Os regn

2008-09-28 / 10:44:14
Tjing pling

nej men fy fan vad det regnar idag, sa da far man lov att sitta inne och uggla pa internat cafe ist for att va ute och jobba. Ikvall darimot blire mycke jobb, inte for att varat jobb e sa jobbig, vi super ju mest och flortar med killar for att fa de att kopa biljetter...lifes a bitch. Ne, jag klagar inte, men jobbet e inte det basta sa skont me regn sa man slipper ga flera timmar i gassande sol och typ fa salt 5 biljetter.

Igar efter vi suttit har en stund va det dags for storstadning, jag, carro, jennie och johanna stadade i ca 3 timmar hela lagenheten, kandes underbart att ha de rent och fint igen, far vall se hur lange det haller bara, men nasta gang e de dom andras tur att stada...woohoo. Sedan duschade vi och gick en svang t marknaden, efter det va massa hemma hos oss och vi bestallde hem pizza fran pizzahut och svullade tills alla bara lag i en hog typ. Men aaa sedan lurade Jennie me mej o Jess t ett stalle man far tva drinkar for en, efter det vaar de ju kort sa da gick vi och motte upp My och Stina pa Seduction, dar blev de favvo shoten i hela varlden, sexy seduction heter den och bestar av Sambucca och Grenadine. testa den hemma! Traffa en het aussie, sa efter jobbet ikvall blire nog utgang med han och hans kompisar.

Basta sattet att salja biljetter e faktiskt som jag skrev, festa med folk och fa dom att kopa och vilja festa me oss mer. Thats the way we do it in Patong! lr natt i den stilen haha...

Nej, nu dampar jag Carro o Lenita over i webcamen, fast vi alla sitter typ brevidvarandra haha...hur lite liv far man ha lixom, inga av er darhemma vill ju prata me mig i msn haha

Jaja, idag blir handla hem mat och jobba och festa ikvall!

Karlek bejbs

- Josse

Ut i djungeln

2008-09-27 / 09:21:56

Eftersom jag skrev senast igar sa har det gatt lagom lang tid for att jag ska kunna komma ihag allt som hant...

Igar bar det av pa vad som skulle komma att bli en mardroms utflykt till en strand vid namn Nai Harn Beach. Skulle bo i bungalow, vilket alla ni vet och forstor att det inte ar min grej, och nej, fy i helvete sager jag bara...det var det varsta jag gjort i hela mitt liv typ. Kommer till varst ode stallet mitt i djungen och for ga och kolla pa bungalowsen...tva olika, en for 500 b och en for 700 b, borjade me de dyrare och tankte att det kunde kanske duga for en natt...men da skulle vi ga och kolla pa de billigare och det var INTE OKEJ.

Gar in pa toan, och jag skojar inte...minst en miljon myror i toa stolen, Jessica spolar och upp kommer utterligare en miljon...och nej, jag bara borja grata saklart haha mesig som man e... Iaf sedan kom det massa thai boxar killar och vi blev ett stort gang som satt och drack och at massa ute vid stranden, men jag och Carro kande att det aldrig aldrig aldrig skulle ga att sova dar inne, aven om vi da valde de dyrare bungalown. nej, en snall kille erbjod oss skuts enda hem t Patong pa sin moppe...ingen stort fan av att aka moppe heller och det var minst 30min resvag, men hellre de an att bo i djungeln med myror och allt annat akel. Sa vi gav upp akte hem till varan underbara lagenhet, nar vi da kommer dit ar det en lang historia som inegn hemma kan fatta enda, men de finns en sjuk och hemsk och aklig kille som jobbar pa Lime...och dar hitta vi han inne i varat rum med en annan kille som ingen kanner och de 2 som stanna hema lag och sov....Blev ett mindre krig han bor ionte me oss och dar star han och rotar i vara grejer...tidigare hade han haft kokain pa sig sa han e bara inte okej helt enkelt, men men...

Jag och Carro koka massa nudlar och la oss i sangen och kolla pa en av de konstigaste filmerna som nansin gjorts tror ja, Funny Games...se den aldrig.

Idag skulle vi vart pa stranden men de e for mycke moln sa vi satte oss har ist...lite shopping ikvall och film och pizza...om allt gar enligt planerna da...det vet man aldrig!

Hoppas ni har de bra - Love u

- Josse

Dagarna går...

2008-09-26 / 10:56:37
Japp, vet knappt vilken dag det är lr någonting, men går gör dm iaf och lika kul har jag.

