2009 o sadar...

2009-12-30 / 05:30:14
Ja som ni vet har jag bestammt mig for att stanna i Sydney. En av tjejerna hjalper mig sjukt mycke och har hittat ett rum som verkar skit bra som jag ska ga o kolla pa senare idag. Fortfarande inte haft nagon mer nykter dag, och pengarna flyger fortare an nagonsin! Fran som hjalper mig leta rum, hjalper mig oxa leta jobb da hon jobbar me recruitment...maste hitta ett jobb snart, men vill inte jobba nar Maria e har. Maria kommer alska mina nya vanner o dom kommer alska henne de e jag 110 % saker pa. Kommer ha sa sjukt kul sa hon kommer aldrig vilja aka hem...de basta e rummet jag sak kolla pa idag, e stort nog for 2 och de skulle gora hyran billigare, hallaaa...maria...Everything happens for a reason ;)

13 dagar kvar tills jag far traffa henne igen FATTAAAA hur sjukt de eeee, kommer lipa sonder mig av lycka!

Nej, nu maste jag ga ner pa stan o shoppa lite, iaf en ny vit bh till min vita klanning ja ska ha pa mig imon.

Nytt ar igen...en ny start och vilken start de kommer bli!

2009...ett ar som mestadels bestod av farm jobb haha, men over lag vart det ett bra ar, men jag kanner pa mig att 2010 kommer bli bast hittils!

Na, shopping kara vanner, ha de underbart!

Erotisk kryssning

2009-12-28 / 06:59:35
Hey hey

Livet i Sydney e battre an allt annat. Vart nykter 1 dag av 7, men idag e de hemma kvall o take away!
Va ute i forrgar, la oss kl 6 upp 10 och akte pa en erotisk kryssning runt i Sydney Harbour o drack ofantliga mangder :) Har hur kul som helst. Idag har vi bara legat inne hos tjejerna och glott pa tv...och det ar vall det som hander idag.

Traffa en kille igar...han spelar i Home n Away och e valdigt kand har haha, och han har mitt nr och skicka sms igar!!! Inte for att jag vet vem han e men alla andra pa kryssningen visste sa de sa...vi ska traffas i dagarna...japp man maste sickta hogt.

3 dagar tills ja ska traffa Ben igen, han skickar massa gulliga medelanden och jag har dumpat alla andra killar. Fast den kanda vill jag behalla ett tag...

Sa iaf...nu ska ja borja leta rum i Sydney och stanna for alltid!

Lots of Love

Nya tider

2009-12-26 / 04:32:04
Okey da klockan slar 12 om 5 dagar ar det an en gang dags o starta om fran borjan!

Jul festen hos tjejerna igar var klockren, har inte traffat sa harliga tjejer pa valdigt lange och vi klicka direkt, hur kul som helst. Det blir verkligen Sydney life i februari! Ser fram emot de sjukt mycke nu...

Ikvall har dom bjudit med mej pa fest i Manly...herregud...jag kommer behova serios rehab efter det har och ett jobb...ehm...pengarna...e borta typ.

Jaja nu ska jag ga o dricka kaffe med JohnO och kopa vin, sedan e de vall dags o borja om!

X

Pix

2009-12-25 / 04:52:33


Turk...

Johno...

Ehm...bada...


Vill nog inte ha nan av dom :)

Sydney life

2009-12-25 / 04:49:50
Gar hur bra som helst. Tror de e har jag ska starta mitt nya liv. Underbara folk. Speciellt killarna jag bor med, otroligt hjalp samma o betalar allt haha men nu e jag ensam. Eller en kille e har han bor runt hornet...fast nu e han oxa kar i mig....jag orkar inte. Men han e snall o ja har sagt att vi ska va vanner. Iaf tiden rinner ut...
E bjuden pa middag ikvall hos grann tjejerna, ska bli kul o lara kanna lite tjejer med.

Igar va de festande me han killen o Lisa fran Bowen, och nu har vi vart o lunchat o grejer. Hon e kul, ska va me pa nyar o ja bbla bla bla

Orka med mej sjalv.

