Både blind å blåst, men inte blond

2008-07-31 / 19:11:46

Japp, jag antar att man blir det när man träffar en kille som verkar trevlig, söt, snäll osv... men det är ju som skrivet tidigare, bara som det verkar, tyvärr.
Träffa M han e hur gullig som helst å sen hör han inte av sig, typiskt killar lrhur?!  Jaja, känner väll att det kan vara dags att lägga han bakom mig. Ser på hur Jossan och Isaac har det, dom e nykära och är med varandra 24/7, för att dom vill de, dom kan inte vara utan varandra, så som det ska vara när man e nykär. Det är så jag med vill ha det, vem vill ligga å vänta på att nån ska höra av sig, anpassa sig efter han å allt sånt, när man kan träffa någon som faktiskt vill spendera varenda minut med en. Han dyker väll upp förr lr senare han me =)

Igår blev de bowling med alla, skit kul, även om jag förlora, typ, Jossan kom nog nått poäng efter haha, efter bowlingen drog vi hem till Jimmy å drack öl å tjata typ. Mycke bättre än å ränna runt på stan.

Ikväll blir de grillning hos Alexis så får la röra mig ditåt =)

XoXo

- Josse


Thats love

E jag efter lr dom före?

2008-07-30 / 19:28:25

Hej hej hej

Jaha ja, gårdagen va ju grymt bra. Stranden på eftermiddagen me alla folk å min kära vän Caroline. Grilla å bada. Josse badade oxå, så de så, för första gången på ca 100 år här i Sverige iaf. De va la sådär kallt typ, inget medelhav här inte. Det va en mycke trevlig dag iaf, kul som fan å träffa Carro igen. Vi kom båda överens om att vi måste höras oftare, riktiga vänner betyder mer än allt!

Fick dock en liiiten chock när hon berättade att hon faktiskt har en liten bebis i magen! Jätte kul. Stort grattis till henne, min första riktiga vän som blir med barn. Vem kunde ha trott de lixom. Jag har alltid vart den av oss som vill ha barn, hon skulle bestämmt aldrig ha barn å om hon fick de skulle hon kasta dom i papperskorgen. Men detta va ju X antal år sedan och nu e hon snart mamma. Hur mysigt som helst juh.

Efter the beach, så va de hem å fixa till sig för att sedan spendera kvällen med M. Kolla på TV och va å hämta tvätt i tvättstugan, väldigt trevlig tvättstuge tid kan man ju kanske säga hehe... Ja å så föll man la dit igen. Hade ju börjat å sakta radera han eftersom vi inte setts på 2 veckor, men så e han ju väldigt söt å snäll. Så a får la helt enkelt se vad som händer.

Idag har jag jobbat och efter det så blev de ju en liten shopping tur på HM, behövde lite sånna där tråkiga men nödvändiga grejer, blev 2 BHar, stort tack till HM som skaffat några få BHar i storleken D. Fick passa på å köpa 2 när jag för första gången på ett år hitta någon som faktiskt passade, blev även träningsbyxer, mjukis shorts å lite hygien produkter typ.

Sedan kom jag hem till mitt paket från Nelly.se, åh tröjan (bild nedan), den e underbar, den finaste tröjan jag någonsin haft. Älskar den sjukt mycke, kommer ju typ bo i den, men måste bli nån grad kallare först. Supersöta undies oxå som passa perfekt. Har även fått min jacka från Robban ida, i rätt storlek, sjukt snygg e den! Älskla, älska, älska. Så massa nya grejer idag, då kan man ju inte va annat än glad.

Ikväll lutar det mot bowling me folket, men får se på öppetiderna. Annars hittar vi säkert på något annat. Här kan ja inte sitta hela kvällen iaf.

*Mwwwwaaahhh*

- Josse


Grill time

Ångest, ångest, ångest!

2008-07-29 / 10:13:09
Ledig idag. Helt fantastiskt juh.
Måste ju säga att de inte alls var kul att åka till jobbet igår när de va 30 grader ute, finns ju så mycke vettigare saker att göra då.

Kalas hade vi hemma igår me för mamma fyllde år, syrran va här me sina 4 barn. Även om de kan va lite jobbigt efter ett tag med 4 stycken, så är dom det bästa som finns. Älskar dom mer än allt. Måste börja åka upp till dom lite oftare, helt klart. Familjen är ju det viktigaste man har.

Åt alldeles för mycke tårta å kakor, inget gym igår, inget gym idag. Ångest. Verkligen ångest, tro mig. Efter jobbet kom Robban å hämta mig för han skulle byta jackan jag fick till en mindre storlek. Åkte till McD å så köpte han glass till mig. Då blev ångesten för stor å det enda jag vill va att spy typ.
Blev oxå arg på han, för han berätta va jackan kosta. Vilket va alldeles för mycke helt enkelt.

Idag blir det åka till havet med Carro, Alexis å folket. Vet inte vart vi ska men de märker vi snart. Imon e det oxå beräknad hemkomst för min beställning från Nelly. Längta!

Jaja dags å duscha antar jag.