Älskar att bo med 7 andra tjejer, inga problem att hitta något att ha på sig när man ska ut för man har 5 garderober att gå igenom vilket fan e paradiset bara det. Efter som vi är ute ungefär 6 av 7 dagar i veckan så behövs det annars hade jag vart bankrutt och hemma för längesen =)

Inga planer på att komma hem inte!

Händer? Som vanligt har vi festat hela nätterna, brukar la ramla hem runt 7 tiden, men igår fick de bli tidigare pga för mycke alkohol haha... Jag och Mimmi tog väll kanske nån shot för mycke ! Va en sväng på ice bar som är ett pytte rum gjort av is där man shotar vodka, det var kallt och typ hur äkligt som helst. Kändes lite som att va hemma igen juh, kyla finns de inte mycke av här =)

Hade hemma kväll en dag med...typ, jag Denise och Vicky shoppa loss och sedan satt vi alla 9 och kolla på film i soffan...trångt men hur mysigt som helst.

Får väll se om man ska flytta hem t göteborg efter de här lr om det blir sthlm...lutar mot de andra allternativet. Alla här e typ därifrån lr i närheten så aaa kanske blir så men det märker vi senare.

Ikväll bär det av bort från Patong för ett slag... hela crewet ska åka...längst ner i Phuket iaf hette något konstigt men dit ska vi iaf och sova över i bungalows. Helt underbart att komma bort en stund för de e ganska hektiskt här. Men det får jag berätta om nästa gång =)

Hoppas ni har det bra, saknar er ännu mer!

- Josse

Alkis all the way

2008-09-23 / 13:49:44
Tjohooo

Tankte fatta mig ganska kort idag.

Kan ju borja med att beratta att inflyttningsfesten var grymt lyckad, alla hade hur kul osm helst. Efter vi vart hemma hos oss blev det bog klubb med upptradande and the rest of that night is history oxa, ibland anvander man kanske inte hjarnan sa mycke som man borde men hade en grym kvall och natt och aa grymt.

Dagen innan tog jag och Lenita en drink lr 2 pa Lime och sedan va vi me australienarna pa deras rum och drack lite. Heeeta killar fran australiensiska fotbolls rugbyn lr natt sant.

Iaf vad har mer hant? ehm... sondagen... var hel galen.

Borjade me drinkar pa lime, aussiesarna kom forbi. Blev mer drinkar. Forst\atte t stranden dar satt vi typ hela natten och drack breezers och lekte jag har aldrig och sanning lr konka. Sedan skulle vi me t deras hotell. dar fick man inte ta in gaster och de va vakter overallt verkligen. Da fick Lenita en ide....sa jag och hon och jennie, smot forbi en sovande vakt, runt t hotellets baksida...dar klattra vi over ett as hogt staket, som saklart jag raka gora sonder...e la for fet...iaf sa kom vi over, in bland palmer och allt, smog runt hela skiten och sprang fort som fan genom hotellt in pa deras run dar de blev mer dricka och lekar haha BASTA kvallen i mitt liv typ.

Igar var det party pa lime sa det var jobb pa dagen och for mycke alkohol pa kvallen. Idag har vi vart lediga, legat pa stranden hela dagen, badat och spelat strand tennis. Skit mysig dag. Nu sitter vi pa internet cafet, efter detta blir det shopping och en flaska vin hemma i lagenheten. Klockrent. Imon e det jobb igen, bajs jobb. Jobbar hela dagarna for inga pengar alls, men va fan det blir battre och just nu ar livet underbart!

Saknar er hur mycke som helst alsklingar, tanker pa er aven om jag inte kan ringa. Skaffa Asian card sa kan ni ringa mig billigt...hade vart kul och prata me nan ibland, mina fylle samtal har blivit DYRA samtal haha... hors snart, kolla bilderna pa fejjan!

- Josse

Ata myror...

2008-09-19 / 11:32:35
God dag alla ni dar hemma i kylan !

Har rullar dagarna pa som sagt, kommer inte ens ihag vad jag beratta om sist for jag har ju bara vart har en vecka men det hander en hel del och dagarna ar en enda rora.

Vi har iaf fatt en takvaning nu, havsutsikt till a me haha typ iaf, om man kollar noga, sa vi ar 9 st som ska bo dar (vicky du me!) Skit fin och jatte stor, sa det ar 3 sov rum och vi bor 3 i varje, jag ska bo med Vicky och Jessica sa nu vet ni det haha. Imon sa har vi STOR inflyttningsfest, ca 40 pers bjudna, kommer bli hel galet!