Foresten, om nagon av alla dessa killar va den ratta, hade jag inte kant av det vid de har laget ?!

God Jul

X

3iangel drama pa hog niva

2009-12-18 / 01:41:43
Okej...da visa det sig att Turk inte alls dumpade mig...utan att killarna inte vill han skulle spendera en hel natt till med bara mig utan med dom. Nu har han bett om ursackt for att han ignorera mig ist for o saga sanningen och att han tydligen tycker om mig och aldrig ska lata mig ga igen.

Men nu tror ju hans basta kompis jag vill vara med han...och det trodde jag med, men jag tror bara jag forsokte intala mig sjalv det eftrsom jag trodde T var skit...ar nog han jag tycker mest om igentligen...

Assa om ni e forvirrade, fatta da vad jag e...

Ben...han sak jag nog dumpa efter nyar, aven om alla kanslor sakerligen kommer tbax sa kommer det aldrig halla i langden.

Turk...om vi ses ett par ggr till sa far jag kanna pa saken, tror jag tycker om mest av alla tre.

John O...den enda av dem alla som vet hela sanningen om allting, har redan sagt att han alskar mig (?!) och ar absolut den snallaste och mest arliga av alla...antagligen den enda jag kommer sara genom att valja T eftersom dom e basta vanner och han isf blir tvungen att se oss ihop. Skrev ju till o me om alla fel han har...och jag gillar inte killar med fel haha...vill ha en perfekt... inte for att nagon av dom e perfekt, men pratar inte om deras fel eftersom jag inte ser dom som fel...hmm...dar sa ja natt smart.

Sista forslaget ar att bara skita i alla 3...men jag gillar T...grat till o me den natten han inte smsa mej...sa idag ar det han jag vill ha och inte J som det va igar...ville ju bara de for att jag inte trodde T ville ha mig...ah ni fattar juh.

Har iaf tatt de riktigt bra beslutet att INTE ga ut med nya B imon...orka ha en nr 4a. Nej, sista kvallen med Rach ikvall, sa ska festa lite och ga till den basta klubben i Brisbane, sa sjukt snyggt dar inne (spanat utifran) hoppas bara vi kommer in, men de brukar ju inte va nagra problem :)

Sen e jag ensam...med mina tankar, fy fan vad skont det ska bli

X

En, tva, tre...fyra o fem

2009-12-17 / 02:52:30
Ehm...mina kill problem blev just snappet varre, det trodde jag dock inte var mojligt men det var det ska ni veta. Inte for att jag tror att nagon som laser detta hanger med alls vad som hander men jag ska beratta iaf... Turk dumpade mig ganska fort eftersom hans kompis tydligen tycker om mig...da insag jag plotsligt att jag tycker nog om kompisen oxa, sa vi satt uppe, ute pa en trappa igar natt i 6 timmar och prata. Tror det kan vara han...han jag ska dumpa alla andra for... Okej, han e for smal for min smak och lite andra grejer som inte stammer in pa idealet...men vem e perfekt ? Jag har hittat nagon som verkligen tycker om mig...och eftersom jag tror jag tycker om han med sa spelar inte nagra fel nagon roll...

Nu har killarna akt iaf vilket va lika bra, ska traffas i Sydney...iaf ska jag traffa JohnO...kanske inte de andra eftersom...ah ni fattar ju att hela situationen e jobbig och jag skulle igentligen bara skita i dom allihoppa o va med Ben...men ja ni vet ju alla min teori varfor det aldrig kommer funka med han...funderar varje dag pa varfor jag gav mig in i det fran borjan.

Pa lordag e jag ju lamnad ensam och ska ga ut med Nya Ben, hans kusin o hans tjej...kan bli trevligt, maste ju ha kontakter i alla stader.

Foresten igar sa gick jag ut, helt ensam, till en bar, och drack, helt ensam!!! Iaf tills det kom en kille som kopte drinkar o jag beratta hela mitt liv for.

Seriost...jag e trott pa killar, blev nog utbjuden av 5 st igar, jag maste verkligen se desperat ut eller natt.