- Josse


Isaac å jag såklart

Underbart

2008-07-27 / 20:06:27

Idag är verkligen en underbar dag ju. Spenderat största delen av dagen vid Smittska Uden, me Alexis å hans kompisar. Skit trevliga folk verkligen! Kul när man träffar sånna, så ikväll ska vi åka och grilla vid Delsjön, hur mysigt som helst ju.

Annars händer inget, jobbet igår gick bra, lite segt å åka bussen hem me alla fulla 18åringar, men va ska man göra.

Förövrigt så har jag bestämmt me min bästa vän från förr att vi ska åka ut å sola på tisdag, ska bli skit kul å träffa henne för de e över ett år sedan  nu. Måste bli bättre på å hålla kontakten me dom viktiga vännerna i sitt liv.

Jaja nog för nu!

- Josse

Mission Impossible

2008-07-26 / 13:14:16
Ja, å hitta en kille är väll de. Iaf för mig...här i Sverige. Det är väll helt enkelt dags å pröva lyckan nån annanstans i världen. Börjat titta på en del jobb utomlands, känner att jag behöver komma iväg nu snart. Vet inte ens vart jag ska längre, men måste här i från. Känns inte som om Honey kommer åka me tanke på henne familj och jag kan inte sitta här å låta tiden försvinna. Behöver börja om på nytt, nån annanstans helt enkelt.

Så ligger de till, kanske för att jag fortf e deppig över M, även om ja inte direkt har någon anledning å vara de. Men jävla FB, läser kommentarer å sånt från hans X å då blir man deppig, även om vi inte e nånting så tycker ja ju endå om han. När jag träffar han igen och om de känns bra så kommer jag ju inte alls känna så längre ju, typ. Dubbelmoral till tusen.

Vill ju bara ha de Leene å Nico har. Ett underbart förhållande. Hoppas ni får en underbar semester i turklandet.

Spenderat dagen på gymmet, nu ska jag laga mat och sedan åka in till stan å köpa en present till mamma som fyller år på måndag. Jobba sedan 17 - 2,30. Helt underbart.

Ha de helt lovely

- Josse

Love at first sight

2008-07-26 / 01:21:43
Ja det kan man ju säga. Här om dagen berätta jag ju om att jag hade hittat 2 skit fina tröjor på nätet, men visade bara Ed Hardy tröjan för de va den jag tänkte beställa plus att den faktiskt var billigare.
Men nu så, tråkigt som man har denna freda natt så kolla ja runt på kläder igen. Fick brev om rea på Nelly.se så kolla in där. Och där va den, tröjan jag blev kär i här om dagen men som va lite dyr, 999:- men kostade nu endast 400:- så klick, klick, nu e den på väg hem till mig =D Man kan verkligen bli kär i kläder, har tänkt på den enda sen då, å nu e den snart här! Har förövrigt en annan tröja i samma märke som e den enda tröjan jag älskar och skulle kunna ha varje dag, så hoppas även denna blir de. Tidigare beställningar från Nelly, har skickats tillbaka. Men inte denna hoppas jag

Jävla bra rea så kunde inte låta bli å klicka hem lite super söta underkläder oxå, så här en lönenatt som denna ;)

- Josse (lite gladare nu)


Tröja från Killah 999:- - 400:- = Glad Josse, e den inte snygg då?!

Tack, underhållning

2008-07-25 / 23:28:35

Kollar på kanal 5, Steve å nån the happiest gay couple in the world. Kul serie. Bögkompis efterlyses =)

För övrigt e ja la en del deppig, men börjar la så smått gå över. typ. inte. Iaf, får försöka ta en da i taget å se vad som händer helt enkelt. Men de e ju igentligen inte helt enkelt, de e för jävla svårt.

Vill bara inte tycka om nån för mycke, mer än nån tycker om mig. För just nu känns de som...som vanligt. Att jag träffar nån, som verkar för bra för å va sann å de e klart att de är så de e...Trodde de kanske va annorlunda nu, men de märker ja väll snart att de inte e...

Freda, hemma.

Go natt

- Josse

Sluta nu.

2008-07-25 / 12:21:45

Japp, min hjärna måste sluta hålla på å tänka så jävla sjukt.

Radera andra inlägget, lika bra typ =)

Powerwalkat å pratat me honey. Behövdes, så ja får veta att ja tänker fel. Sedan har ja bara vart å handlat, betalat räkningar å nu e de la dags att jobba. 13 - 22 typ, inte alls så kul, men händer ju inget roligare så de e lika bra.

Eftersom ingen e hemma i helgen lr jobbar så bytte jag från å jobba dag till natt, vilket jag tjänar ca 500 kr på så de va oxå lika bra. Bättre än å gå ut å supa.

Tycker inte alls om å tycka om nån. Speciellt när man inte vet nånting, men va ska man veta efter 2 veckor igentligen =S

XoooXooo

-Josse

Ed Hardy

2008-07-24 / 15:36:12

Så då va de dags igen att skriva en rad eller två.