Jobbat mycke de senaste 2 dagarna och salt till gardagens fest, som blev GRYM. Kom sjukt mycket folk vilket betyder att vi har gjort varat jobb bra. Jag saljer med jessica vilket gar hur bra som helst. Salde faktiskt mest av alla harom dagen. Sa det kanns skit kul faktiskt.

Gjorde naglarna med...ramla av med en gang. Skit, far nog kanske leva utan dom lite, har bryr sig enda ingen.

Stor mig pa mig sjalv. Finns tyvarr en for het kille har. Men han ar vall lite off limits och har sitt ex med sig hit...aven om de kanske var han vi prata om i foregaende inlagg sa enda...blablabla usch. Maste alltid falla for dom man inte kan fa. Typiskt mig iaf. Men men antar att det finns en del killar att hitta och glomma han me sa det ar ju bra.

Prata me Maria och Hanna igar. Javla fyllo e jag, maste sluta ringa t sverige nar jag e full for det ar DYRT. men ibland behover man hora deras roster och prata med folk som verkligen kanner en och allt sont ni vet.

Holler pa att lagga upp bilder pa fejjan nu med sa forhoppningsvis hinner jag lagga ut dom pa varan lagenhet och allt med sa ni far se hur fint vi bor :)

Idag ja, sa hitta ja min chipspase fran igar natt...mmm va gott det var med chips pa morgonen. Hade massa myror pa linnet men fatta inte varfor...en stund senare satt ja vid bordet och fortsatte vraka i mig chips och bara ser att det kryllar av myror i pasen, fatta min panik och mina krakreflexer!

Inga mer chips i resten av mitt liv, vilket iof e bra kanske... Nej usch, what happens in patong stays in the blogg...typ lr natt....

Nu ska vi snart ga och storhandla t lagenheten, sedan blire nog en masssage ikvall, far se om man orkar jobba nanting, men det lutar mot One three hil kvall hemma ist.

Love you bitches and bejbs

- Josse

Sex on the beach

2008-09-16 / 13:47:09
Hej hej hej dar hemma!

Gud, vet varkligen inte  vart jag ska borja. Kan ju bara saga att jag alskar det iaf, och jag mar hur bra som helst!

Helgen har varit hel galen...lr a alla dagar e helt galna. Supit varje kvall sen man kom hit men de kanns inte, man blir ju inte bakis har sa det ar bara att kora pa.

Fredagen dela vi ut flyers en stund pa kvallen, sedan blev det drinkar pa Lime (jobbet) och sedan akte vi med en hel massa folk t Banana, men de stangde nar vi kom sa det blev att svepa en drink och dra vidare, till Tiger, dansade hela natten dar och sedan satte vi oss pa stranden en stund.

Lordagen salde vi biljetter, vilket gar sadar med tanke pa att de e lag sasong och liiite turister. Men salde en del endo och dela ut lite flyers. gjorde ordning oss och drog t Lime, jag och Jessica traffade 2 svenska killar som vi festa med hela kvallen. Efter Lime blev det mat och vi drog t stranden och satte oss. Dar kom krabb jagarna...hahaha helt sjukt roliga va dom. Spring omkring me ficklampa och spade och gravde upp krabbor som de la i en hink. Full som man var sa skulle jag sjalvklart hanga pa dom, aven om dom inte fatta ett ord av va ja sa haha, sa dar sprang ja och jess pa stranden me krabb jagarna, sedan var de dags och vandra hem.

Sondagen va hektisk, typ, inget e hektiskt har, men de va jobb fran 11 pa morgonen t 22 pa kvallen. Sa man jobbar en HEL del och blir ganska grillad pa kopet. Men det ar kul, borjar fa in min pitch och lara mig att salja. Hittat Jessica me som e hur underbar som helst sa vi saljer ihop. Det ar svart men de gar. Aven denna kvallen blev det fest med svenska killarna :) Drog dock hem ganska tidigt, a runt 5 haha efter att ha vart pa Safari.

Igar var latt den basta dagen hittils, var lediga hela dagen sa vi lag pa stranden och sola o bada hela dagen. Luncha pa Lime och da traffa vi tva av de nya killarna Maxx o Fredrik. Trevliga killar. Sedan satte vi oss pa Lime allihopa tjejer och prata och drack drinkar. Efter det motte vi upp de nya som kom igar Maxx o fredrik och 3 tjejer. Gick t Seduction och dansa, blev lite kaos. 2 av de nya e syskon och den ena borja banka pa den andra, inte okej. Men men efter de drog vi t Tiger, satt vall mest och florta me en viss kille, efter det drog vi t stranden and the rest is history.