Vill inte ha nagon kille nar Maria e har...men sedan sa vill jag nog vara me JohnO och leva lycklig i alla mina dagar...haha

Ojojoj...nu ska vi aka ut till DFO igen och spendera lite pengar...retail therapy!

Lots of love!

Truble

2009-12-16 / 01:51:24

Killar har o killar dar...beratta jag att jag traffa en ny Ben i helgen?! Nej...iaf skit samma... Nu e mina absoluta favorit killar har och vi hade en grym kvall igar. Forutom att jag o Turk blev utslangda fran klubben, ehm... varfor kan vi lata vara osagt men iaf. Han e en sjukt trevlig o snygg kille men han e inte Ben...Han e nog battre, men varfor dras jag till sant som inte e bra?!

Eftersom jag blir lamnad ensam pa sondag har han erbjudit mej att aka med dom ett tag...vet inte....far se pa det, dom aker imon dock sa far bestamma mig fort haha Annars stannar jag ensam har i Brisbane o tar min 18 timmar buss till Sydney ensam.

Min kara van jag ska bo hos over nyar har vanner jag kan bo hos fram tills dess, helt sjukt, sa himla snallt av han och bast av allt de e rika folk som inte accepterar pengar. Annars som sagt ligger de billgaste pa ca 1500 per natt i Sydney sahar ars. Lite tur har jag iaf :)

Aja sadar kul att bli lamnad ensam dock...fast eh skit samma, jag klarar mig alltid ensam, om inte battre, ska bli skont o bara tanka pa mig sjalv dock.

De enda jag maste fixa e mina kill problem...2 killar funkar Aldrig...maste valja en...helvete...

X

Inte alls okej

2009-12-14 / 03:52:14

Jag ar bara lycklig nar jag shoppar eller e full, sa enkelt e det. Alla planer bara rasar ihop och jag tror jag kommer sta har helt ensam pa jul da Rach aker hem igen. KUL JUL lixom.
Till raga pa allt kara bloggen fick jag samtal fran farbro doktorn att jag masta komma in for o fa mina resultat, vi vet alla vad det betyder...tank om jag har hiv och kommer do...?! Jag orkar inte mer...

Ben ar inte nojd med att jag maste till Melbourne direkt efter nyar sa far forsoka losa de pa nagot satt oxa...jag orkar inte de heller...vill bara vara i Melbourne med min syster och vanta pa att min riktiga van ska komma, jag e sa trott pa allt o alla...kanske lika bra o sitta ensam pa jul o va depprimerad for mig sjalv.

Men vart ska jag vara?! Har ju inga planer pa nanting...Om jag far Turk o bli kar i mig...haha sa kanske jag kan aka med dom, men da maste jag dumpa Ben...och som sagt det vill jag inte det heller. Stackars Ben...jag e sa himla hemsk...men han har ju knappt hort av sig nanting pa 2 manader...hur ska jag veta att han bryr sig...

Sen e det ju faktum, vi har ca 2 veckor ihp t Maria kommer...sen ca 1 manad innan han aker hem pa obestammd tid...jag vet att jag uprepar mig en hel del men just nu vet ja verken in eller ut eller upp eller ner.

Det va la det

X

Dubbel trubbel

2009-12-13 / 10:32:39

Jag kommer bli kar igen...Killen som kommer hit pa tisdag smsar hela tiden och vill lara kanna mig battre oa llt de dar...samtidigt som Ben inte verkar bry sig, men idag saklart hade han skrivit ett super gulligt med pa FB, men samtidigt som de sa har en tjej lagt upp ca 100 bilder med han i...bryr mig saklar,t men eftersom jag nu far mer uppmarksamhet av den nya killen sa far vi se vad som hander. I slutet av nasta vecka borde jag vall veta om de verkar som de kan bli nagot me Turk, e det kanske dags o saga upp Ben...fast de vill jag inte de heller...

Igar shoppa jag igen...



Nya jeans i strlk 7!!! O saklart nya skor...