Gårdagen spenderades hemma i min säng, såg på film å tog de lugnt. Träffa inte M, för han jobba sent, som vanligt när jag träffar en M så har dom för mycke jobb. Men får ses lite nästa vecka då jobbar jag iaf bara dagar vilket passar lite bättre.

Idag har ja (såklart) gymmat, stenhårt pass idag, va typ jag å 3 till på gymmet så de va underbart. E helt död i kroppen nu. Ska jobba ikväll, tänker ta å åka in om en stund å sola en sväng i solariet.

Imon kommer lönen, vilket alltid är den bästa dagen i månaden. Hittat en så sjukt fin DKNY väska på Åhlens som jag ska ge mig själv i present har jag tänkt. Inte bra att ligga hemma å kolla runt på internät, hittade 2 sjukt fina tröjor igår jag verkligen vill köpa... Aus känns så långt bort för tillfället å därför känner jag mer för å köpa dyra kläder till mig själv. Men får försöka tänka på att jag faktiskt ska dit å spara lite samtidigt ;)

- Josse

 
Tröja från Ed Hardy - ca 700:- på Revolveclothing.com, Love kills slowly...Vill haaa 

Vill haaaaa!

2008-07-23 / 18:52:49
Dessa skorna från Juicy Couture, 1399:- på Nelly.se

Så sjukt söta!

Stress

2008-07-23 / 10:25:41
Ja igår va de väldigt trevligt att träffa Erik eftersom de va så längesen. Vi gick å luncha på Farellis och sedan fika på Condeco. Så a trevligt. Sedan jobba, jobba, jobba.

Kom hem till väldigt fina blommor som Robban skickat. Inte en utan två olika. En ny Orkideé för jag välte den gammla i golvet och 7 rosor i olika färger. Jättefina =)

Nu e de lite stress för jag börjar jobba snart, men har kort dag ida iaf så de e skönt. Ikväll ska jag nog träffa M, vilket alltid e trevligt.

Aja, ha de underbart

- Josse

Vänskap lr mer?

2008-07-22 / 11:14:52
Hej å go moron å allt sånt där.

Igår så kom Robban å hämtade mig å körde mig till jobbet, bara de e för snällt, sedan så fick jag en påse med 2 paket i... tycker de e jätte jobbigt å ta emot sånt, men va tvungen så aaa...öppnade på jobbet å de va en Henri Lloyd väska och en jacka i samma märke... alldeles för mycke, men jättefina å jackan e verkligen perfekt. Men endååå för mycke... a så ligger jag å sover idag å telefonen ringer, ett konstigt nr så va tvungen å svara ifall de va jobbet lr nått...nej, de va en blommaffär som sa att det kommer blommor till mig senare i eftermiddag....vilken tjej blir inte glad för å få blommor hemskickade? de e ju sånt som bara händer på film typ, och nu när de händer mig e de från en kille som baraaa är min kompis i mina ögon, han vet att jag träffar M osv men de känns lite som att han vill nått mer. För snäll e han iaf å aaa jag vet inte, men så länge han vet att jag inte vill mer än att vara vänner så aaa e de så de e iaf, verkligen för mycke.

E vän me min mamma igen =) Hon som börja prata me mig så då e de onödigt å fortsätta sura, men måste endå försöka ta mig härifrån snart. De bästa av allt är att jag en gång för typ 1 år sedan "tappa" bort mitt bismark armband å de va typ de värsta som hänt mig....mamma hade hittat de i silen inuti tvättmaskinen. Börja lipa när ja fick de igen, älskar de sjukt mycke och nu ska jag ALDRIG ta av de igen.

Jaja nu e de dags å ta sig till gymmet för lite välbehövlig träning, sedan så ska jag in till stan och luncha med Erik som jag inte träffat på typ 1 år så de ska blir skoj å träffa han igen, sedan blir de jobbet som vanligt.

Lovely

- Josse


Tur att nån e me å posar iaf ;)

Nu e de slut festat!

2008-07-21 / 15:59:54
Ja fy fan. Måste säga att det är faktiskt inte kul längre. Nu tänker jag inte gå ut mer, det enda det ger mig är en jävla huvudvärk och det är inget jag vill ha. Nej, dags å ägna sig åt annat. Gå ut å äta god mat å ta ETT lr glas vin typ göra trevligare saker än å supa till de.

Ja gårdagen hade la säkert vart roligare om vi stannat hemma hos Alexis bara, för förfesten va trevlig å han har nog en av dom finaste lägenheterna ja sett. Men vi åkte ju t Berså å va där typ en halv timma. Inte alls kul, nej usch. Sen köpte vi mat, åkte hem t Alex å käka sedan hem. Nu sitter jag här me en jävla huvudvärk å ska till jobbet. Inget man ser fram emot direkt. Men får skylla mig själv.