Naj men jag har the time of my life verkligen. Tjejerna som vart har lange dvs, Jennie, Carro, Lenita, Jessica, Josefin, Johanna och Alexandra ar hur goa som helst. Vi har sjukt kul ihop och nu ska vi forsoka fa hyra en takvaning vi alla ska bo i. Rummet jag delar med Jennie ar som ett litet hotell rum och valdigt stokigt, men spenderar ju bara natterna dar enda.

Ikvall ska vi forsoka ta det lugnt, jobba hela dagen imon och salja t Torsdagens fest. Ska strax ga och fixa naglarna och vaxa benen. Allt ar billigt har, men i langden blir det dyrt. Igar pa stranden hade jag inte riktigt koll pa min vaska och blev av med alla pengar jag hade med mig, skont bara att dom inte tog min mobil och kamera, Iaf blir de iaf en drink lr tva pa Lime senare. Alskar verkligen klubben, vilket gor de latt att promota den.

Olyckor hander det manga har och saklart maste jag se alla kanns det som. Har om dan nar vi va ute och salde, sprang en galen ner knarkad person omkring med natt som sag ut som en pistol mot en killes huvud. Polisen tog han iaf, sedan idag var det en som drunknade pa stranden, och nu nar vi gick hem hade en moppe krockat precis utan for oss och dar lag det en som inte madde sa bra.

Ojoj blev langt inlagg alsklingar, men hinner inte sitta sa mycket vid em data sa far bli sahar. Jag alskar varje minut har ska ni veta och man kom att kanna sig som hemma fortare an jag nansin kunde tro, manniskorna ar underbara, maten ar hur god som helst och aaa liet blir inte battre. Kommer bli hel sjuka 6 manader i Thailand!

Jaja ha det underbart, det har jag, kanns som ja borjar fa feber. De andra har vart sjuka ganska mycke men hoppas jag klarar mig! Alskar er!

- Josse - Mitt nya nr: +668 4846 6265 - hade vart kul om nagon kanske kasta ivag ett litet sms.


Bilder pa Facebook

Thaaaailand

2008-09-12 / 09:23:19
Hellooo Sweden!

Tankte bara beratta for er att jag har det hur bra som helst! Resan gick bra forrutom att jag nastan missade flyget till Bangkok men de kom en sann liten bil de har pa flygplatsen och hamta oss och gasaaade t gaten sa jag hann iaf.

Igar va de forsta kvallen pa Lime. Hur kul som helst, traffade massa skona manniskor. Mest Australienare har for tillfallet men dom e ju ganska heta haha... oppen bar i 2 timmar...GANSKA full efter det. Traffa massa as skona svenska tjejer sa de blev ettt\ javla drag och vi korde krog runda pa Bangla Road. Helt galet, inte en anning om nar jag va hemma lr natt men hem kom jag iaf!

Bor pa hotell nu, men ska flytta t lagenheten dar Jennie bor senare idag. Vill att Vicky ska komma, tror det blir roligare da!!! Gatt hela Patong Beach idag usch...varmt. men ja ska inte klaga, alskar varmen har och det ar jatte fint vader! Solade och badade lite med men det var for varmt att ligga kvar.

Ska borja jobba lite sen idag me, dela ut flyers. Ska bli intressant, typ.

Saknar Maria sa jag tror jag dor =( vill ha dej haaar! Nu ar tjejrna har sa tajta, sa saknar min basta basta van i varlden! men aaa Vicky skynda dig! Alla ar iaf skit trevliga och det ar det som raknas!

Allt ar underbart. Karlek till er

- Josse

Bye Bye, but just for now!

2008-09-10 / 15:33:11
They say that summerlove is fleating, but sometimes, what starts as a fling can lead to the real thing. A simple trip to the beach can be all it takes to clear our heads and open our hearts, and write a new ending to an old story.
There are those who got burned by the heat, they just wanna forget and start over. While there are other who want each moment to last forever.
But every one can agree on one thing, tans fade, hightlights go dark and we all get sick of sand in our shoes
But the end of summer is the begining of a new season, so we find ourselfs looking into the future...


U aint seen nothing yet!

XoXo

- Josse

Dags å dra, resplanen!