Mina nya familjemedlemar =)

Jag ar beroende av att shoppa...alskar mina nya jeans over allt annat, kommer bo i dom ett tag framover, halla jag ser inte ens tjock ut...strlk 7, jag ar sa himla lycklig...for ett par manader sedan va ja fan strlk 12! =D

Imon maste jag kopa ny telefon...min skit telefon e total paj och jag maste kunna sms me Turk :) Han heter igentligen Luke men e la halv turk eller nagot...Han e de snyggaste jag sett pa lange...och de hjalper ju inte att Ben att han ehm...itne ser lika bra ut pa sina kort som han gjorde innan...men han e ju fortf min Ben...som ehm inte verkar bry sig om mej...han skrev bara for han sett mina nya kort o tycker jag ser fantstisk ut, haha sa ja om han nu tycker det kanske han borde visa att han bryr sig....

Ahhhh vad jobbigt allt e !

De vi skulle bo hos i Sydney har plotsligt angrat sig me...sa de forstor massa, hade ju planerat o bo gratis ett tag, Sydney over jul o nyar e de dyraste som finns...sa de kommer kosta skjortan nu. Som tur e kan vi bo hos en kompis t mig...ehm som ja traffat en gang innan...iaf fran 29de t 2a da de e som absolut dyrast.

Ska boka hostel imon som e hyffsat i pris, tur som fan vi kan bo hos han over nyar for da e de Billigaste typ 1500 per natt! Helt sinnesjukt...Allt loser sig till sist...kommer battre overens me Rachel nu iaf....

Snart tisdaaaaag och Turk kommer hit, ska bli sa himla kul, vi har ju bara smsat massa o nu ska vi lara kanna varandra battre...mycke battre haha...


Hela ganget pa Fraser

In the oken

Lake Wabby


Lake McKenzie

Champange Pools


Eli Creek



Marshmallooows!

Indian Heads


Hostel in Brisbane

Rach n Miss America




Thats it from Brisbane for now!

Sushi n Shoes

2009-12-12 / 02:30:42
Okej, seriost kan nagon ta mitt bank kort ifran mej. Det ar inte okej att jag tror jag har rad att kopa mer skor. Meeeeeeeen...igar hitta jag ett par skor...sag dom i en tidning for 2 manader sen...har letat efter dom sen dess och nu hitta ja dom pa rea o allt...e fortf lite for dyra ca 700, meeeen dom e sa fina...oh ja har ju letat sa lange...oh...jag har ju jobbat sa hart...sa ska iaf prova dom igen :)

Igar at vi hummer sushi...mm....idag ska vi ata bla krabba o al sushi...mmm...sushi....mmm...oh mango, cream cheese o prawns....mmmm....sushi...

Okej...jag alskar Brisbane av hela mitt hjarta!

I morse va de powerwalk langst kanalen och upp o ner 5 ggr i en as lang trappa...for igar at vi choklad o kakor o allting sa va tvugna. Brisbane e sa himla fint! Kort kommer :)

Idag kommer Ida fram Mildura hit sa da ska vi feeeesta!!! Ska bli skit kul, ska ga med Miss America pa en fest hon e bjuden till =D Livet gar bra nu for en gangs skull....

City Life ♥

Empty

2009-12-11 / 02:47:21
Japp, det ar vad mitt konto numera e...spenderat de senaste 2 dagarna med att shoppa saklart. Men jag har inte bara shoppat vad som helst, utan varldens snyggaste nyars outfit...en underbar vit klanning och till den ska jag ha mina nya super rosa peeptoe pumps och svarta eller silver smycken,  har inte bestammt annu, men e sa sjukt nojd! Ben kommer doo...hoppas jag haha vi far vall se...Jag raknar ner dagarna nu, inte till o traffa B utan for o fa ha pa mig min klanning, kommer grata blod om den blir forstord.

Iaf shoppa shoppa shoppa...idag ska vi shoppa lite till...ne ska forsoka o inte shoppa mer men ga i stan ska vi go o sen t mr dr.

Oh bestallde min nya data har om dan me, sa nar Maria kommer har hon den me sig, da kan ja uppdatera mera.

Annars sa va vi ute o tog nagra glass me varan Miss America som e har nu, sjukt kul o se henne igen! Tisdag kommer killarna antligen sa sparar festandet till de och kor en lugn helg.