Nu kan ja inte skriva mer tycker mitt huvve. Så ha de braaa

- Josse


Nooo moreeee

Grattis t mig då =)

2008-07-20 / 11:52:04
Jahaaa, kul å fylla år? Nope, men de måste man ju de me. Och som med allt man måste som man inte vill är de bara å göra det bästa man kan av situationen som sagt! Exakt det jag ska göra ida. Börja me å hoppa in i duschen kan va bra å sedan ska ja in till stan, se om de finns något kul annars ska jag nog köpa lite sushi och åka hem å se en film i min ensamhet tror jag.
Vänta på att de blir kväll å Hanna kommer hit å äter tårta me mig å drika drinkar, sedan blir de la Berså då. Snälla, snälla, snälla Regna inteee.

Igår gick tiden på jobbet åt helvete segt. Va inte kul. Men vid 1 tiden kom Robban å torska lite på Bingon sedan gick vi å åt McD sedan simmade vi typ bokstavligt talat lr va man säger till bilen, fy fan har aldrig sett så mycke regn här i sverige. Min ena lins regnade till å me bort haha. De va ju lagom kul typ. Men så snällt av han å köra mig hem mitt i natten.

Jaja, kanske skriver en rad lr två sen om ja har tråkigt.

Jaaa mååå  miggg levaaaa tills ja döööör, alla sjung i kör ;)

- Josse


Bacardi Melooon!

2008-07-19 / 17:06:54

Mmm, mysig va de enda de va igår. Bio först: Jiddra inte me Zohan. Inte världens bästa film direkt, men den va la kul. Va endå mysigt å va me M såklart. Sen åkte vi hem till han å kollade på Saw 2 som gick på tv. The rest is for me to know and for you to never find out ;) Sov där iaf å allt e så mysigt bara. Stort plus e att han kanske har världens skönaste säng.

Jaja snart dags att åka till jobbet. Tänkte la sola innan jag börjar, vi har ju ett så jävla bra solarie på jobbet. Sedan blir de iaf jobb till 2 i natt, hem å sova.

Imorgon då va de ju tänkt att man skulle fylla år, de går ju tyvärr inte å ändra på så får helt enkelt göra de bästa av situationen. Åka till stan tidigt å köpa presenter till mig själv, hem å gå till gymmet å träna kanske, sedan vet jag bara att jag ska dricka mycke vin och när Hanna slutar jobba kommer hon me Bacardi Melon, de goaste som finns så blir sånna drinkar å sedan Berså för fullt ös medvetslös typ.

It started out with a kiss, never expected this...

- Josse

 
Förra årets födelsedag går ju typ inte att slå, va helt galet!

Mysa mera =D

2008-07-18 / 17:57:38
Go dag gott folk.

Jobbet idag bara flög iväg, vet inte varför, men va på sjukt bra humör när jag kom dit, sedan fortsatte de me att jag sålde bra lotter som gav höga vinster vilket resulterade i 300:- dricks. Alltid trevligt. Ja, iaf så dagen bara försvann och nu väntar kvällen.

Den ska spenderas på de bästa sättet som finns för tillfället: Vara me M såklart. Vet inte va vi ska hitta på ännu men de får vi se sen. Huvve saken e att vi träffas. Mysiiiigt!

Honey e i Danmark å inhandlar alkohol. Gillas mycke. Hoppas även att hon har en trevlig tid me sin famlij för de tror ja dom behöver =)

Känns inte bra å fylla år, vill inte. Vet inte va ja ska göra heller förutom att dricka lite vin typ. Hemma in hell ska ja inte vara iaf, de e en sak som e säker. Får la se på sönda helt enkelt. Vem bryr sig igentligen. E bara en vanlig sönda.

I dont know what you do, but you do it well, Im under you´r spell

- Josse


Blink once, and it´s gone

Gilla läget!

2008-07-17 / 10:51:53

Gårdagen me M...hur mysigt som helst. Kollade på 3 filmer, typ. 10 min på 2st å till sist "såg" vi en hel: Fun with Dick and Jane, va la inte så mycke kollande på filmen, kollade mest på varandra. Men nej, inget hände mer än att vi bara hade de väldigt mysigt. Båda tyckte kanske de va för tidigt å gå längre...men fan, han e sjukt het...maybe next time ;)
Imon ska vi ses igen...som sagt innan e bara så glad så jag inte kan sluta le! Han e helt fantastisk.

Vad mer ska ja säga...jo... jag bor iof i helvetet för tillfället me djävulen själv. Ni vill inte veta hur de känns. Tur att de finns nån som får mig att må så bra så jag iaf kan försöka ignorera de som händer här hemma =/

Hopp, då får man la åka till jobbet då, hellre där än här!

XoXo

- Josse

Shopping å mat

2008-07-16 / 17:04:56

Åh, vet ni va de e för dag idag?

Onsdag såklart, som jag har längtat efter nu sen i söndas, men dagarna går fort som tur e. Har vart i stan å shoppat me Leene, men a blev bara 1 kofta, 1 par skor och lite smycken. Fast a igår köpte ja 2 tröjor me så nu får de vara bra för ett par dar. Blev även en ny frisyr, de ble fint, e allti lika missnöjd när jag går ifrån frisören men väll hemma å har fixat me de lite själv så e de bra.