2008-09-10 / 15:30:00
Hej hej hej...

Tänker inte skriva så mycket nu, min hjärna är alldeles för långt bort för att kunna skriva något vettigt idag. Men det är idag det är dags att åka. Om 3 timmar kommer Leene å då e de dags att röra sig mot flygplatsen... Där blire fika med hon å älskling, som kommr hit om 1 timma å håller mig sällskap =)

21.10 Lyfter planet mot Köpenhamn, landar 21.50, där ska ja träffa min kära reskamrat Jon som jag nu pratat med i telefon å msn i ca 1 månad. Ska bli skit kul å ses på riktigt. Iaf därifrån går planet 22.50 så behöver bara vänta 1 timma, detta är den jobbiga resvägen 11 timmar tar det till Bangkok, där vi landar 14.45 å lyfter mot Phuket 16.00 å landar 17.20. Bra tid, är la framme i Patong runt 18.00 imorgon Thai tid.

Är nervös inför flygresan men försöker å inte tänka på de för mycke, tycker inte om att flyga helt enkelt. Men det ska nog gå bra!

Jaja som sagt, har absolut inget intressant å skriva nu... Älskar er alla sjukt mycke, det vet ni! Även er jag inte hunnit träffa nu innan, blir bara för mycke ibland å då går man ingenting ist.

Nästa gång vi hörs e jag i Thailand!!!!!!!!!!

- Josse

 




Kärlek!

Moving to thailand - IMON!

2008-09-09 / 22:58:51
Japp, då antar jag att dagen är här om ca 1 timma. Dagen då det var dags å lämna kalla Sverige för varma Thailand. Vilket miljöombyte. Allt kommer bli helt annorlunda mot vad det är nu antar jag. Andra sidan jorden...Det är långt bort från frugor å flugor. Hur i helvete ska jag överleva?!

De sista dagarna gick fort, för fort (?) nej, men jag hängde helt enkelt inte me (som vanligt). Har bara umgåtts me M n M and I love them! Dom har gjort mina sista dagar i Sverige till guld å så minnesvärda att jag kommer se tillbaka å gråta många tårar å sakna dom så mycke så jag ...ne kan inte tänka på det...

Idag har vi mest hängt i sängen stor del av dagen även spelat in en väldigt porrig video jag kan lipa t i thailand, sedan åkte vi till stan å träffa Vicky å hennes vän Evelina å gick å fika på Condeco allihoppa. Var skit trevligt verkligen, ser fram emot å ha Vicky som blivande sambo, tror de kommer gå skit bra. Hur go tjej som helst å vi har typ 1 miljon planer på saker vi ska gö i thai. Allt kommer bli så jävla bra tror jag.

Men, det svåraste återstår.

Det var faktiskt skit jobbigt att komma hem hit å inte ha M n M i närheten. Kändes skit tomt å konstigt å tårarna bara forsade ju... Imon...då är det dags å säga hej då på riktigt till dom =( Våga aldriiiiig få mig å gråta !

Nej bitches and bejbs... Ska försöka hinna me ett inlägg imon innan miss hemmafru kommer å hämtar mig å de e dags å bege sig mot Landvetter.

The chance of a lifetime

- Josse


Inte alls jättebakis iaf ;)

Kidnappad klänning!

2008-09-08 / 22:57:39

Helgen? Vart tog den vägen ? Vad hände ? Hur fan hände det ?

Började väll i lördags, åkte med Maria hem efter hon hade jobbat klart, så kom Marie...Då spårade de ur...
Inte riktigt då, men vi började väll med vinet då runt 18 tiden å gjorde iordning oss å sånt. Sedan åkte vi på förfest hos KJ, lr nej, Äckel Erik heter han juh efter viss vidare forskning. Blev en del Guitar Hero, Maria rockade loss såklart, kick ass! Sedan tog vinet slut, och vilken förfest e rolig utan vin?! Ingen, åh ännu mindre en förfest hos Äckel Erik.
Nej då var de dags å ta taxin t Push, vilket var lika grymt som varje lörda såklart. Vi hade skit kul å Marie hade helt plötsligt pojkvän? Eh...nej våga aldrig säga att du har pojkvän på krogen, åh verkligen inte en pojkvän me smeknamnet Lillsnoppen lixom. Haha...aaa internskämt =P
Grymt kul kväll!