Det ar vall de som hander, alskar for ovrigt Brisbane, men har nog bestammt mig for att det blir Melbourne jag kommer bo i ett tag framover om jag lyckas hitta ett jobb snabbt. For tro mig...pengarna, dom vet jag inte vart dom har tatt vagen...

X

Amazing!

2009-12-09 / 02:04:15
Jag overlevde!!! Lenita gud vad du e sot :) Men jag overlevde faktiskt och hade en helt fantastisk tid. Fraser e helt fantstiskt, har inte sett natt liknande i hela mitt liv. Kan inte laddda upp bilder har, men sa fort jag kan sa far ni se!
Va ett skont gang pa 11, 8 tjejer o 3 killar vilket va lite trakigt men vi kom bra overnes o hade kul ihop, traffa en annan grupp som va mest killar sa hangde me dom.

Sedan nar vi kom tbax t hostelet traffa vi 3 as najs killar som vi traffat innan pa Magnetic...satt uppe halva natten o spela kort med dom...gor inget att den ena killen typ e den snyggaste som finns...

E nu i Brisbane o vantar pa att killarna ska komma hit om en vecka, da ska vi byta hostel o bo med dom.

Det ar de som hant, lever gor jag o de e vall de viktigaste...sjukt ledsen over att Jennie ska lamna australien och det for mig att fundera pa om jag verkligen ska slosa ett helt ar till har?! E det kanske dags o skaffa utbildning o allt det dar? Funderar massa pa vad ja ska gora me mitt liv, men kommer inte fram till nagot...

Ohhh vad jag vill att killarna ska komma nu!!!

Foresten...vi haller fortf pa o doda varandra, men nu e de bara t 2a jan, da e de Melbourne som galler traffa jennie hennes sista tid o sen kommer min Maria hit :)

X

Overnight

2009-12-04 / 12:27:12
Ah...e halv medvetslos nu da klockan borjar narma sig 10pm o igar va de nattbussen som galde o inte den basta somnen man kan ha...Brakandet fortsatter...Imon ska vi campa o aka runt Fraser Island...woopdidooo...

Bitter?

En aning da jag slosat ca 20.000 pa en resa jag hatar.

Men men det ar latt att vara efterklok.

X

Mardroms resan

2009-12-03 / 05:32:24

Det ar ju nastan sa jag maste skratta at de...speciellt nar jag laser de jag skrev senast om rumet pa Magnetic som pa natten vart invaderat av bedbegs, packa vara grejer o spenderade natten utomhus. Tog forsta ferjan tbax t Townsville dan efter. Men hur hemsk den natten en vart sa fick vi en ny kompis pa kopet sa de vart de nastan vart. Inte vilken kompis som helst heller utan en Miss America, fran San Fran, awesome dude! Sjukt sot tjej som vart en bra balans mellan mig o miss Rachael. Iaf spendera vi nagra natter i Airlie me henne o da va de happy days.

Fast min stora natt i Airlie som ja langtat efter sluta med att jag blev utslangd fran klubben runt 12 o Rach hade ingen telefon sa va bara ga hem o sova. Sedan har vi nu vart ute pa en sa kallad party o...storsta skamtet nansin. Va en resort sa allt kosta for mycke o gora sa sluta med att vi bara lag inne i rumet o brakade. Festa 2 natter men inget kul. Igar blev jag till o me i slangd i poolen o hol pa o drunkna! Folk e inte kloka.

Nu sitter vi i Airlie Beach igen, vantar pa o ta nattbussen till Hervey Bay dar vi ska ut pa Fraser Island som e varldens storsta sand o, camping...far la se hur de gar...efter det annu varre...Kanot safari o bush camp...fraga inte vad jag haller pa med for de vet jag inte!

Angrar sa djupt denna resan, sa mycke annat ja kunat gora for pengarna...

28 dagar sa e jag aterforenad med min Ben igen...prata igar o saknar han mer an nansin nu, men de e inte langt kvar iaf =D





Townsville

Hostlet...ehm...



Out n about in townsville



Time to go home...11.00pm haha

For mycke bagage

Vandra o spana koalor

Another lookout

Koala

Possum