Nu har jag lagat mat, kyckling me ris nudlar i jordnöttssås, väldigt gott faktiskt. Efterrätt blir lite vanlij yoghut å frysta bär. Hann tyvärr inte träna ida men kanske lika bra å vila en dag oxå. Mycke träning åså nu vilket känns sjukt bra.

Bäst av allt e endå att jag ska träffa M ikväll, bara några timmar kvar!!! =D

-Josse

Lalalaaa

2008-07-15 / 14:05:19

Hej på er

Har väll inte så mycke intressant å säga idag, tränat såklart har verkligen kommit in i de nu vilket känns bra, lagat mat och nu ska ja åka in till stan å se om ja hittar något skoj å köpa, sedan blir de jobbet, sen hem och sova så tiden går fort tills imon =D

Imon, imon, imon !!!

Saknar han

- Josse

Månda hela veckan

2008-07-14 / 14:53:32
Jaha ja, då va de måndag igen, inte för att de spelar speciellt stor roll i mitt liv eftersom när man jobbar helg blir alla dagar i stor sett samma. Denna måndag väntar oxå en väldigt bra vecka som antagligen kommer flyga förbi..

Jobbet igår gick oväntat fort, antagligen för jag jobba me kul folk och fick söta sms av M. =) ...Tänker nog på han hela tiden, kan verkligen inte sluta le...e bara så glad. Längtar mest av allt till på onsdag för då ska vi träffas igen. Underbart.

Imon blir de shopping me honey, eftersom ja fyller år på Sönda så behöver jag ju en del "presenter" till mig själv =)

Aja då ringde mitt älskade jobb å fråga om ja kunde komma in tidigare så får la sätta igång å fixa ihop mig lite.

Hoppas att ni mår lika bra som ja gör, äntligen!

- Josse

Era jävla dum hövven!

2008-07-13 / 09:45:36
Igår så gick jag å Hanna å tog ett par glas vin på Vasastan, Alexis kom förbi me sin kompis så satt vi där å tjata å drack lite bara. Vid 12 tiden kände man la att de ist för å dra vidare va dags å åka hem. Men Hanna kunde inte åka hem innan hon fått äta nachos så då blev de Greenwitch först.
Denna gången blev fan sista gången vi går diit, och då menar jag verkligen SISTA. Fy fan dom har ju den mest inkompetenta personalen på denna jorden, fattar inte att dom kan ha sammlat alla dumhövven på ett ställe.

Samma sak igår, vi ville ha minus köttfärs å vitlöksås, men me salsa, ost och sallad ist för köttfärs. Igår så va de inte ens en blondin utan något annat, va de nu va för pucko. Tog la en kvart fö henne och fatta hela beställning, som kanke inte va den svåraste då. Iaf så eftersom vi vill ha sallad ist för köttfärs så va vi tvungna och beställa nått annat som kosta typ 25 kr mer, men inte nog med det när vi fick sallads helvetet så va den FRYST, asså de va isbitar på bladen.
Så då va vi tvugna å klaga, första tjejen som kom hon skrattade å skickade han feta till oss, så aa han hämtade mer sallad ist för å kompecera me nått annat lr vad som helst, nej mer sallad, åså sa han typ så här: Ehm ja vet inte hur de har kunnat bli is i salladen, vi har den i kylen...hmm... kanske för vi har is på den i kylen?!
Vi bah ehm va? e du dum i huvvet lr va e de för fel typ?!

Aja så va det med de äventyret, när vi åkte hem sen förbi avenyn, alla köer å alla folk, så kändes det jävligt bra. Orkar inte me de lixom.

Jaja nu ska ja laga mat, kul å göra de kl 10 på morronen, men glömde igår å har tinat köttfärs. Sedan så blir de jobb från 11 - 00.30. Hoppas verkligen de e mycke att göra så tiden går fort.

XoXo

- Josse


Jag å Linnea på Elite - 2006

Drama Queens

2008-07-12 / 17:52:55
Usch, tjejer, fy fan!

De e allt jag har att säga...hur fan orkar man ? Till sist slutar man bry sig och bryter kontakten me alla. Typ.
Mina RIKTIGA vänner, ni e underbara, resten - som sagt, hur faaan orkar ni?!

Over, out and about!

- Josse


No more drama!


Bomber i Backa

2008-07-12 / 10:13:13

Hej hej hej

Idag är det väll en underbar dag ?!

Gårdagen, var i stort sett perfekt ! Vilken kille... Helt underbart...Go mat, gott vin å trevligast sällskap. Bästa dejten på länge...lr a går ju inte på dejt så ofta haha så bästa dejten jag kan komma ihåg. Längtar verkligen tills vi ses igen. Ingen pinsam tystnad å vi prata endå i telefon i 40 min innan vi träffades, var ju tvungen att gå Backa runt för å hitta bussen igår, hela Backa va ju avspärrat, poliser, ambluanser, brandbilar och TV team i varje hörn pga av en "bomb", a de e ju aldrig en riktig bomb så =/

Nu e de som vanligt, jobb, jobb, jobb...Sen ikväll e de Hanna, får se va vi ska hitta på för kul. Imon e de jobbet i typ 13 timmar...så a de blir väll iaf hyffsat lugnt typ.