Morgonen därimot var inte lika kul. Det enda som var roligt var att både jag å Marie sov i samma lägenhet å Maria ramlade in någon gång på morgonen. Så la liga va samlad igen. Meeen, våga ALDRIG kidnappa min klänning! Det enda alla vet är att en klänning kan absolut inte, under några omständigheter försvinna HELT spårlöst borta i en 1:a, nej vi leta å leta å leta men min klänning fanns ingenstans...Har en viss person gömt den? Antagligen. Det är enda förklaringen till varför VI inte fick kolla vissa ställen. Helt sjuk.

Så de blev å gå därifrån i trench coat. Bara...och under kläder då...Tillskillnad från Maria...hon hade bara klänning...Vinglade till närmsta Pizzeria såklart. Maria moonade bussen. En helt knökad buss hahahaha sjukt kul. Iaf...världens Äckligaste pizza, fy fan. Men tror han gjorde de me mening kanske. Vi skrattade LITE åt hans skyltar: Mazzarella ost å tefatt å tillbhör? Hahaha lär dig stava för fan lr skyll dej själv.

Sedan så åkte vi hem till Maria, dog i hennes säng heeela söndagen. Åt alldeles för mycke av allting å mådde anmält skit. Men vi hade endå hur mysigt som helst. Vill aldrig vara bakis utan dom igen =( Mina älskade fruar (L)

Idag så har vi vaknat å lagat pankakor. Åkt hem till mig å hämtat datan å massa grejer. Sedan har jag vart på jobbet å lämnat alla nycklar å sånt, sedan har vi vart på Järnhälsan å ja har tagit sista sprutan. Hem till Maria å lagade mat å diskade å allting ihop. Ätit alldeles för mycke chips å cheezballs usch... Vilket fetto jag har vart denna helgen. Men asså haft så mysigt me M å M å de har ja ju fortf, vi ligger här nu i sängen å kraaamas. Vi ska lätt flytta ihop allahoppa när jag kommer hem igen.!

Japp förövrigt flyr man landet på onsdag, hur känns de ? Jo helt jääävla underbart! Ska bli skönt å slippa denna jävla staden! Underbart!! Fan, ja ska bo i thailaaand!

Våga Aldrig

- Josse


(L) Fruarna, vi e bättre än bäst!

Äkta Schteeekare

2008-09-06 / 12:56:10
God Morgon nära, kära å alla ni andra som bara ÄLSKAR å läsa om mitt liv ;)

Gårdagen blev hur mysig som helst. Först så va ja å Maria hos mig en sväng, laga mat t henne å planerade kläder typ. Tur att hon gilla min mat för de gjorde inte jag, men de va ju de viktia att hon gjorde de ju =) Sedan åkte vi t stan, dansade lite bugg mitt i 5an, så jävla heta e vi! Snurrade bort t systemet å Maria laddade på förrådet (som såklart tar slut redan ikväll) Hämtade honey vid bussen å åkte ut till ghettot där Maria bor...Gick å handlade, inte på Ica utan på Eka ?! Vadå ghetto? hahaha... Köpte massa chips å sånt man behöver för en perfekt film kväll.

Sedan schteeeekte vi som aldrig förr, åh ni som tror ni e schteeekare på Push med eran skumpa å allt, U aint got nothing on us ;)
Vi stekte pankakor haha... så jävla kul hade vi, åh Maria hitta till å me på en schteeekar låt. Aaa intern skämt ni vet. Sedan såg vi film, Dawn of the dead. Den va helt okej, vi låg å skrek i kör typ allihop, sedan fick vi bara anmällt damp å då va de nog dags å röra sig hemåt.

Skit trevligt å göra något annat än att gå ut en fredag kväll, även om de va avslutning på terassen så vet vi ju att de e samma folk där idag. Enda dåliga me att vara inne e ju att det ALLTID ringer folk mitt i natten å väcker än... morrrr på er!

Ikväll är det Hej då mig å Grattis Marie. Kan man ha 2 bättre anledningar på samma dag för att bara festa som aldrig förr? Neeeej typ inte! Push, waaaatch out e allt vi säger. Kommer bli en hel galen kväll som INGEN kan förstöra.
Ska träffa Maria när hon slutat å åka hem t henne, börja dricka lite där, sedan blir nog förfest med HETA killar å sen vidare till Push och efter det måste vi upp t Park, måste ju säga hej då till allting där me... kommer sakna allt å alla.

4 dagar kvar...shit.

- Josse


Maria e en riktig sccchteeeekare!

The final countdown

2008-09-05 / 14:33:06

Ja för fan, nu är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar!

