat till sthlm men aldrgi kannt nagon dar, helt plotslig kanner jag massa folk dar och det kanns bara sa ratt helt enkelt :) Jag vet att ni forstor, hoppas ni har de sa javla bra!

Seaaaabasss pa er alla

- Josse