Nej nu e de off to work på mitt rosa moln ;)

XoXo

- JoJo

Juice i kaffet kanske?

2008-07-11 / 09:55:57
God morning Gothenburg!

Alltid lika kul och jobba dagen när man jobbar kvällen innan. Men idag gör de inte allt för mycke, längtar till i kväll så lika bra å åka till jobbet så tiden går fort.

Skulle ju dricka kaffe och i kaffe måste man ha mjölk, vilket ja hade, men a hällde även i juice, då e man ganska trött haha, som tur va fanns de mer kaffe =)
Asså fattar inte varför man står i världens kö för att köpa en telefon mitt i natten ? Premiär för Iphone igår å de va asså kö runt hela huset där vid telia affären i kungsport, Siepen va där å a världens party typ. Men man kan ju köpa den när som helst varför inte bara vänta till idag, aja folk e konstiga.

Ikväll ska jag och M gå å äta middag... Ska bli kul att träffa han igen. Nu precis när jag bestämmt mig för att skita i killar å fokucera på annat. Men jag antar att det är så de brukar vara.

Mer imon!

- Josse


Jag å Alexis =)

Vadå, elakt?!

2008-07-10 / 15:10:38
Godagens gott folk

Igår ja, berätta här lr inte e den stora frågan, men hur kul e en blogg om man inte skriver dom kuliga sakerna?

Så, killen jag träffa igår visste jag igentligen innan att han inte va något för mig. Men eftersom han ville ses å ja inte hade nått bättre för mig så tänkte ja att ja iaf kunde ge han en chans. Gick till biljardpalatset, spelade faktiskt inte ens biljard utan tog bara ett glas vin. Kul ställe å ta ett glas vin på...inte...så vi gick vidare till Cheers. Vilket senare skulle visa sig vara de bästa som hänt på länge.
Iaf, så satt vi där å tjata lite. De enda vi hade å prata om var jobbet. Inte så kul. Vi hade verkligen ingenting gemensamt alls. Men så kom en killkompis in me sina kompisar...dom satte sig ute å vi satt inne. Va tvungen å smsa han å be han rädda mig. Då beställde dom en flaska champange till oss, å ja undra va fan dom sysslade me för de hjälpa mig inte särskillt mycke. Så iaf fick ja reda på att planen var att supa killen ja va me under bordet och på så sätt skulle jag bli av med han. Dom kom in å satte sig me oss å började beställa in shotar, varanan fernet å varanan tequila. Grejen va ju den att varje runda fernet var i våra glas bara cola å bara killen ja va me fick fernet, våran tequila var vatten medans hans va sprit. aa ni fattar ju. Som tur va satt vi ute sista rundan för då började han å spy mitt på uteserveringen...Han vinglade hem och vi gick till Deep.
Så min kompis hade ju en killkompis...en väldigt söt killkompis. En M. Hade en väldigt trevlig kväll med honom på Deep. Deep stängde, vi satt å prata en stund i hållplatsen, sedan åkte ja hem till mig å han hem till sig. Hoppas vi ses igen. Väldigt trevlig kille helt enkelt.

Blev en väldigt intressant kväll, som gick från å vara helt kass till helt underbar.

Idag har ja till å me vart å tränat, halv bakis. Körde bara styrka, kände att springa kanske inte va helt rätt när huvet fortfarande snurra. Men så e de, nu är de la dags för jobb igen.

Hoppas ni har de bra allahopa

- Josse


Lääängesen!

In your face

2008-07-09 / 18:26:13
Tjoohoo

Seg dag i dag, vilket iof e skönt som fan. Ingen stress å åka till jobbet. Dagen har spenderats i sängen å på gymmet. Måste faktiskt berätta att hon som jobbar på gymmet, hon fråga mig idag om ja hade gått ner i vikt, och sa att de syntes verkligen. Woohooo typ, blev jätte glad. Känns så skönt. Nu ska ja inte säga att ja e tjock mer iaf...åh de kan inte ni heller, speciellt inte "ni" som sa att jag va de förrut, In your face typ haha

Nu ska ja väll ta å åka in till stan då, träffa söt kille. Han fick bestämma va vi skulle göra och då blev de min favorit sysselsättning...INTE...biljard. Men de e bara å se de positiva som att de e socialt å om man inte har nått å prata om kan man allti prata om spelet. Så de blir nog bra.

Thats it for me

- Josse


Yesteryear

Sleepless

2008-07-08 / 17:30:45
Kan inte längre sova på nätterna, vilket kanske inte e kalaskul. Tänker way to much helt enkelt på allt möjligt. Därför e de mycke bättre å jobba på kvällen för då e man lite tröttare när man lägger sig...

Iaf så idag har jag vart på gymmet, helt underbart å va där igen faktiskt, tog de lite lugnare dock eftersom ja inte vill bli sjuk me en gång igen. Sedan har jag vart å handlat, massa frukt å grönsaker bara typ. Ska verkligen gå in för den sunda livsstilen nu, har vart alldeles för mycke vin å allt som hör till. Ska focusera på jobb, träning å de personer som betyder mest helt enkelt.