Fredag å allt och som vi alla redan vet så har helgerna en tendens att bara försvinna och det är måndag igen. Denna måndagen gör de inget. Vill att tiden ska gå så fort den bara kan ju. Sen kommer den vara här, dagen med stort D.

Idag blir det mys med tjejerna å inget häng på Push. Lite sorgligt endå, e ju avslut för terassen ikväll så kommer nog bli bra. Men orka vara sliten imon. Imon då jävlar ska vi Push-a som aldrig förr. Time to have a little bit of a good bye party. Vet inte varför ja skrev på engelska...ehm...men iaf. Så imon ska vi va fina å vina!

Nu ska ja gå  å hämta miss Maria vid bussen, så ska vi hit å kolla om de finns nått hon kan ha på sig imon, tror dock inte de för ja har bara fula kläder typ å de som gå å använda ligger i resväskan redan. Ska möta Hannes en sväng å få en flyttlåda som ja kan lägga all skit ja inte ska ha me i. Vilket e alldeles för mycke skit, e kass på å slänga kläder.

Iaf nu e Maria här, ska möta Hanna i stan så ska vi gö nått mysigt =)

XoXo

-Josse


Resfeber? Jag?

2008-09-04 / 11:57:08

Somnade väll runt 3 tiden igår...vaknade 8 i morse. Då va de färdig sovt för min del. Resfeber? Jag? Eh...aaa mest av alla tror jag. Mitt hjärta bara slår hur fort som helst hela tiden å min hjärna dras till Thailand.
Det är nära nu. Bara 6 dagar kvar, de e inte ens en vecka längre. Ju närmare vi kommer, ju mer panik får jag.

Gårdagen spenderade i Borås hemma hos min syster och hennes 4 änglar till barn. Älskar dom juh så mycke och även om vi inte träffas allt för ofta så är det skillnad på å vara 1 timma ifrån och att vara på andra sida jorden. Iaf så blev de massa sushi, kakor å Wii spelande, så det var en väldigt trevlig dag men tråkigt att säga hej då.

Idag så har jag ännu inte kommit ur sängen men de får de snart bli ändring på. Måste gå till banken å fixa mig en internät dosa så jag kan ha lite koll på mina pengar när jag e borta. Fick mejl från chefen i Thai å de blir inte mycke jobb dom första månaderna pga av oroligheterna som pågår i Bangkok, så tur att man har sparat en del. Gör absoult inte mig nånting. Har ju jobbat ihjäl mig i sommar (185 timmar i aug) så behöver lite semester oxå.

Sedan så ska kanske jag å Maria se på film med en mycke het kille å hans kompis, men ska vi inte det så blir det Sex and the city på bio. Ja vet, vi e antagligen sist i sverige me å se den.
Men bättre sent än aldrig ;)

Aint karma a bitch?!

- Josse


Me and my love (L)

Tårarna rinner

2008-09-03 / 00:33:52
Då var det september, mitt i alla planer å allt så hade jag helt glömt bort att septeber är månaden då alla mina serier kommer tillbaka. Tiden gick väll helt enkelt för fort, sista avsnitten sändes i Maj och de känns som igår.
Orkar inte kolla på alla nu i natt, men kollade på den bästa serien av dom alla, nämligen One three hill. Ni som läste gamla bloggen vet att de e den enda serien i världen som verkligen berör mig.

One three hill sviker inte, vi är nu inne på säsong 6 å det är bättre än nånsin! Ligger här å tårarna rinner. Ni som laddar ner fattar exakt varför. Jag säger bara så mycke som att, det här var avsnittet vi ALLA väntat på...så alla ni trogna One three hill tittare fattar exakt vad som händer! Gick inte å hålla tillbaka tårarna helt enkelt. Helt underbart.

Life is sudden

- Josse

Gå heeeem

2008-09-02 / 21:39:43
Japp det va de första man fick höra när man kom till jobbet idag, så blev ingen sista dag idag, utan igår...lika bra. Just nu känns de väll lite som om ja ska dö...lr iaf brinna upp lr nått. Äter blåbärs sorbet å försöker kyla ner mig.
Försökt mig på å sova ett antal gånger men misslyckas varje gång. Går inte helt enkelt så ligger vaken å  väntar på att Maria ska sluta jobba å ringa mig så kommer allt kännas lite bättre hihi...hon har helt plötsligt på typ en vecka, vuxit å blivit min andra hälft. Älskar den tjejen över allt annat, och det är jobbigt att jag funnit en sånn vän som hon nu när jag ska åka...värre än å hitta sin livs kärlek för fan, hon förstår mig verkligen bättre än alla andra å jag vet inte hur jag ska klara mig utan våra timmar i telefon varje dag...
Men ja vet att hon finns här när ja kommer hem =)

Hunnit me å se en film me, What happens in Vegas blev det idag. Trodde den skulle va lite wild and crazy typ, men nej romantisk skit film. Inte mycke för sånna, men låg såklart här å lipa i min ensamhet. Va väll helt okej film trotts allt.

Ja gott folk...om ett par timmar är det bara en vecka kvar, sedan är de dags å flytta till varmare breddgrader. Det kommer verkligen bli helt underbart! Nu gäller det bara å få ihop resten av pusslet, men nu är de mest här hemma kvar packning å allt.

Nu e de bara å hoppas på att jag hinner bli frisk i tid me...

- Josse


Gammla minnen =)

Medecin å pencelin

2008-09-02 / 14:58:20
Så speed inlägg blir det idag...

Spenderat hela dagen hos läkaren, så när man väll får komma in så tog de max 2 minuter, lyssna bara lite pålungorna typ...a luftrörskatarr som vanligt, så har fått antibiotika nu. Borde ju lösa upp sig till nästa onsdag.
Sedan träffa ja min älskling en stund, gick å köpte presenten på Toys som hon packade in så fint =D Kul å ses även om de bara va 5 min, får passa på.

Nu har ja lagat mat å ska rusa iväg till jobbet, borde verkligen inte jobba men känns dumt å sjukskriva sig sista dagen. Japp, idag e de sista dagen! Underbart!!!!

Jaja... så ligger de till i livet. Längtar nog mer till våran film kväll på fredag än till utgång på lördag. Ska bli skit mysigt å bara se på film å käka godis me dom jag älskar mest av allt!

- Josse

 
Posa på Push (Skämma ut sig)

Jag e värdelööös!

2008-09-01 / 17:06:40
Japp då hade klockan sprungit iväg å hunnit bli 17.00. Av allting jag skrev jag skulle göra imorse har jag kanske hunnit med 2 saker och de va handla å laga mat, alltså de mest oviktiga.
Får försöka springa in i BR å köpa den jäkla presenten nu innan jobbet så känner ja mig lite duktig iaf. Kan skylla liiite på Maria haha, vi körde tre kant i telefon me Marie å då blir de lätt att timmarna rinner iväg...

Är så glad för denna helgen, för att allt hände. Som Maria sa, tänk om ja hade haft M å tänka på i Thailand å så hade jag kommit hem å detta hade hänt då. Shiiit, va sjukt nära på å lägga hela livet på is för hans skull. Är fan rädd för mig själv ibland.

Men nu mår jag bara hur bra som helst, å så kanske man ska se på film med killen vi nog kan kalla för hetast i göteborg ;) Livet e underbart bejbs!

- Josse


Älskaaaa

Vilken vecka

2008-09-01 / 12:37:35

Måndag morgon...är det inte helt fantastiskt?

Har en helt galen och alldels för hektisk vecka framför mig, måste verklgien försöka hinna träffa alla denna veckan för de 2 dagarna jag har i nästa vecka e fulla å ska ägnas åt de absolut viktigaste personerna å packning å städning å tvätt å allting. Panik? Nej än så länge e ja faktiskt för lugn känns de som. Behöver lite panik så jag får tummen ur röven och gör nånting.

Så, jobbet, jag har bestämmt att ta ledigt torsdag med, vilket betyder att imorgon är min sista dag. Kan inte jobba mer kvällar fan för de e dom jag behöver till å umgås med mina lovely vänner.

Onsdag blir de en tripp till Borås å min kära syster. Kalas för min ena systerdotter som fyller 5 och så säga hej då till dom. Jobbigt. Kommer ju sakna dom jätte mycke även om vi inte syns så ofta så e de annorlunda när man e på andra sidan jorden.

Idag så ska jag åka till Toys R Us å inhandla present, kanske ta mig till doktorn å kolla halsen, trodde de hade gått över efter helgen, men de va la alla brus som bedövade å nu e skiten tillbax. Börjar jobba kvart i sex å innan dess så ska jag även hinna hämta ut mina linser och kanske sola. Fullbokat är det verkligen.

Dags å sätta igång, måste handla å laga mat me kom ja på haha...men älskar å ha mycke å göra =)

- Josse


Helt as grym kväll