Träning ger resultat iaf, har nu gått ner ca5 kilo sedan i vintras, de e endå ganska bra me tanke på att jag inte va så stor när jag började träna. Motivation till å fortsätta iaf, men nu vill jag la bara gå ner typ 2 kilo till och bara bli mer slimmad helt enkelt. Som sagt, ta australien me storm ;)

Imon e ja ledig å ska träffa en söt kille, inget äkel som man hittat på krogen inte! Men kan ta de mer imon, nu e de dags å åka till jobbet antar jag.

Bye bitches

- Josse


Sydney baby!

Dumma blondin!

2008-07-07 / 23:06:22
A herregud... igår så beställde ja å Hanna nachos på Greenwich. Utan köttfärs och vitlöksdressing, men med salsa och ost på.
Dumhövvet i kassan kollar frågande på oss...

- Vill ni ha ost i salsan?

Neeeeej, ost på chipsen!

Blondinen: - Ska ja värma de då lr ?

Neeeeeeeej men snälla bara lägg en skiva ovan på så blir de bra. =/

Så de va helt tomt typ åh de tog 20 år för henne å fixa ihop de, när hon tillsist kommer fram me skiten till oss så frågar hon "om de va vi som hade beställt nachos"

Men näähää... aaa iaf, vissa ska helt enkelt inte jobba me service lr på cafe lr överhuvudtaget typ.

Så nu vet ni de, akta er när ni går dit iaf. Bäst å va där helt karate full så bryr man sig inte.

Jobbet ida va la segt men alltid okej endå, imon e de jobb igen... surpriseee!
Läst om våran destination, helt underbart, jag vet ju iaf varför ja bor på bingon iaf, utan tvekan! Bokat upp mig så ja jobbar i stortsett iaf en dag varje helg a typ resten av sommaren. Vilket e lika bra, har kommit fram till att det verkligen är dags att lägga partyna på hyllan ett tag. Festar hellre gärnet på andra sidan jorden.

Nej här e utgång EXAKT samma varenda gång, samma folk, samma allt verkligen, vakna bakis å må skit, ringa runt alla som ligger lika bakis å bara sover bort hela dagarna. Vad ger de en igentligen, förutom ångest?!

Jaja med dom visdomsorden från farmor josefin, önskar jag alla en god natt

- Jo jo josse


Antagligen världens enklaste maträtt

Dåligt samvete

2008-07-07 / 10:24:37
Ja men god morgon eller va det är, sjukt trött å har feber igen, as roliiiiigt, inte, men va ska man göra. Hoppa in i duschen så blir de kanske bättre iaf. Snart iväg till jobbet, 12 - 21 så de e ju verkligen hela dagen, men skönt å komma hem tidigt å sovaaa!

Va jätte trevli fika igår, ehm ett bra avslut på "fetto" josse, paj å nachos haha samvetet mådde inte bra efter det. Men nu e de slut på sånt.
Igår beställde jag tidningen IFORM, fick ett pilates set me, en boll å balansbräda å sånna träningsband, hur bra som helst.

Jaja nu ska ja slänga ihop en kyckling sallad innan de e dags å jobba.

Adios amigos

- Josse


Ja å Gabbi på Respekt för ca 20 år sedan =)

Katastroff typ

2008-07-06 / 12:39:55
Dags å börja med sallader å nyttigheter imon igen. Denna veckan kan man ju kalla mindre katastroff, men e man sjuk så orkar man inte laga någon annan mat än nudlar. Så de har vart nudlar å glass i stort sett hela veckan. Jaja, de ordnar la upp sig de me. Ska sluta gå ut så mycke me, känner att jag inte får ut något av de endå. Bara onödiga kalorier typ. Nej ja ska jobba, jobba, jobba.
Blev ju lagom irriterad igår när ja såg i schemat att dom har skrivit att ja ska ha semester en hel vecka. Jag e ju den sista på mitt jobb som skulle ta semester så de får dom rätta till fort, man undrar ju hur bra koll dom har igentligen =/

Ikväll ska ja fika me Hanna, Fika... Inte gå till Berså... Fika... =)

Tillbaks till verkligheten imon!

- Josse


Somewhere in a toalett

One day you´r in...

2008-07-05 / 15:34:02
and the next day you´r out...

Så är de i min "vänskaps" krets... några e vänner ena veckan å nästa är de några andra. Orka. Nu vet jag iaf vilka mina riktiga vänner är, man måste alltid se de positiva i alla situationer ;)

Jaja idag mår jag iaf bra, hur skönt som helst. Har vart å handlat å lagat mat me mamma å kollat på TV. Hur bra som helst för nu ska ja ta å åka till jobbet. Känns faktiskt ganska bra å jobba 16.30 - 02.30. Har ju inte jobbat på 3 dagar så e riktigt laddad nu iaf...

Imon ska ja träffa Honey vilket ska bli skoooj =D

- J to the osse

Törnrosa...

2008-07-04 / 17:28:42
Japp de känns som om jag har sovit i 100 år...
Vakna 7 i morse å alla tankar va inställda på å gå till jobbet, så reser ja mig från sängen å kroppen säger något annat. Så de blev stanna hemma idag me tyvärr, men imon hoppas jag verkligen jag kan gå... Hatar å bara ligga här, första dagen kanske de e skönt, men nu e de fan tredje dan, bara ligga här å glo. Vet inte ens va de e för fel på mig, är typ inte förkyld längre, men mitt huvve känns som de ska explodera å illamående som kommer å går. Därför kan ja knappt röra mig, men gick till godis affären en sväng, de va riktigt jobbig så a får la se om  man kan ta sig till jobbet imon. Nu har jag iaf godis å några bra filmer nerladdade så de blir en hel kväll i sängen. Vilket kanske är lika bra, trött på göteborgs uteliv endå, bara samma folk å samma visa hela tiden.

Jaja what more to say...

- Josse


Once upon a time...we had a lot of fun!

Gör de mesta av livet!

2008-07-03 / 21:53:26

Jag tror jag börjar inse att jag å mina vänner inte vill samma saker här i livet. Medans dom anser de vara viktigt att skaffa fasta jobb, pojkvänner m.m. så anser jag att de viktigaste är att uppleva så mycke man kan under den lilla tid man har. Jag ser det som att NU är tiden då man ska resa iväg, jobba utomlands, upptäcka världen helt enkelt. Skaffa pojkvän å fastanställning kan jag göra senare i livet, de kommer som ett måste lixom. Men jag kan inte vakna upp om några år med mitt fasta jobb å pojkvän och inse att jag vill resa iväg å vara borta ett år å bara leva livet. Nej, man måste ta chansen när man har den och det är exakt det jag ska göra, även om de nu blir så att jag måste göra det själv. Men eftersom de sista som dör e hoppet, så hoppas ja fortfarande på å hitta nån att åka me, mest för att det hade varit kul å ha någon att dela denna upplevelsen me, åh som du vet, känn dig träffad, hade ju mest av allt viljat åka me dej. Alla planer vi har haft i typ 8 månader ska man inte bara slänga bort  ;)

Livin my life to the limit and I love it

- Josse


Going down under

Hmm...

2008-07-03 / 19:40:30
Hmmm...

E sjuk, vilket suger, får lite panik... Sov hela dagen igår, sovit hela dagen idag...är fortfarande trött så ska sova lite till. Hatar när jag inte kan gå till jobbet, vill inte sova bort mitt liv för fan,men va ska man gö.

Personer i mitt liv får mig att fundera över en del grejer, hur vet man igentligen att ens vänner är en riktiga vänner när dom ena stunden beter sig på ett sätt och nästa ett helt annat?!

Nej vet inte, vet bara att de e dags å dra vidare...

Ciao bellas

- Josse

Gå heeem!

2008-07-02 / 17:56:40

Jahopp, inte kul å behöva gå hem från jobbet ida. Men de e bara något jag gör när jag verkligen inte kan vara kvar å så va de ida. Hosta å mådde illa å då går de inte å jobba även om de typ inte va några folk på jobbet. Feber å hit å dit, hatar å va sjuk, men när jag tänker efter e de första gången jag e sjuk sedan jag bytte jobb. När jag jobba på resturangen va ja ju sjuk minst varannan vecka.

Maria ska ju firas idag me, så nu ska ja sova en timma till å sen får ja se om jag orkar ta tag i mig själv så jag iaf kan gå me en stund...

Planer hit å planera dit, hoppas mest på det "kanske" jag har, men som vi alla vet så betyder kanske oftast nej och reserv planer är de snart dags å fixa.

- Josse


OMG, ja min syn e så skev när ja e full =/

Korall Kicks

2008-07-01 / 21:40:45

Hej på er...

Är nog mest förkyld i stan, så orkar inte skriva så mycke ida heller. Men va gör de, för de finns endå inget å berätta... Efter ja vart å fått mycke bra besked från ett ställe så gick jag å köpte mig ett par jeans...korall färgade och så sjukt snygga! Färg is the shit typ.

Sen har ja bara legat här å kollat på film å funderat å funderat, till nu, jag orkar fan inte fundera mer så nu ska ja stänga datan å se lite på tv å sova, upp å börja jobba 9 imon =(

Alla som skickar sms, tyck inte ja e otrevli som inte svarar, min t9 e sönder så de tar typ 1 timma å skicka ett sms å de orkar ja inte me när ja knappt kan andas, å orkar inte ringa heller. Har nog slått rekord å bara pratat sammanlagt 1 timma i telefon ida, å de e fan ovanligt när ja ledig.

Imon blir de ut å fira Maria på El Corazon, ska bli kul, men ska typ inte dricka för ja börjar jobba 12 på torsda å orka jobba bakis. Nej men de kommer nog bli kul endå ! Alla ska komma dit, okej?!

Love

- Josse



Färg, färg, färg!